kaswa,ne güzel ooh,benim doktorum da normal insanlar gibi herşeyi yap,tatil dahil diyor.sen kaç kilo aldın şimdiye kadar?ben bugün tartıldım tam 10 kilo almışım başından beri rekor bende sanırım:sinifsinif:
kaswa canım gözün aydın. yer onları teyzeleriopuyorumnanaktan nerde yaptırdın ayrıntılıyı. hastanede istemiyordun. başka yerdemi yaptırdın kaça yaptırdın. sorular sorularkaydirigubbakcemile3
kaswcım bısey olmaz kilolar sorun yapma canım ya ben 83 kilo olmuşum ............valla elımden gelse diyet yapacam ama yemeden olmuyorki ac ac..............gunde 4 litre su iciyorum banamıısn demıyor anlamıyorum ki bu kilolar nerden gelior su bilem yarıo demkki banakaydirigubbakcemile3
Wavyciğim benim bu sana yazdığım kaçıncı ileti ama uyuz pcim kilitleniyor gönderemiyorum.ufffffffff sinir şey.Bizde seni öpüyoruz tatlı teyzemiz bizim.Şeniz Canım hastanede yaptırmadım.Bana Latif Bey hastane de ayarladı renkli çekim ama cd ye kayıt olmayacaktı onda.Bana bir yeri önerdi orada yaptırdım.Bana 150 lira demişlerdi.Ama ne oldu bil?İkiz bebk olunca fiyat artıyormuş.Hiç duymadım bunu da klava:O yüzden tanıdık indirimiyle 250 oldu.Oradan Latif Bey'e geçtim o almadı muayene parası.Bu arada benim minnoşları ben eşimin tarafına benzettim.Ama bir şey demedim.Kimseye benzemiyorlar dedim.OOh iyi yaptım.lülülülülülü
kaswacık seninde gözün aydınnn maşallahhh
kızlar ben 74 ile hamile kaldım 79 olmuşummmmmmmmmmmm...
Biz geldikkkkkkkk.............Hepinizi öpüyorum tatlılar...Çok şükür bebişlerin sağlığı iyi, benimde.1.5 saat izledik kuzularımı,çok güzeldiler çok..Cd ye de çektiler.Oğlum kızımdan 6 gün ileriymiş.Ayrıca kızımın da tepesinde,ayakları başına geliyor.Yavrucum daralmasın da.Gelişimleri haftalarına göre iyiymiş.Calsiyuma başladık bugün eylülün 3'üne randevumuz var.Şeker yüklememiz yapılacak.Rabbim hepimizinkileri bağışlasın..
canım geçmiş olsun yat bakalım geçer inşallah.. bende merak etmiştim ne oldu diye. gittim dün dr ye ama şansımdan hiç kimse yoktu aylin hanım doğumdaymış pakiz diye bi dr vardı ona girdim pek hoşuma gitmedi açıkçası ayın 15 ine tekrar gidicem bakalımsaolun arkadaslar bende iyyiim .tabiki bırazdaha yatmaya devam dedı drum............pamukcum cee yapıp kacmıyorumda nedense bu aralar başım surekli agrıyor bakamıyorum pc ye..................bıde cocukalr felan yoruyor beni azda olsa...................hayırlıs olsun hakımızda.kasva bebişlewrinde senınde iyi olduguna sevındım canım..rabbım sonun akadar böle götursun saglıkla .........pamuk gıtınmı dr sana ne dedi.....
o kilo mudaa ayyy valla utandım şimdi wavy cim yaaa sen hiç almamışsınkiii ya ben resmen şiştim .. bende son 2 ayda aldım 16 kiloyu nerdeyse yaaa rekor bende sanırımkıslar bende kilo almaya başladım sanırsam( 64.5 ile başladım 61 e düştünki hiç bişey yiyemiyordum 63 te sabitledim. ve bugün itibari ile 65 kiloyum ( sanırım hızla alıcam çünkü birden aldım bu iki kiloyu (
kızlar ben 74 ile hamile kaldım 79 olmuşummmmmmmmmmmm...
pamukseker nasılsın canım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
e be güzelim biz burda kaç kez dedik fiyat alırken ikiz gebelik olduğunu muhakkak söyleyin fiyatları ikiye katlıyoalr diye. acep sen yokmutydun o muhabbetler olduğunda:bbo:
bazı hastaneler doğum sırasında ve çift alıyolar. eşimde bi jkeresinde şey demişti ne o önce birini alacaksınız dikeceksiniz sonra ikinci için tekrar kesip biçeceksini demişti . alem adam yaaopuyorumnanaktan
yok yok yanılmışsındır sen benzemiyordur onlarakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay yanlız bieşy diyimmi annem hep şey der hamilelikte en çok kime kızarsan ona benzer diye:bbo:
kilo alma değişiyor gerçekten.ben 52 kilo başladım,zayıftım bayağı 10kilo aldım.ben sanırım kontrollü davranamıyorum.doktorum bana da dedi boşver kilo önemli değil diye.ikizlerin peşinde verecez inşallah,sağlık olsun da
iyyim canım bugün ben :) yarın annemler geliyorlar konyadan nasıl iyi olmayım dimiii :dance:
sen nasılsın canım dün ben çok yorulmuşum az yürüdüm diye sende pazarda dolaştın sen yorulmadınmı
Ay ne güzel pamuk ya.Allah kavuştursun.Hemşom benim..opuyorumnanaktan
Cnm bende 48 ile başladım şu an 58 kiloyum bende 10 kilo aldım şu ana kadar ama benim drum o kadar anlayışlı değil bir daha ki kontrolde diyetisyene yönlendiricem dedimafoldumben
çok saol canım ya senin annende geliyodu sanırım geldimi yanlış hatırlamıyosam :asigim:
iyyim canım bugün ben :) yarın annemler geliyorlar konyadan nasıl iyi olmayım dimiii :dance:
sen nasılsın canım dün ben çok yorulmuşum az yürüdüm diye sende pazarda dolaştın sen yorulmadınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?