- 27 Kasım 2018
- 270
- 214
- 53
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
ARKADaşlar histeroskopi çektirenler bi bakabilir mi. Nasıl oluyor sonuç ne zaman veriliyor. Sonrasında ağrı kanama ?? Yardımınıza ihtiyacım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne için çektireceksiniz?ARKADaşlar histeroskopi çektirenler bi bakabilir mi. Nasıl oluyor sonuç ne zaman veriliyor. Sonrasında ağrı kanama ?? Yardımınıza ihtiyacım var
Canım histereskopı rahme kamerayla bakılan anestezılı yarım saat suren bi ameliyat. Ben polipe varmı diye oldum oldugu ıcınde hemen alındı. Sonrasında agrı olmadı bı kac gun leke geldi. Bi kere adet oldum ıkıncı ay hamıle kaldım. Hiç korkulcak bişey değil.ARKADaşlar histeroskopi çektirenler bi bakabilir mi. Nasıl oluyor sonuç ne zaman veriliyor. Sonrasında ağrı kanama ?? Yardımınıza ihtiyacım var
Canım histereskopı rahme kamerayla bakılan anestezılı yarım saat suren bi ameliyat. Ben polipe varmı diye oldum oldugu ıcınde hemen alındı. Sonrasında agrı olmadı bı kac gun leke geldi. Bi kere adet oldum ıkıncı ay hamıle kaldım. Hiç korkulcak bişey değil.
Kasım ayında oldum, polip aldırdım. Adet bittikten hemen sonraki 1 2 gün içerisinde operasyon yapılıyor.Adetten kaç gün sonra gitmemiz gerekiyor acaba? Bende de polip var, o alınacak. Biraz bilgi verebilir misiniz?
Kasım ayında oldum, polip aldırdım. Adet bittikten hemen sonraki 1 2 gün içerisinde operasyon yapılıyor.
Benim operasyon biraz uzun sürdü, yarım saat 40 dk dediler ama benim odaya cıkmam 2 bucuk saati buldu. Polip saçaklanma da yapmış, onları da temizlemiş doktor. Anestezi falan biraz vakit alabiliyor. Ameliyathanede uyandıgımda serum bağlıydı, serum bitince odaya cıkardılar. Ağrım cok olmadı, zaten narkozun etkisi biraz vakit alıyor tamamen vucuttan atılması vs. Gündüz 2 de ameliyata girmiştim, akşam 8’de cıktım eve geldim. Aksam kalmıyorsunuz. Akabinde 2 3 gün evde dinlendim.Cevabınız için çok teşekkür ederim. Operasyon sonrası nasıldı, çok ağrı oldu mu?
Benim operasyon biraz uzun sürdü, yarım saat 40 dk dediler ama benim odaya cıkmam 2 bucuk saati buldu. Polip saçaklanma da yapmış, onları da temizlemiş doktor. Anestezi falan biraz vakit alabiliyor. Ameliyathanede uyandıgımda serum bağlıydı, serum bitince odaya cıkardılar. Ağrım cok olmadı, zaten narkozun etkisi biraz vakit alıyor tamamen vucuttan atılması vs. Gündüz 2 de ameliyata girmiştim, akşam 8’de cıktım eve geldim. Aksam kalmıyorsunuz. Akabinde 2 3 gün evde dinlendim.
Hiç korkmayın, aldırın polibi kurtulun :) simdiden size de cok gecmis olsunÇok çok teşekkür ediyorum, geçmiş olsun :)
ben 5 gün önce hem histereskopi hem laparaskopi yaptırdım benimde çift rahim olayı vardı yâni amelyattan çıkar çıkmaz doktor yaptığı tüm işlemleri söylüyor ben bir gece hastanede kaldim ama sizin sadece histereskopi yapılacaksa hemen taburcu olursunuz ve histereskop çok kolay bi operasyon ki ben hsg yi bile anestezili çekmiş biriyim ağrı esiyim çok çok düşük. Hiç korkmayın uyandığınzda hiç bişey hissetmeyeceksiniz inslalalh şimdiden geçmiş olsunARKADaşlar histeroskopi çektirenler bi bakabilir mi. Nasıl oluyor sonuç ne zaman veriliyor. Sonrasında ağrı kanama ?? Yardımınıza ihtiyacım var
Canım merhaba evet 20 dk 30 dk arası sürüyor bi kaç saat sonra eve gidiyorsun. Bende kimseyi istemedim eşimden başka ama ablam Çok ısrar etti. Ona bile gerek yoktu. Tabi sen bilirsin ama gerçekten dediğin gibi ben de stresli endişeli suratlar görmek istemedim. Hatta annem sonrasında aradı nasıl geçti diye tel de bile ağladıı. Anestezi kelimesini duyunca üzülüyorlar. Allah razı olsun hepsinden iyiki varlar ama bu süreçte endişeli üzülen yüz görmek istemiyor insan. Eşinle git derim ben yanında da bi arkadaşın kardeşin vs olabilir başka da ihtiyaç olacak kimse olmuyorKızlar selam! Ben de önümüzdeki hafta histeroskopi olacağım. Ben eşimle gidip yaptırıp çıkmak niyetindeyim. Ama başta annem olmak üzere illa benle gelmek isteyenler var, zaten gerginim stresliyim ve yanımda endişeli yüzler görmek benim bu gerginliğimi kat be kat artırack. Bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlayan yok. Yalnız olur mu anestezi alacaksın vs vs diyorlar. Eşim var yanımda yeter diyorum. Artık gına geldi nerdeyse vazgeçicem bu işten.
