arkadaşlar ilk uçuşumu sizlerle paylaşmak istiyorum

italim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
10.130
7

dikkatdikkat9gp.gif

eveett başarıyla eğitimimi tamamladım artık bir pilot um KK nın ilk ve tek pilotu hem de.......
g081.gif

kkitalim.jpg

burfur nerdesin yaaa şu kaskıma ismimi yazsana ......ben beceremiyom.......
69.gif

Son düzenleme:

dikkatdikkat9gp.gif

eveett başarıyla eğitimimi tamamladım artık bir pilot um KK nın ilk ve tek pilotu hem de.......
g081.gif

5p891487zl7.jpg

burfur nerdesin yaaa şu kaskıma ismimi yazsana ......ben beceremiyom.......
69.gif
kkitalim.jpg
kaydirigubbakcemile5yettim italim,geldim.bişeyler yaptım.umarım beğenirsin.hayırlı olsun.uçuşa geçmişsin.bu arada bende seninle uçma cesareti gösteren fotoğrafçı mı oluyorum yane?:Saruboceq: fisfisfis :eek: :Saruboceq:​

çok uğraşmışsın ama başarmışsın italim hehehe eee artık ayağın biri çukura girmiş yere inmede uçaktan göğe gitmen kolay olur mujukaaaaaaaaaaaa

ay harikasin canim ya gözün aydin
buarada cok sexysin masallah
zuzumunda ellerine saglik

ilahi italimcim madem ucus neyim hevesin vardi niye bekldin bu yasa kadaryerimseniben
harikasin yaa cokta yakismis bidahakine benide al derim ama benim yükseklik korkum varmafoldumben iyi ucuslar canim yakisir opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
burfurum seninde ellerine saglikopuyorumnanaktan

çok uğraşmışsın ama başarmışsın italim hehehe eee artık ayağın biri çukura girmiş yere inmede uçaktan göğe gitmen kolay olur mujukaaaaaaaaaaaa

ilk uçuşunu çok genç yaşta yapmışsın canım yaa :roflol:

ay harikasin canim ya gözün aydin
buarada cok sexysin masallah
zuzumunda ellerine saglik

ilahi italimcim madem ucus neyim hevesin vardi niye bekldin bu yasa kadaryerimseniben
harikasin yaa cokta yakismis bidahakine benide al derim ama benim yükseklik korkum varmafoldumben iyi ucuslar canim yakisir opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
burfurum seninde ellerine saglikopuyorumnanaktan

sefertasi_thanks_4.gif
sevdaseli353.gif

:eek:ıtalim çok şekermişsin ya seni de görmüş olduk canım.Kesin bu uçuş Japonya'yadır.Doğru mu?ılginç buluşlar getireceğinden eminim.Uçuş tutkunu biri olarak beni de çağırsaydın gelirdim.Neyse bir daha ki uçuşa unutma benide.:eek:

:eek:İtalim çok şekermişsin ya seni de görmüş olduk canım.Kesin bu uçuş Japonya'yadır.Doğru mu?İlginç buluşlar getireceğinden eminim.Uçuş tutkunu biri olarak beni de çağırsaydın gelirdim.Neyse bir daha ki uçuşa unutma benide.:eek:

144cjkk.jpg

X