İğneli Epilasyon Arkadaşlar iğneli epilasyon hakkında bir şey sormak istiyorum

Sude00

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
11
0
34
Arkadaşlar benim sorum şu. Ben önceden de belirtmiştim bu konuyu göbeğime iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum. Size sorum şu iyi bi yerde yaptırsam, bütün göbeğimi ortalama ne kadar paraya bitiririm yani en fazla ne kadar olur? Tecbüresi olanlar lütfen cevap verin.. Şimdiden teşekkürler

Merhaba iğneli epilasyon tekniği her kıla teker teker uygulama yapılan bir teknik olduğu için kıl miktarına göre ücretlendirme değişecektir genellikle dakika üzerinden fiyatlandırma yapılır.Uygulama yapan uzmanın tecrübesi ve hızlı çalışması fiyat konusunu etkileyen en önemli faktördür.

siz bi denemeye gidin bence, valla ben tüm karın istedim acısına dayanamadım ama belki sizde bendeki kadar diildir, üst kısmına denedim ben. bir de 2-3 ay oldu halen ten rengine dönmedi, karın çok geç iyileşen bi bölge. iyice araştırın derim. ben tekrar deneyebilirim önce bi yüzü bitiriyim, sonra düşünüyorum.

karın bölgesini bende düşünüyorum ince kahve tüyler için..iyileşmesi o kadar geç sürüyorsa iz kalma ihtimali yüksekmi..onun yerine ağdamı yapsak acaba?

karın bölgesini bende düşünüyorum ince kahve tüyler için..iyileşmesi o kadar geç sürüyorsa iz kalma ihtimali yüksekmi..onun yerine ağdamı yapsak acaba?

Benim güneş lekesi gibi oldu, geçicek denildi. Alt kısımlar geçti leke ama 3 ay fln oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…