A ayseemr Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ayseemr #1 Lütfen bana yardımcı olur cvp veriir misiniz
C Cloud_moon Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ayseemr #2 Ben bi aralar ayda 3 4 kilo vermiştim tekrardan başlamayı düşünüyorum ipimi bugün ara tara anca buldum dip köşelerden :)
Ben bi aralar ayda 3 4 kilo vermiştim tekrardan başlamayı düşünüyorum ipimi bugün ara tara anca buldum dip köşelerden :)
berilceee 3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer mi olur Kayıtlı Üye 8 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ayseemr #3 vermek istediginiz kiloya ve ne kadar ip atlayacaginiza ve tabiki yediklerinize bagli
A ayseemr Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ayseemr #4 beril77 .!.: vermek istediginiz kiloya ve ne kadar ip atlayacaginiza ve tabiki yediklerinize bagli Genişletmek için tıkla... Suan 12 kilo vermem gerekiyo yediklerime dikkat edyrm zaten 40 günde 5 kilo kadar verdim bilginiz varsa yardimci olur musunuz
beril77 .!.: vermek istediginiz kiloya ve ne kadar ip atlayacaginiza ve tabiki yediklerinize bagli Genişletmek için tıkla... Suan 12 kilo vermem gerekiyo yediklerime dikkat edyrm zaten 40 günde 5 kilo kadar verdim bilginiz varsa yardimci olur musunuz
A ayseemr Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ayseemr #5 Cloud_moon .!.: Ben bi aralar ayda 3 4 kilo vermiştim tekrardan başlamayı düşünüyorum ipimi bugün ara tara anca buldum dip köşelerden :) Genişletmek için tıkla... Günde nekadar atliyordun mesela sayı olarak mı dk olarak mi
Cloud_moon .!.: Ben bi aralar ayda 3 4 kilo vermiştim tekrardan başlamayı düşünüyorum ipimi bugün ara tara anca buldum dip köşelerden :) Genişletmek için tıkla... Günde nekadar atliyordun mesela sayı olarak mı dk olarak mi