kızlar benimkilerde ya koç ya boğa olucaklar ama kocamda koç valla evde 3 koç erkeği bir araya gelince bana yol gösterirler gibime gelio (bende sanki çok inanırım ya burçlara)
yahu bu dr bana hala bir tarih vermedi normalmi acep
aaa ne güsel komşusunuz bir de süpper walla. Doktorunuz kimmm? Benim Recai Pabuçcu
Benim doktorum Zekai tahirde Oktay Kaymak
bence normal canım benimkide tam bir tarih vermedi bebklere bağlı artık haftada bire düşürdü kontrolleri bi sıkıntı olmazsa bekilicez daha
walla benimki,lerde koç olucak gibime geiyo bakalım napcaz iki koç kızla zemuszemus
Walla Allah eşine yardım etsin, 3 koç burcu kadınıyla hayat zor olacak. O da koç ya da aslansa sorun yok ama :)
bence normal canım benimkide tam bir tarih vermedi bebklere bağlı artık haftada bire düşürdü kontrolleri bi sıkıntı olmazsa bekilicez daha
merhaba arkadaşlar.kötü günler geçiriyorum moralim öyle bozuk ki yeni yeni kendime gelmeye başladım.rutin kontrolde nst de sancılarım çıktı.serviks incelmiş 28 mm. olmuş.hemen yatırdı dr.celestonlarım yapıldı falan.bebeklerim 1900'ar gram.dr u dinlemedim ve taburcu olucam diye tutturdum.gelince 2 gün ağrılar beni mahvetti.gece gündüz birbirine karıştı valla.nidilatı 3çarpı 2 alıyorum yine de kesmiyor.hastanede 32.haftada doğum yapmış bir bayan vardı.bebekleri 1800 gram doğmuş,küvözdeydiler,kendimi anne gibi hissetmiyorum hala diyordu.bebeklere antibiyotik vs. veriyorlarmış.valla insan okuyunca değil de gözüyle erken doğum yapanları görünce morali çok bozuluyo.inşallah hepimiz haftalarımızı doldururuz kiloları sağlıkları iyi olur,doğunca hemen yanımıza verirller.bu yüzden lütfen iyi beslenin ve de bol bol yatıp istirahat edin arkadaşlar.
Selam hanımlar........Şöyle geçmişe baktım.
Herkes iyi,kayram doğurmamış,neyse herşey yolundaymış.
Benimde şu mide bulantılarım geçmedi gitti,
Sabah çıkardım bir posta,kahvaltı yaptım hala midem kötü,durulmadı.
Heraalde bu seferde 7.aya kadar devam edecek bu bulantılar.
Neyse bende başladım battaniye yapmaya,önce oğluşuma yapıyım,sonra kızıma yaparım.Tabi sıkıntı gelmezse içime,zemuszemus
merhaba arkadaşlar.kötü günler geçiriyorum moralim öyle bozuk ki yeni yeni kendime gelmeye başladım.rutin kontrolde nst de sancılarım çıktı.serviks incelmiş 28 mm. olmuş.hemen yatırdı dr.celestonlarım yapıldı falan.bebeklerim 1900'ar gram.dr u dinlemedim ve taburcu olucam diye tutturdum.gelince 2 gün ağrılar beni mahvetti.gece gündüz birbirine karıştı valla.nidilatı 3çarpı 2 alıyorum yine de kesmiyor.hastanede 32.haftada doğum yapmış bir bayan vardı.bebekleri 1800 gram doğmuş,küvözdeydiler,kendimi anne gibi hissetmiyorum hala diyordu.bebeklere antibiyotik vs. veriyorlarmış.valla insan okuyunca değil de gözüyle erken doğum yapanları görünce morali çok bozuluyo.inşallah hepimiz haftalarımızı doldururuz kiloları sağlıkları iyi olur,doğunca hemen yanımıza verirller.bu yüzden lütfen iyi beslenin ve de bol bol yatıp istirahat edin arkadaşlar.
Selam hanımlar........Şöyle geçmişe baktım.
Herkes iyi,kayram doğurmamış,neyse herşey yolundaymış.
Benimde şu mide bulantılarım geçmedi gitti,
Sabah çıkardım bir posta,kahvaltı yaptım hala midem kötü,durulmadı.
Heraalde bu seferde 7.aya kadar devam edecek bu bulantılar.
Neyse bende başladım battaniye yapmaya,önce oğluşuma yapıyım,sonra kızıma yaparım.Tabi sıkıntı gelmezse içime,zemuszemus
genelde 30 lu haftalardan sonra bebklerin ve senin durumuna göre sıklaştırıyo canım kontrollerikaç haftadan sonra sıklaştırdı cnm muayeneleri,ben yarın gidicm bakalım kontrole ne zaman çağıracak birdaha,
Benim doktorumda sıklaştırdı muayeneyi. 34. haftaya rahat gelirsen sonra bebişlerin keyfini beklerim 40. haftaya kadar yolu var biz bebeklerin tarafındayız diyo doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?