Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

oh ne güzel bizde hazırladık hayırlısı hakkımızda doğum yapmadan görüşelim evdeyim artık...

Yaşasıınn sitedeki tek ankaralı ben değilimm, doudou da hemşehrimmiş :) hem de koç burcu. ortak paydamız çok walla

kızlar benimkilerde ya koç ya boğa olucaklar ama kocamda koç valla evde 3 koç erkeği bir araya gelince bana yol gösterirler gibime gelio (bende sanki çok inanırım ya burçlara)

yok güzelim bazen geç güncelliyoruz yada biri soru sorunca önce cevaplıoruz sonra sana selam verioruzdur...msn dende açınca selam yazıyorum ama görmüyorsun... yok rahatsın olmam canım uyku bile uyumuyorum ki...

yok güzelim bazen geç güncelliyoruz yada biri soru sorunca önce cevaplıoruz sonra sana selam verioruzdur...msn dende açınca selam yazıyorum ama görmüyorsun... yok rahatsın olmam canım uyku bile uyumuyorum ki...

Canım cumartesi günü çok geç haberim oldu canım ya bilgisayarın sesi kapalı olunca özür dilerim sonra baktım denk gelmedik dün akşamda baktım hatta

kız canım çekmez olurmu ama kim dedi b.knu çıkar diye bi oturuşta 4-5 hally ne demek yani şimdi canım çeksede yiyemiyorum bişi işte kedi ciğer durumu marketlerin abur cubur standlarında

gerçi bende az portakal limon yemedin delli gibi kocam aşkın şaşkın bakıyodu suratıma delimisin nesin bu kadar ekşi şey yenirmi diye,aynı işte sen tatlı ben ekşi

kızlar benimkilerde ya koç ya boğa olucaklar ama kocamda koç valla evde 3 koç erkeği bir araya gelince bana yol gösterirler gibime gelio (bende sanki çok inanırım ya burçlara)

aman bende istedim aynı burç oldun analarıyla diye ama ikizler benim 21 mayısa kadar beklemezler herhalde bu kızlar,,,,

doudou öyle düşünme cnm kayra doğru söylüyor ben bazen açıyorm sayfayı güncelleme yapıyorm aa 3 sayfa ilerlemiş,,,opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…