• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama arkadaşlar kararsızım yardımcı olur musunuz :(

clam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
149
0
96
38
Ankara
arkadaşlar merhaba. bir kaç haftadır saçımda değişiklik yapmak istiyorum ama çok kararsızım :( geçen yıl saçlarımı açık karamel rengine boyatmıştım. fakat saçlarım çok hızlı uzadığı için sürekli dip boya yaptırmak zor gelmişti :( en sonunda bıkıp kendi rengine çok yakın olan koyu kahveye boyattım. tam bi yıl oldu ve bir dah boyatmadım. şimdi sadece uçlarında bir değişiklik istiyorum. daha açık tonlar da balyaj ya da ışıltı gibi. sizce nasıl bir renk gider ten rengime ve yüzüme? bir de saçlarım çok yıpranır mı? son olarak da ankara da yaşıyorum. tavsiye edebileceğiniz temiz, kaliteli ürün kullanan ve fiyatı da çok fazla olmayan bir yer var mı ? $kk.jpg

esmer tenlisin bence çok hafif ışıltı şeklinde yaptır gölgeni yaptırıcaksan yoksa sırıtır ve yakışmaz böyle bal köpüğü tonlarında aralara ışıltı şeklinde az az atılıcak öyle yakışır bence :49:

esmer tenlisin bence çok hafif ışıltı şeklinde yaptır gölgeni yaptırıcaksan yoksa sırıtır ve yakışmaz böyle bal köpüğü tonlarında aralara ışıltı şeklinde az az atılıcak öyle yakışır bence :49:

yok canım aslında beyaz tenli hatta yer yer kırmızıyım :53: güneş gördüğümde ya da azıcık hızlı hareket ettiğimde hemen kızarırım :37:

arkadaşlar merhaba. bir kaç haftadır saçımda değişiklik yapmak istiyorum ama çok kararsızım :( geçen yıl saçlarımı açık karamel rengine boyatmıştım. fakat saçlarım çok hızlı uzadığı için sürekli dip boya yaptırmak zor gelmişti :( en sonunda bıkıp kendi rengine çok yakın olan koyu kahveye boyattım. tam bi yıl oldu ve bir dah boyatmadım. şimdi sadece uçlarında bir değişiklik istiyorum. daha açık tonlar da balyaj ya da ışıltı gibi. sizce nasıl bir renk gider ten rengime ve yüzüme? bir de saçlarım çok yıpranır mı? son olarak da ankara da yaşıyorum. tavsiye edebileceğiniz temiz, kaliteli ürün kullanan ve fiyatı da çok fazla olmayan bir yer var mı ? Eki Görüntüle 194289
renk olarak koyu kahveye ve esmer tene bu rengi çok beyeniyorum(resimde) rengin adını bilmiyorum ama kimi bal köpüğü diyor kimi bisküvi rengi kuaför bilir rzaten iyi bir kuaför size gidecek rengide bulur kesinlikle yaptırın çok güzel olur :16:açma işlemi yapacakları için biraz yıpranır ama siz sadece uçlara düşünüyosunuz nasılsa tüm saça değil okadarıda bakımla felan halledersiniz:34: Ankara da değilim malesef kolay gelsin:64:

renk olarak koyu kahveye ve esmer tene bu rengi çok beyeniyorum(resimde) rengin adını bilmiyorum ama kimi bal köpüğü diyor kimi bisküvi rengi kuaför bilir rzaten iyi bir kuaför size gidecek rengide bulur kesinlikle yaptırın çok güzel olur :16:açma işlemi yapacakları için biraz yıpranır ama siz sadece uçlara düşünüyosunuz nasılsa tüm saça değil okadarıda bakımla felan halledersiniz:34: Ankara da değilim malesef kolay gelsin:64:

hakkaten güzel bi renkmiş bu :52: zaten bir daha kuaföre giderken yanımda beğendiğim renklerin fotoğrafları olacak :66: çok teşekkür ederimmm :3:

Back