Sivilceli Ciltler Arkadaşlar izler ve akneler için mükemmel bi sonuç kullanmanızı öneririm

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

atceken2005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
539
0
Ben de şükürler olsun fazla sivilce yoktur fakat mazeretli aylarımda bir kaç tana çıkardı geçerdi fakat geçen ay biraz fazla olduğunu gördüm gerçekten üzücü kardeşim eczacı ve bana evde hazırladığım asitli şeyleri önermedi çünki onun her cilte gelmeyeceğini söyledi ben de peki ne kullanıyım dedim bana ımexs i tavsiye etti inanın fayda etti hem de föndöten görünümlü insan içine çıkartabilir birnevi kapatıcı ama aslında akne tedavisi için inanırmısınız onu sürüyorum gözlerime dudaklarıma makyaj yapıyorum dışarı çıkıyorum ve hem işimden geri kalmıyorum hem de aknelerim azalıyo

Ben sıvılcem olduĞunda makyaj yapmam ÇÜnkı hem sıvılcem azar hem de canım ne makyaj nede evden dıŞarı Çıkmak ıster mesele benjamycn gece sÜrÜlÜr bunun etkısı ondan da fazla her cılte gıder mıŞ ama yınede araŞtırın doktorunuza bı sorun bu benım sadece Önerım

cnm peki karma ciltlimisin.. benim cildim karma sürsem yan etki yaparmı_?
seninde cildin böyleyse gidip eczaneden alıyım tam ismini yazarmısın?

Evet canım karma cıldımın bazı bÖlgesı yaĞlı bazı bÖlgesı kurudur ama her tıp cılde doktorlar Önerıyor

Tabı ben bakmadan yazmıŞım okunuŞu gıbı asıl ısmı ımex merhem akne tedavısınde yazıyor canım ınŞallah Şıfa bulursun

Cildimi aşırı yağlandırdı, sayesinde daha çok ve iri sivilcelerim çıktı. Zaten yağlı bi ürün. Tavsiye etmiorum.. :eek:klava:

canım benim de çıkcak olan sivilceleri kurutup atıo ama du bakalım hoşuma gitti bana iiiiii geldi

arkadaşlar ben eczane kalfasıfım imex adında sivilce kremı var üstelikte güzel bı kırem evet fondoten gibi kapatıyo aynı zamnada fakat aslaaa ve asla gündüz kullanılmaz güneşe maruz kalınca o ilaçla bırlıkte ciltte lekelenme yapar

imeks hayatımda gördüğüm en işe yaramayan sivilce ilacıdır. aksille bir iki günde geçen aknelerim bile imeksle azmıştır.tecrübeyle sabittir. hiç tavisye etmem.

arkadaşlar tüm yüzünüze sürmeyin derim ben adı üstünde akne merhemi bu bende kızımda kullanıyoruz ama sivilcemiz çıktığında sadece akşamları tam sivilcenin üstüne sürüp bırakıyoruz hemen söndürüp kurutuyor kızım hastanede çalışıyor ordaki cildiye doktoru önermişti biz memnunuz yani

evt ben de tavsiye etmem imex iyi gelmediği gibi sivilcelerimi azdırdı izleri belirginleştirdi

X