• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında düğün yeri önerisiiii yardımım:(

pemberengim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
30
0
6
İstanbul
2014 Nisan'da inşallah düğünüm olacak arkadaşlar ama Avrupa yakasında 650kişiyi alabilecek kapasitede normal düğün salonu gibi değilde biraz daha şık balo salonu tarzında biter arıyorum. Topkapı'da labella premium U buldum şimdiye kadar orada daha önce düğüne giden yada düğün yapan varmı? Bütçem 11 bin kokteyl veya normal pastamı olacak lütfen bilgilerinizi benimle paylaşın:(((

2014 Nisan'da inşallah düğünüm olacak arkadaşlar ama Avrupa yakasında 650kişiyi alabilecek kapasitede normal düğün salonu gibi değilde biraz daha şık balo salonu tarzında biter arıyorum. Topkapı'da labella premium U buldum şimdiye kadar orada daha önce düğüne giden yada düğün yapan varmı? Bütçem 11 bin kokteyl veya normal pastamı olacak lütfen bilgilerinizi benimle paylaşın:(((

Kuzenim orda bu eylülde düğün yapacak kişi sınırlaması yok kokteyl menü sanırım 11 bine anlaşmışlar 800 kişi falan gelicek.

Bize pasta menüsüne 12.700 dediler 650kişi kuzeninden öğrenebilir misin acaba gercekten kokteyliiye o fiyatmıymış

Back