bırde buyuyen rahım mıdeye baskı yapıormus ondanda yanma oluormus ama bunun ıcın 8.hafta erken 12.haftada rahım ancak oralara gelıor
Vildan canım izine ayrılmışsın e zamanı gelmişti artık. Bende bebek odasını hazırladım herşeyi yıkadık kayınvaldemle ütüler kaldı bekliyorlar ütüleyip dolabı yerleştirirsem tamamdır olumunekankayizsmile
öyle düşünme canım ya bak burda 2 çocuğa tek başına bakan çok arkadaş var,bana gelince ben en az 5 aylık olana kadar çalışmayı düşünmüyorum allah bir aksilik vermezse,annem doğumdan itibaren yanımda olacak sürekli inşallah beraber bakacağız anacığımla,ekimde işe balayıncada anneme geçeceğim orda kalacağım 4 gün iş,süt izni ile 3 gün evde olacağm inşallah planlarım böyle bakalım allah ne gösterir bilinmez ama hayırlısı hakımızda
mide yanması bende de var dr gaviscon verdi hatta bunu yanından ayırma hiç dedi yemeklerden sonramı yanıyor??
Evet ama hemen hemen ne yesem hepsinden soora oluyor şiddetli bir yanma. bir de benim daha 8. hafta biraz erken oldu sanki neblim .
benim o zamanlarda aşırı midemde gaz sorunum vardı,ne dediysem dr ilaç vermedi benm dr ilaca karşı ilk zamanlarda,ama şimdi senin gibi bende ne yesem aşırı bir yanma allahtan şurup rahatlatıyor,bu arada şurup içmektende nefret ederim düşün halimi bir kaşık su yanında 1 bardak su kaydirigubbakcemile3
mrhb doudou nasılsın hg
Canım selam veriyom kimseden ses yok sohbete devam ediyorlar bende çıkıyom ne yapıyım, akşamda selam verdim bekledim sonrada çıktım ben çıkar çıkmaz cevap yazmışınız kusura bakmayın fark edemedim. Nasılsın kız Maşallah Allah nazarlardan korusun ne güzel geldin bu haftalara, ama seni takip etmek için giriyorum hergün nete. Tlf ile arayıp rahatsız etmek istemedim.
oh ne güzel bizde hazırladık hayırlısı hakkımızda doğum yapmadan görüşelim evdeyim artık...
Yaşasıınn sitedeki tek ankaralı ben değilimm, doudou da hemşehrimmiş :) hem de koç burcu. ortak paydamız çok walla
Kız üstelik benim kızlarda koç burcu olacak bakarsın doğum günümde gelirler.:lepi:
Yaşasıınn sitedeki tek ankaralı ben değilimm, doudou da hemşehrimmiş :) hem de koç burcu. ortak paydamız çok walla
ne zaman doğumgünün? benim 6 nisan
Nerede oturuyorsun canım
Canım selam veriyom kimseden ses yok sohbete devam ediyorlar bende çıkıyom ne yapıyım, akşamda selam verdim bekledim sonrada çıktım ben çıkar çıkmaz cevap yazmışınız kusura bakmayın fark edemedim. Nasılsın kız Maşallah Allah nazarlardan korusun ne güzel geldin bu haftalara, ama seni takip etmek için giriyorum hergün nete. Tlf ile arayıp rahatsız etmek istemedim.
çankaya, sen?
İnşallah bende çok isterim iki ramazan davulu buluşuruz bir gün.
yok güzelim bazen geç güncelliyoruz yada biri soru sorunca önce cevaplıoruz sonra sana selam verioruzdur...msn dende açınca selam yazıyorum ama görmüyorsun... yok rahatsın olmam canım uyku bile uyumuyorum ki...
kız canım çekmez olurmu ama kim dedi b.knu çıkar diye bi oturuşta 4-5 hally ne demek yani şimdi canım çeksede yiyemiyorum bişi işte kedi ciğer durumu marketlerin abur cubur standlarında
kızlar benimkilerde ya koç ya boğa olucaklar ama kocamda koç valla evde 3 koç erkeği bir araya gelince bana yol gösterirler gibime gelio (bende sanki çok inanırım ya burçlara)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aaa ne güsel komşusunuz bir de süpper walla. Doktorunuz kimmm? Benim Recai Pabuçcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?