Template errors

• Template public:thread_view: [E_USER_WARNING] Method canConvertThreadToScItem is not callable on the given object (XF\Entity\Thread) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:thread_view: [E_USER_WARNING] Method canViewWhoReplied is not callable on the given object (XF\Entity\Thread) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[35005417] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Method canConvertPostToScUpdate is not callable on the given object (XF\Entity\Post) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Method canConvertPostToScReview is not callable on the given object (XF\Entity\Post) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:PAGE_CONTAINER: [E_USER_WARNING] Method canViewReports is not callable on the given object (XF\Entity\User) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:PAGE_CONTAINER: [E_USER_WARNING] Method canViewReports is not callable on the given object (XF\Entity\User) (src/XF/Template/Templater.php:1278)

Arkadaslar kanal tedavi sonucu damagi ma konulan ilaç sızıntı yaptı

siyahinci88

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
13
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben 2 ay kadar oldu dolgulu dişim kırıldı gi için ağrı da yapinca gittiğim dişçi dolgu yu değiştirdi 15 kadar geçti ağrı yaptı tekrar bu sefer kanal tedavi dedi bir ilaç konuluyor yaptiran lar bilir. Bu ilaç damagi ma sızıntı yapmış gitmeme son 3 gün kala çok ağrı mis ti ağrı olabilir die pek onemseme dim neyse gittim kanal tedavi yi bitirdi dayak ta oyuk luk oluştu 2 haftaya geçer dedi ne geçmesi gidiyorum temizleyip gonderiyor bende başka dişçi ye gittim berbat bir koku vardı dişçi çene cerrahın a gösterdi hava alinca çene kemiği oradan çıkmış beni baya korkuttu lar sonra dişini bu hale getiren baya na gittim bir kırık düşle geldim siz naptin iz die önceki geldiniz de böyle değil di vs. Dış eti uzmanına göster elim dedi o da kemik var alinmadi gerek dedi önceki gittiğim cerrah bir kemik için 400 tl istediği için bu taraf ücret istemedi hayali oldukları için olsa gerek bilmiyorum kalsa cerrah a gidecekti m eşim ücret almışlar dedi bu tarafa yaptım dediği için bugün gittim resmen kadın olsaydı damagi mi 3 dikiş var haftaya alınacak hiç böyle bir durumla karşı la san var mı beni bu hale getiren bayanı görsem esip yagacaktım yoktu

Back