- Konu Sahibi Gamzecikkk18
Arkadaşlar ben de bu hafta polip aldırıcam histeroskopi ile kanı ameliyat günü mü veriyorsun test için falan iki ayrı gün stres olmak istemiyorum zaten panik atağım var başka ne test yapıyorlar acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır kanı testlerini bir gün önce veriyorsun. Aynı gün yetişmiyor ama stres yapma korkacak bişey yok bnde ocak ayında oldum hem histereskopi hem laparaskopi ve histereskopi daha kolay bi işlemArkadaşlar ben de bu hafta polip aldırıcam histeroskopi ile kanı ameliyat günü mü veriyorsun test için falan iki ayrı gün stres olmak istemiyorum zaten panik atağım var başka ne test yapıyorlar acaba
Arkadaşlar ben de bu hafta polip aldırıcam histeroskopi ile kanı ameliyat günü mü veriyorsun test için falan iki ayrı gün stres olmak istemiyorum zaten panik atağım var başka ne test yapıyorlar acaba
Teşekkürler başka ne test yapılıyorHayır kanı testlerini bir gün önce veriyorsun. Aynı gün yetişmiyor ama stres yapma korkacak bişey yok bnde ocak ayında oldum hem histereskopi hem laparaskopi ve histereskopi daha kolay bi işlem
Teşekkür ederim çok heyecanlıyım başka ne test yapıyorlarBenden histeroskopi sabahı almışlardı kanı test için.
Yani başka test yok anestezi dpktoru test sonuçlarına bakıyor zsten ondan sonra anestezi veriliyor korkma uyandığında hersey bitmiş olacak agrili bi işlem deil Geçmiş olsunTeşekkürler başka ne test yapılıyor
İnşallah çok teşekkür ederim heyecandan nabzım falan değişiyor tansiyonum çıkar diye korkuyorum da
Canm bnde aynı kaygıları tasoyrdum. Hatta kalbim yerinden çıkacak gbydi zaten amelyat boyu devamli tansiyonu alıyorlar öncesinde de bakıyorlarİnşallah çok teşekkür ederim heyecandan nabzım falan değiliyle tansiyonum çıkar diye korkuyorum da
Genelde amelyattan sonra bir yada iki ay ilaç veriliyor rahim toparlansin diye dolayısıyle tedaviye de ara veriyorsun. Ben amleyat iki ay sonra gittim tedavi ye devam etmek için bebek tedavisine yani. Doktorum bekleyelim dedi spontan gebelik olabilir dedi hoc ihtimal vermedim ama ara vermek aklıma yattı yaz tatilinde rahatça tedavime başlarım doye düşündüm. Çalışıyorum okulla zor olur diye düşünüyorum zaten. Ve gecen hafta adetim gecikti test yaptım önce 8 sonra 38 3 gün önce 125 ciktiTamam çok teşekkür ederim sonrasında inşallah hemen hamile kalırım Allah hepimize nasip etsin inşallahsizin nasıl durum şimdi
Tamam çok teşekkür ederim sonrasında inşallah hemen hamile kalırım Allah hepimize nasip etsin inşallahsizin nasıl durum şimdi
Henüz kese ye bakmadık değerlerin biraz daha yükselmesini bekliyoruz bugün gene tahlil verdim sonuç öğleden sorna çıkacak bakalım neolcak çok heycanlıyim merak lâ beklyrm allah hepimize nasip etsin inşallahGenelde amelyattan sonra bir yada iki ay ilaç veriliyor rahim toparlansin diye dolayısıyle tedaviye de ara veriyorsun. Ben amleyat iki ay sonra gittim tedavi ye devam etmek için bebek tedavisine yani. Doktorum bekleyelim dedi spontan gebelik olabilir dedi hoc ihtimal vermedim ama ara vermek aklıma yattı yaz tatilinde rahatça tedavime başlarım doye düşündüm. Çalışıyorum okulla zor olur diye düşünüyorum zaten. Ve gecen hafta adetim gecikti test yaptım önce 8 sonra 38 3 gün önce 125 cikti
Çok şükür çok sevindim inşallah sağlıkla devamı gelir Allah kucağına almayı nasip eder herkeseGenelde amelyattan sonra bir yada iki ay ilaç veriliyor rahim toparlansin diye dolayısıyle tedaviye de ara veriyorsun. Ben amleyat iki ay sonra gittim tedavi ye devam etmek için bebek tedavisine yani. Doktorum bekleyelim dedi spontan gebelik olabilir dedi hoc ihtimal vermedim ama ara vermek aklıma yattı yaz tatilinde rahatça tedavime başlarım doye düşündüm. Çalışıyorum okulla zor olur diye düşünüyorum zaten. Ve gecen hafta adetim gecikti test yaptım önce 8 sonra 38 3 gün önce 125 cikti
Benim ameliyattan sonra cok agrım oldu ozellikle sağ kasığımda çünkü tüpümü almışlardıTamam çok teşekkür ederim sonrasında inşallah hemen hamile kalırım Allah hepimize nasip etsin inşallahsizin nasıl durum şimdi
Selam doktora gittim bugün ameliyat günü almak için çok büyük iki kistim oluşmuş ameliyat iptal dış gebelikten şüphelendi hcg istedi ama yokmuş dış gebelik bu kistler neden oldu ya 8 cm hem de patlar diye korkuyorumHenüz kese ye bakmadık değerlerin biraz daha yükselmesini bekliyoruz bugün gene tahlil verdim sonuç öğleden sorna çıkacak bakalım neolcak çok heycanlıyim merak lâ beklyrm allah hepimize nasip etsin inşallah