- 15 Mayıs 2024
- 125
- 20
- 34
- Konu Sahibi mzlzlxmdlmdldl
Arkadaşlar kusura bakmayın burda yazma gereği duydum.ilişki anında eşim içime boşalıyor ama spermler geri dökülüyor aynı durumu yaşayan varmı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı durumu yaşayan var mı? DerkenArkadaşlar kusura bakmayın burda yazma gereği duydum.ilişki anında eşim içime boşalıyor ama spermler geri dökülüyor aynı durumu yaşayan varmı.
Ama sanki hiç içeri gitmiyor gibiAynı durumu yaşayan var mı? Derken
Size özel olarak geri çıkmıyor spermler merak etmeyin fkfkfkkfü
Kız sen şaka mısın? eğlenmek için mı açtın konuyu?Ama sanki hiç içeri gitmiyor gibi
Ama hiç girmiyor gibiNereye gidecekti, vajinanız Mariana çukuru değilse zaten geri gelecek
Merak ettimKız sen şaka mısın? eğlenmek için mı açtın konuyu?
Yolu kapatmışsın sen ondanAma hiç girmiyor gibi
kaç yaşındasın??Merak ettim
Nasıl kapatayım beYolu kapatmışsın sen ondan
28kaç yaşındasın??
Bebek düşünceniz varsa hemen kalkma ayaklarını 30 dk filan yukarı kaldır.Ama sanki hiç içeri gitmiyor gibi
Karadelik mi zannediyorsunuz ne zannediyorsunuz bilmiyorum ki tabiki geri dökülecekArkadaşlar kusura bakmayın burda yazma gereği duydum.ilişki anında eşim içime boşalıyor ama spermler geri dökülüyor aynı durumu yaşayan varmı.
Bu durumu bir türlü bende çözemedim yaaArkadaşlar kusura bakmayın burda yazma gereği duydum.ilişki anında eşim içime boşalıyor ama spermler geri dökülüyor aynı durumu yaşayan varmı.
Giden gider kalanlar bizimledir
Öyle bir söz vardı yeri gelmişken söyleyeyim