Arkadaşlar iki isim arasında kaldık sizce hangisi?

Canım yerinde olsam siteden çıkarım yorumlara da bakmam... kendini rahatsız etme, şimdiye kadar ki oylara göre kararını verirsin....

Bi sen hamilesin zaten :) kendin kaşındın herkes gayet düzgün bi sekilde yorumlarini yazdi sen tersledin hakaret ettin. Sen bunlari söylerken bizden ne bekliyordun " aman bu kadın hamile bisey yazmayalim" mi diyecektik acaba???

Bi sen hamilesin zaten :) kendin kaşındın herkes gayet düzgün bi sekilde yorumlarini yazdi sen tersledin hakaret ettin. Sen bunlari söylerken bizden ne bekliyordun " aman bu kadın hamile bisey yazmayalim" mi diyecektik acaba???

Herkesin hassasiyeyi ayni derecede olamayabilir. Daha fazla uzamasin ciddi manada rahatsiz oluyo belliki. Strese girmesin bos yere siz de uzatmayin bence

Ben olsam iki ismi de seçmem.Ama siz ikisi arasında kaldıysanız illa ki Helen ismi daha iyi Talya bana aşkı memnudaki hizmetçi vardı ya onu hatırlattı nedense

Ya yürü git surdan

Kendiyle aynı düşünceye sahip olmayanlara saygısızlık yapıp saygı bekleyenlere, hoşuna gitmeyen yorumları eleştirip kendini eleştirenlere hakaret edenlere, yazacak mantıklı cevap bulamayınca 'yaa yürü git şurdan' diye mahalle ağzıyla cevap veren varoşvari konuşanlara, yazılanları akıl süzgecinden geçiremeyen kişilere hep acımışımdır.

Bende dıyorum kı kadın sormadı ısımler ıyımı kötümü dıye sadece hangısını secıyım dedı! ıkı adın arasında kalmıs bılmem anlatabıldımmı!!! Kımse sana sormadı ısımlerı begenıp begenmedıgını ne gereksız yorum ya

Ben kizim olsa "Helen" koyacaktim, cok guzel bir isim bence, ama esim de dahil cevremdeki herkes karsi cikti, dalga geçtiler. Ben ismin anlamina bakarim sadece, kotu bi anlam degilse neden olmasin. Abuk sabuk isimler konulmasina ben de karsiyim ama anlamı ay parcasi demek olan bi isim neden kotu olsun ki. Bence kafaniza takmayin kotu yorumları, benim en yakinlarim bile bu yorumlari yaptılar yapacak bir sey yok.

Teşekkür ederim canım umursamıyorum zaten.cahil insanlarla tartışmanın alemi yok. :) kararımızı verdik.helen olacak hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…