• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama arkadaşlar karameli kapatacak kahve tonları için yardımcı olurmusunuz?

Lavanta

benaşıkoldum sendeolsana
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
4.028
1
156
35
Diğer
slm öncelikle cumartesi günü saçlarımı açtırıp karamele boyattım ama bana hiç yakışmdı ve şuan saçım turuncu dipleri çok açık olduğu için pazartesi günü tekrar koyu olur umudu ile karamel boyadım ve sonuç aynı saçlarım e yıprandı hali ile dün kırıklarını aldırdım saçlarımın şuan kirli saçlarım çünkü hasta olmadan saçlarımı boyamak istiyorum dün akşma vitalin sıcak çikolata rengini aldım 5,60 akşam boyasam sizce kullananlar bilir diye tahmin ediyorum karameli kapatırmı şuan saçım karamel ama kızıl turuncu gibi acayip bi renk dipleri uçları daha koyu tabi hatta resmim var önceki sayfalarda önerilerini bekliyorum diye başlıklı.çok koyu olsunda istemiyorum çünkü saç rengimi oturduktan sonra ışıltı attırcam tekrar açtırma işlemi uygulansın istemiyorum:71:

ay lavanta yazdım yazdım yanlışlıkla pencereyi kapadım bütün yazdıklarım gitti. :))
şimdi ikinci defa yazıyorum.resimdeki renk bu haliyle çok yakışmış yaşlı da göstermemiş hiç.ama normalde resimdekinden daha açık duruyorsa haklı olabilirsin.ten rengine yakınsa saç rengin, hoş durmuyor olabilir.ama sana doreli renkler yakışıyor gördüğüm kadarıyla.bence vitalin sıcak çikolatasıyla boyamamalısın.çok koyu bi kahve oluyor o renk.o kadar açtırmışsın saç rengini madem boyayacağın en koyu renk 6 lı numaralar olmalı diye düşünüyorum.

sana önerebileceğim bikaç boya var
koleston fındık kabuğu 7.3
voila karamel 7.8
voila koyu karamel 6.8
voila sıcak çikolata 6.32
palette altın parıltılı toffee 7.65
bunlara bi bakmalısın.bir de toffee de fazla turunculuk olabilir,bi kutu toffee ile bi kutu kumral karıştırırsan hoş bir renk çıkıyor.

nessca canım resimde yüzümde açık renk çıktı ama normalde buğday tenliden biraz daha esmerim mi desem nasıl iza etsem bilmiyorum esmermişim herkes öyle diyor diyim bu saç rengi fotoda güzel ama gerçekten turuncu ben anladım ki bana karamel turuncu yakışmıyorum bende çok koyu kahve istemiyorum yani daha snr kızıl tonları denicem bakır kızıl gibi o yüzden geçmek sorun olsun istemiyorum.vitalin sıcak çikolatasını aldım ama emin olamadım tabiki burdaki bayanları çoğu çok tecrübeli o yüzden bi sorayım dedim çok teşekür ederim cvp için

şuanki saç rengini kapamak için vitalin ve palettenin sıcak çikolatasına boyama derim ben.ben annemin saçını boyamıştım o renkle kızıl ışıltılı bir siyah oldu benden söylemesi. zaten katalogta da çikolata kahve koyuluğunda duruyodu sıcak çikolata.hatta 5le başlayan hiçbir boyayı kullanmamanı tavsiye ederim.

canım dün akşam boyadım koyu oldu evet siyaha çok yakın ama olan saçlarıma oldu değişiklik istedim istedim saçlarımın kırılmasına neden oldum anladım ki bana değişiklik gitmiyor şimdi kara kara saçlarımı eski sağlığına nasıl döndürürüm onu düşünüyorum artık uzun bi süre işlem yaptırmayı düşünmüyorum en azından saçlarım kendine gelsin ahh ahhh ders oldu ders

düzelir bozma moralini.gliss in sarı olanından saç maskesi al.her saçımı yıkadığında kullan bi ayda normal hale gelir saçların.benim saçım da deniz yüzünden taranmıcak duruma gelmişti anca böyle kurtarabildim.saç kremleri falan hiç işe yaramadı.bi tek saç maskesiyle insan saçlarına kavuşabildim. :))

Back