Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

selam kızlar kayradan haber yokmu ya merak ediyorum konuşan varsa haber versin

valla yok cnm bende merk ediyorm ne oldu acaba,,

nassı yaaa, uyku basmadı mı seni böyle. ben çakırkeyf gibiyim walla baş dönmesi ve deriiin bir uyku hali.

yok anacığm ne uykusu aksine bana uykusuzluk yaptı,yatınca 2 saat sonra benim gözler cin sabaha kadr dön dur düşn çok sinir,şimdide ee karnım büyüdü sağa sola dönerken uyanıyorm ah ah uykuya hasret kaldım uzun bir sürede kalacağım artık doğunca kafamçokkarıştı

kızım ve kocam evde..... yemek hazırlayacağız..bu akşam 3 kişilik ailemizin son akşamı yarın 5 kişi olacağız inşallah.......

yok kızzzzzzzzzz burdayım yarın saat 2 de ameliyattayım inşallah..

Allahım kolaylık versin canım bir solukda kurtarsın inşallah ay yarını nasıl yapacaksın kız sana şimdi vakit geçmezdir Allahım kuzularınla saglıklı sıhatlı evine dönmeyi nasip etsin inşallah

aa kayraa yarın dogruyormusunnn ne gzuelll ya bızde gorebılcekmıyız o gunlerı acaba bende bugun dr a gıttım bebeısler buyuyolar 10 cm ye yaklasmıslar bıle kıpır kıpır oynuorlar ben hıssetmesemde herseylerı normaldı kafa olcumumlerı yapıldı normal dedı cok ıyıler dedı ıns hep bole gıder

kayraaa naber nasılsın dr gitmişsinnnnn ne dedi ne zaman gelio nazlı kızlarrrr
boka püsürüğe karışmana ne kadar kaldııııı

Selam kızlar.............nasılsınız..........opuyorumnanaktan
Kız canan allah iyiliğini versin senin,ne güzel rahatlatıyon bizi,şimdiden korkut gözümüzü bakaalım.alsanaalsanasmile
Ama gerçekten dediğin gibi olacak heralde,yedir,mıçını,mokunu temizle uyut,bebek hemşiresi gibi hissedicez kendimizi,
Bugün bir akrabamızda doğum yaptı,çok duygulandım.ağlamaktan bir hal oldum sabah,
Bende hayırlısıyla o günlere yaklaşsam bir.

kızlarrrr bizim yarn kırkımız çıkıooooo
bugün dr daydık kalça usg miz çekildi çok şükür normalll
ama bizde fıtık çıktı daha öncedende söylemiştimmm
burdan sadece 1 kişi geçmiş olsun dedi ama yşnede yazayım
3.aylık olunca ameliyat olacağız 5 kiloyu geçmemiz gerekiyomuş narkozu atabilmek için
canım sıkıldı ama ne yapayım sorunsuz bi hamilleikten sonra bunun olması gerekiyomuşşş
kayrca doğuruyomuşşş canımmmm gelsin zulal le şevval artık nazlı kızlarrrr

evet sıra kimde.........

geçmiş olsun canancımm, Allah sağlık versin bebişlerine
bu arada isimler süpper

korkma kız artvinli ben gelir yardım ederim sanaaa
ben sana o kadar gel deidm gelmeidn ama ben gelirim sanaaa

Canım benim dedimmi hatırlamıyorum ama.tekrar çok çok geçmiş olsun.
İki kuzundadamı fıtık varmış,ama bebeklerde normal galiba,bu ara çok sık duydum fıtık var diye annelerden.
Ah canım ya,bende gelmek istiyorum tabiki ama yanlız çıkamıyorum,yollamıyorlar.
Sen gel tatlım beklerim her zaman.bende kuzuları doğurayım hayırlısıyla onlarıda alır gelirim.zemuszemus

Kız senin eşin artvinliydi dimi,kullandığın bazı cümleler bizim oradan çok tanıdık.
(poka püsürüğe vs.)delikafadulden

cancazım daha önce yazdığını okumadım sanırım... msn de de söledim tekrar tekrar geçmiş olsun... az önce özgeylede görüştüm onlardada varmış bu fıtık derdi...canım allah beterinden korusun.. hastalığa şükredilmezmiş bizde hamdedelim... hamdolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…