• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar iki bayram arası evlenecek var mı 2012 de..

seker86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
239
1
46
Zonguldak
Böyle bir inanç günümüzde hala devam etmekte ..ben itikat etmiyorum böyle şeylere sayın hocalarımızda tvlerde söylüyor zaten ama insanların dilinden korkuyorum aaa iki bayram arasımı dicekler bozup atcam herkesi bu sefer...siz ne yaptınız..

canım peygamber efendimiz de iki bayram arasında evlenmiş
eğer kötü bişey olsa o evlenirmiydi hiç boşver sen milleti
bende iki bayram arası ama hiçde öle düşüncelerim yok cnm

benim arkadaşım da 2 bayram arası evlendi.
maşallah çok güzel evliliği var çok da güzel bebişleri var.
takılma böyle şeylere kulağını tıka, beklediğin anın tadını çıkar.
emin ol öyle diyenlerde onu yapmak zorunda kalacaklar çünkü artık bayramlar yaz ayına geliyo
napcak millet.

bende iki bayram arası evlencem ve kesinlikle böyle bir şeye inanmyorum. Sonuçta Allah huzurunda evleniyoruz yani. Hayırlı bir şey yapıyoruz...

kızlarr :) bir ilahıyatcı olarak buraya bi nokta koymak istiyorum

2 bayram arası demek ramazan bayramı ile kurban bayramı arası demek değildir !!!!!

biliyosunzu ki cuma günü müminlerin bayramıdır eger bu cuma günü kurban veya ramazan bayramının

ilk gününe denk gelıyor ise bayram namazı ile cuma namazı arasında kıyılan nıkahlar ıcın gecerlidir

bu ıkı bayram arası nıkah :) anlatabildim mi ????

2012 değil ama 13 de iki bayram arası evlenebilirim

umrumda da değil hiç inanmam böle şeylere :1:

Ben Nikah Olmaz Die Biliyorum

şuraya bişi yamzısım dimi bi okuyun allah ım yaa

"
2 bayram arası demek ramazan bayramı ile kurban bayramı arası demek değildir !!!!!

biliyosunzu ki cuma günü müminlerin bayramıdır eger bu cuma günü kurban veya ramazan bayramının

ilk gününe denk gelıyor ise bayram namazı ile cuma namazı arasında kıyılan nıkahlar ıcın gecerlidir

bu ıkı bayram arası nıkah :) anlatabildim mi ????"

şuraya bişi yamzısım dimi bi okuyun allah ım yaa

"

bu ıkı bayram arası nıkah :) anlatabildim mi ????"

Herkes Burda Bildiğini Duyduğunu Yazıyor ''Şuraya Bişi Yazmışız Okuyun Allahım Ya'' Nedir Bu Gerginlik Milleti Salak Yerine Koymaya Gerek Varmı ?

okuma yazmamız Var Çok Şükür

Son düzenleme:
kızlar hepinize teşekkür ederim içim rahatladı ..böyle şeylere zaten itibar etmezdim ama milletin lafınıda duymazdan gelicem çünkü kış gelini olmak istemiyorum ..saolun..

2 bayram arası evlencem ben de ne hayırlı dimi :) ben öyle bakıyorum olaya

Bende nişanlımda inanmıyoruz yani bir sakınca olacağını sanmıyoruz ama aile büyükleri iki bayram arası olmaz diyince mecburen Kasım ayına kaldı düğün. Bende Kasımda Aşk Başkadır diyip kabul ettim :D

kızlar içimi rahatlattınız valla:) benim çok takıntılarım var buda aklıma takılıyordu iyi oldu;)))

Back