Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar benimkilerde ya koç ya boğa olucaklar ama kocamda koç valla evde 3 koç erkeği bir araya gelince bana yol gösterirler gibime gelio (bende sanki çok inanırım ya burçlara)

Sana iyi yol gösterirler gibime geliyo kaydirigubbakcemile3. Ben İlk hesapladığımda koç burcu olacaklarını bir tırstım valla koç burcu ile uğraşmak zor biraz kendimden biliyorum annem bana derdi 5 çocuktan çekmedim senden çektiğimi diye

walla benimki,lerde koç olucak gibime geiyo bakalım napcaz iki koç kızla zemuszemus

bence normal canım benimkide tam bir tarih vermedi bebklere bağlı artık haftada bire düşürdü kontrolleri bi sıkıntı olmazsa bekilicez daha

Benim doktorumda sıklaştırdı muayeneyi. 34. haftaya rahat gelirsen sonra bebişlerin keyfini beklerim 40. haftaya kadar yolu var biz bebeklerin tarafındayız diyo doktorum

koç iyidir kıızzz lider ruhludur... kendi ayakları üztünde durur yardım almayı sevmez... canı çok katıdır..öyle herşeye ağlamaz... hiç nazlı değildir

bence normal canım benimkide tam bir tarih vermedi bebklere bağlı artık haftada bire düşürdü kontrolleri bi sıkıntı olmazsa bekilicez daha

kaç haftadan sonra sıklaştırdı cnm muayeneleri,ben yarın gidicm bakalım kontrole ne zaman çağıracak birdaha,

merhaba arkadaşlar.kötü günler geçiriyorum moralim öyle bozuk ki yeni yeni kendime gelmeye başladım.rutin kontrolde nst de sancılarım çıktı.serviks incelmiş 28 mm. olmuş.hemen yatırdı dr.celestonlarım yapıldı falan.bebeklerim 1900'ar gram.dr u dinlemedim ve taburcu olucam diye tutturdum.gelince 2 gün ağrılar beni mahvetti.gece gündüz birbirine karıştı valla.nidilatı 3çarpı 2 alıyorum yine de kesmiyor.hastanede 32.haftada doğum yapmış bir bayan vardı.bebekleri 1800 gram doğmuş,küvözdeydiler,kendimi anne gibi hissetmiyorum hala diyordu.bebeklere antibiyotik vs. veriyorlarmış.valla insan okuyunca değil de gözüyle erken doğum yapanları görünce morali çok bozuluyo.inşallah hepimiz haftalarımızı doldururuz kiloları sağlıkları iyi olur,doğunca hemen yanımıza verirller.bu yüzden lütfen iyi beslenin ve de bol bol yatıp istirahat edin arkadaşlar.

geçmiş olsun canım ya... ama keşke doktorunu dinleseydin... ama dinlenme konusunda sana katılıyorum.. herkes aynı değil arkadaşlar ..dinlenmeden hamilelik geçirenler var tabiii ama dedimya herkes aynı değil.. aramızda örnekleri çok erken doğum yapan arkadaşlarımız var... lütfen dikkat edin... biraz gezmezseniz bişey olmaz. evleriniz çok temiz olmayıversin..bakın benim evde ilgiye muhtaç kızım var onunla ilgilenmek sabah hazırlayıp okula göndermek .. akşamları yemeğini hazırlayıp geceleri yıkayıp yatırmak gerek.. bunları bile dikkatle yapıyorum inanın bana.........

varya 10 dakıka mutfaga gıttım mutfagımı topladım sıldım supurdum bı geldım sayfalar dolusu yazılar gecmıse yetısmek mumkun deıl geveze koca gobusçler sızııııızemuszemus

Selam hanımlar........Şöyle geçmişe baktım.
Herkes iyi,kayram doğurmamış,neyse herşey yolundaymış.
Benimde şu mide bulantılarım geçmedi gitti,
Sabah çıkardım bir posta,kahvaltı yaptım hala midem kötü,durulmadı.
Heraalde bu seferde 7.aya kadar devam edecek bu bulantılar.
Neyse bende başladım battaniye yapmaya,önce oğluşuma yapıyım,sonra kızıma yaparım.Tabi sıkıntı gelmezse içime,zemuszemus

anane babane yenge bızım mınık kuzularımızada basladılar battanıye ormeye ben beceremedıgım ıcın oremıorum ormek ısterdım bebekelrıme amam becerı kabılıyet - lerde

cnm geçmiş olsun da nden yatmadın sen yatsaydın hastanede dr dinleseydin daha rahat geçiriridin belkide bu sancıı günlerini,,

artvinli kız geçmicek senin bu bulantılar baksana 20 haftalara gelmişsin maşallah ama hala devam,ama bebişler iyi olsunda varsın bulansın gülüm ya,,,

ya bırde bana drum demıstıkı bnmde cok mıdem bulanıordu acayıp derecede dr umu aradım ne yapayımda gecsın dıe hıc bısey yapma sık ye tuzlu baharatlı syeelr yemeye calıs ama abartma dedı.mıde bulantısı kotu deıldır hamılelıgın cok ıyı ve saglıklı gıttıgının belırtısıdır dedı.telaslanma artvınlı herkeste olmuor mıde bulantısı bu demek deılkı kotu gıdıo gebelık ama mıde bulantısının olması ıyı bıseymıs ole dıor drlar saglıklı ve gzuel gebelıgı gosterırmıs ....bak9ın koca gobsler bu lafımdan bnm mıdem bulanmıor hamılelıgım kotu mu dıe dysunmeyın ha bak sızın sagınız solunuz bellı olmaz sımdı hormonluyuz hepımızzemuszemus

Benim doktorumda sıklaştırdı muayeneyi. 34. haftaya rahat gelirsen sonra bebişlerin keyfini beklerim 40. haftaya kadar yolu var biz bebeklerin tarafındayız diyo doktorum

aynı benimkide öyle dedi artık bebişlerin keyfini beklicez dedi bakalım hanımefendilerin keyfi ne zaman gelmek isterse kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…