canlarım 17 nisanda 2.aşılamamı yaptırdım malesef negatif sonuç aldım 1 mayısta kan testi yaptırdım 2 mayıs adet tarihimdi ama hala olmadım kafam çok karışık idrar testi yaptım negatif sizce napmalıyım bekliyeyimmi geç dün çok açık pembe lekem oldu bugün bişi yok galiba gelcek kırmızılar ama bide acaba geç döllenme olumu diye düşünüyorum off kafam çok karışık kızlar bana akılverin nolur sevgilerimle
eğer kan testi negatif çıktıysa yapacak bişey yok,çünkü kan testi kesin sonuç..bence kendini sıktığın için olamıyorsun..benimde ilk aşılama sonrası öyle olmuştu...rahat bırak kendini adet olursun...
canlarım 17 nisanda 2.aşılamamı yaptırdım malesef negatif sonuç aldım 1 mayısta kan testi yaptırdım 2 mayıs adet tarihimdi ama hala olmadım kafam çok karışık idrar testi yaptım negatif sizce napmalıyım bekliyeyimmi geç dün çok açık pembe lekem oldu bugün bişi yok galiba gelcek kırmızılar ama bide acaba geç döllenme olumu diye düşünüyorum off kafam çok karışık kızlar bana akılverin nolur sevgilerimle
canım benimde 16 nisanda aşılamam olmuştu geçen ay 3 de adet oldum dün geldi benim kırmızılar senin gibi önce pembe geldi öğleden sonrada kırmızıya dönmeye başladı hiç böyle olmamıştım benim direk gelirler çünkü dur bakalımm ama kafaya çok takma geleceklerse bile etkilenip gelmiyorlar biliyorsun yada inşallah geç döllenme ile yerleşme kanamasıdır...
arkadaşlr benmde idrar testim ve kan tahlilm yapıldı ama hiç bir hamilelik belirtisi yok evde kendmde test yaptm sonuç negatif ama 3 aydır adet göremıyorum ( kımseyede bişey soramıyorum lütfen yardımıcı olun