arkadaşlar ideal hamilelik zamanını bilmek istiyorum!

calemityjane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
1.381
0
kimileri yaşınız çok geçmeden der kimileri hemen olmasın,
ben sizlerin fikirlerini istiyorum
aslında duygusal olarak istiorm bi bebek ama matıksal olarak sanki işe başlamadan olmazmış gibi,cünkü çalışmak istiorm ben..
2008 temmuz kpss e gircem..
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

4 ay erken değil mi ama tabi senin kararın ancak benim tavsiyem 2 yıl beklemendir hem evlilik hayatın hemde iş hayatın rayına oturur,dediğim gibi yine de sen bilirsin canım

yok ben zaten şimdi istemiiorum en azından bu ilk yıl ,sonrası için sormuştumm ya da bilmiom kendimi kandırıomm aslında istiorm ama istememeye çalışıom belki burdan zor yanlarını yazan olurda gözüm korkar die düşünmüştüm herkesin şikayetçi olacağını felan sandım ama yanıldım :)

Evlendim ve 5 yıl boyunca şunu da yapayım şunu da yapayım diye bebeği hep erteledim durdum. Ama şu an o kadar pişmanım ki anlatamam. Çünkü zaman ilerleyip yanlızlığa alışıp üstelik işler oturdukça bu sefer de bebeği bir yerlere koyamadım. en sonunda gözümü karartıp yaptım. iyi ki de yapmışım hatta geç kalmışım.İnşallah 7,5 hafta sonra doğacak bebeğim. Bence sen de çok bekleme geçen zaman boşa geçiyor. Ama önce evliliğinin oturmasını bekle mesela dediğin gibi 1yıl en fazla 2 yıl. Tabi bu benim düşüncem. Sen gerçi olumsuz düşünceler beklemişsin ama malesef ben bu kadar çok beklediğim için o kadar pişmanım ki.

Evlendim ve 5 yıl boyunca şunu da yapayım şunu da yapayım diye bebeği hep erteledim durdum. Ama şu an o kadar pişmanım ki anlatamam. Çünkü zaman ilerleyip yanlızlığa alışıp üstelik işler oturdukça bu sefer de bebeği bir yerlere koyamadım. en sonunda gözümü karartıp yaptım. iyi ki de yapmışım hatta geç kalmışım.İnşallah 7,5 hafta sonra doğacak bebeğim. Bence sen de çok bekleme geçen zaman boşa geçiyor. Ama önce evliliğinin oturmasını bekle mesela dediğin gibi 1yıl en fazla 2 yıl. Tabi bu benim düşüncem. Sen gerçi olumsuz düşünceler beklemişsin ama malesef ben bu kadar çok beklediğim için o kadar pişmanım ki.

Allah kurtarsın inşallah herşey çok güzel olur senin için..
bebeğini huzur içinde güzelliklerle büyütürsün..
çok teşekkür ederima.s.

canım bence de bekleme derim. nasip kısmet tabi. istediğin anda da bebiş olmazsa.. bu konuda karar anne ve baba adayının ama bana kalırsa beklemek hiçbirşey için çözüm değil. çocuk dünyaya gelmeden önce zaten yaratan herşeyini düşünüyor..

X