• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar kabız olup ıkındığı halde hamile kalan var mı lütfen yazın umut olun 🙏🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar yumurtlamadan sonra lavobaya gidince ıkınma diyorlar onu soruyorum ıkınınca bebek tutmuyor mu acaba tam olarak bunu sormak istedim kronik bir kabızlıgım var acaba hep ondan mı olmuyor diye kendimi suçluyorum

Arkadaşlar yumurtlamadan sonra lavobaya gidince ıkınma diyorlar onu soruyorum ıkınınca bebek tutmuyor mu acaba tam olarak bunu sormak istedim kronik bir kabızlıgım var acaba hep ondan mı olmuyor diye kendimi suçluyorum
canım benim hiç alakası yok. tutacak olan tutuyor. ben ilişkiden sonra hop diye kalkıp duş aldım, sonra gittim tv izledim. yumurtlamadan sonra alkol aldım, hatta midemi üşüttüm hastanelik oldum serumlar yedim.
ama tutmuş... yıllardır boşuna yapıyormuşuz o kalkmamalar, ıkınmamalar, sağlıklı beslenmeler...

canım benim hiç alakası yok. tutacak olan tutuyor. ben ilişkiden sonra hop diye kalkıp duş aldım, sonra gittim tv izledim. yumurtlamadan sonra alkol aldım, hatta midemi üşüttüm hastanelik oldum serumlar yedim.
ama tutmuş... yıllardır boşuna yapıyormuşuz o kalkmamalar, ıkınmamalar, sağlıklı beslenmeler...
Allah razı olsun içimi rahatlattınız cok haklısınız Allah nasip ettikten sonra her türlü oluyor ama iste aklımı hep kurcalayan bir konuydu ama şimdi artık düşünmeyeceğim cok teşekkürler sağlıcakla kucağınıza alın insallah 🙏🏻💕🥰😘😇

Back
X