ARKADaşlar histeroskopi çektirenler bakabilir mi??

Arkadaşlar ben de bu hafta polip aldırıcam histeroskopi ile kanı ameliyat günü mü veriyorsun test için falan iki ayrı gün stres olmak istemiyorum zaten panik atağım var başka ne test yapıyorlar acaba

Arkadaşlar ben de bu hafta polip aldırıcam histeroskopi ile kanı ameliyat günü mü veriyorsun test için falan iki ayrı gün stres olmak istemiyorum zaten panik atağım var başka ne test yapıyorlar acaba
Hayır kanı testlerini bir gün önce veriyorsun. Aynı gün yetişmiyor ama stres yapma korkacak bişey yok bnde ocak ayında oldum hem histereskopi hem laparaskopi ve histereskopi daha kolay bi işlem

Benden histeroskopi sabahı almışlardı kanı test için.

İnşallah çok teşekkür ederim heyecandan nabzım falan değiliyle tansiyonum çıkar diye korkuyorum da

Tamam çok teşekkür ederim sonrasında inşallah hemen hamile kalırım Allah hepimize nasip etsin inşallah 🙏🙏sizin nasıl durum şimdi

Tamam çok teşekkür ederim sonrasında inşallah hemen hamile kalırım Allah hepimize nasip etsin inşallah 🙏🙏sizin nasıl durum şimdi
Genelde amelyattan sonra bir yada iki ay ilaç veriliyor rahim toparlansin diye dolayısıyle tedaviye de ara veriyorsun. Ben amleyat iki ay sonra gittim tedavi ye devam etmek için bebek tedavisine yani. Doktorum bekleyelim dedi spontan gebelik olabilir dedi hoc ihtimal vermedim ama ara vermek aklıma yattı yaz tatilinde rahatça tedavime başlarım doye düşündüm. Çalışıyorum okulla zor olur diye düşünüyorum zaten. Ve gecen hafta adetim gecikti test yaptım önce 8 sonra 38 3 gün önce 125 cikti

Genelde amelyattan sonra bir yada iki ay ilaç veriliyor rahim toparlansin diye dolayısıyle tedaviye de ara veriyorsun. Ben amleyat iki ay sonra gittim tedavi ye devam etmek için bebek tedavisine yani. Doktorum bekleyelim dedi spontan gebelik olabilir dedi hoc ihtimal vermedim ama ara vermek aklıma yattı yaz tatilinde rahatça tedavime başlarım doye düşündüm. Çalışıyorum okulla zor olur diye düşünüyorum zaten. Ve gecen hafta adetim gecikti test yaptım önce 8 sonra 38 3 gün önce 125 cikti
Henüz kese ye bakmadık değerlerin biraz daha yükselmesini bekliyoruz bugün gene tahlil verdim sonuç öğleden sorna çıkacak bakalım neolcak çok heycanlıyim merak lâ beklyrm allah hepimize nasip etsin inşallah

Çok şükür çok sevindim inşallah sağlıkla devamı gelir Allah kucağına almayı nasip eder herkese 🙏

Benim ameliyattan sonra cok agrım oldu ozellikle sağ kasığımda çünkü tüpümü almışlardı

Henüz kese ye bakmadık değerlerin biraz daha yükselmesini bekliyoruz bugün gene tahlil verdim sonuç öğleden sorna çıkacak bakalım neolcak çok heycanlıyim merak lâ beklyrm allah hepimize nasip etsin inşallah
Selam doktora gittim bugün ameliyat günü almak için çok büyük iki kistim oluşmuş ameliyat iptal dış gebelikten şüphelendi hcg istedi ama yokmuş dış gebelik bu kistler neden oldu ya 8 cm hem de patlar diye korkuyorum

Merhaba arkadaşlar ben de cuma günü histeroskopi olucam. Merak ettiğim öncesinde ilişki yasağı var mı ? Bana randevuyu veren hemşire telefonda bişi demedi ben de sormayı unuttum. Bilginiz var mı?

13 nisanda oldum ben de histeroskopiyi, İlk ameliyatımdı, ama inan hiç korkulacak bir durum yok. Aynı gün hastaneden çıkıyorsunuz zaten. İlk ayağa kalkınca hafif kan geldi, başka kanamam olmadı, sarı akıntı oldu 1 hafta, o da kesildi şimdi. 3 hafta cinsel perhiz verdi doktor, ama öncesinde bir şey demedi. 2-3 gün öncesi normal bence.
Benden de histeroskopi sabahı almışlardı kanı. Hemogram ve şekere bakıldı hatırladığım kadarıyla.

Back