Yaptıranlara sormak istiyorum sizce gerek var mı başkalarına? 20 dklık bi operasyon ve aynı gün taburcu olunuyormuş. Gerek duyulur mu başka birilerine? Sıkntı yaşayan var mı?
Kızlar selam! Ben de önümüzdeki hafta histeroskopi olacağım. Ben eşimle gidip yaptırıp çıkmak niyetindeyim. Ama başta annem olmak üzere illa benle gelmek isteyenler var, zaten gerginim stresliyim ve yanımda endişeli yüzler görmek benim bu gerginliğimi kat be kat artırack. Bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlayan yok. Yalnız olur mu anestezi alacaksın vs vs diyorlar. Eşim var yanımda yeter diyorum. Artık gına geldi nerdeyse vazgeçicem bu işten.
Yaptıranlara sormak istiyorum sizce gerek var mı başkalarına? 20 dklık bi operasyon ve aynı gün taburcu olunuyormuş. Gerek duyulur mu başka birilerine? Sıkntı yaşayan var mı?
Evet aynen ya ben psikolojik olarak olumsuz etkilenirim. Anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyorlar. Zaten zar zor karar verdim bu işe vazgeçmek üzereyim bu yüzden sırf!! Tartışıyorz yani resmen..Ben bugün histeroskopi oldum. Eşim geldi benimle. Operasyondan sonra annem, babam ve kardeşim de geldiler. Merak ediyorlar, ne kadar basit bir şey olsa da endişeleniyorlar. Operasyon sonrası benim gayet iyi ve keyifli olduğumu gördüklerinde keyifleri yerine geldi. Ben olumsuz etkilenmedim. Doktordan bilgi aldılar, her şeyin yolunda olduğunu duyunca daha da rahat ettiler. Sanırım kişisel bir tercih. Manevi destek olmalarını istiyorsanız gelmelerinde bir sakınca yok ama psikolojik olarak negatif yönde etkilenecekseniz gelmemelerinde fayda var.
Evet anestezi alacaksın olmaz falan diyorlar. Ben de anesteziden korkuyorum ama uyanana kadar zaten orda bulunanlar bir şey yapamazlar. Uyandıktan sonra da her şey bitmiş gitmiş olur . Ama gel de anlat işte. Ben yalnız eşimi isterim yanımda, yeterli..Canım merhaba evet 20 dk 30 dk arası sürüyor bi kaç saat sonra eve gidiyorsun. Bende kimseyi istemedim eşimden başka ama ablam Çok ısrar etti. Ona bile gerek yoktu. Tabi sen bilirsin ama gerçekten dediğin gibi ben de stresli endişeli suratlar görmek istemedim. Hatta annem sonrasında aradı nasıl geçti diye tel de bile ağladıı. Anestezi kelimesini duyunca üzülüyorlar. Allah razı olsun hepsinden iyiki varlar ama bu süreçte endişeli üzülen yüz görmek istemiyor insan. Eşinle git derim ben yanında da bi arkadaşın kardeşin vs olabilir başka da ihtiyaç olacak kimse olmuyor
Evet aynen ya ben psikolojik olarak olumsuz etkilenirim. Anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyorlar. Zaten zar zor karar verdim bu işe vazgeçmek üzereyim bu yüzden sırf!! Tartışıyorz yani resmen..
Canım canım korkmana gerektirecek hiçbir şey yok öncesinde muayene oluyorsun randevu aldıktan sonra gidiyorsun aç karnına kan veriyorsun herhangi bir şeye daha hayır alerjin olup olmadığına göre sonrasında narkoz da 20 dakika yarım saatlik bir işlem uyandığın da hiç hatırlamıyorsun bile sonrasındaki üç gün bir kanaman hafif regil ağrısı oluyor bu kadar korkacağım bir şey yok inşallah temiz çıkar sonuçlarıMerhabLar bayanlar bende düşünüyorum nasipse gidip randevu alicam doktorumdan nasıl ilerliyor o süreç kan alma vs oluyormu cok korkuyorumda o durumdan hastanede 1 gün kalabilirsin dedi doktorum histereskopi ve laparoskopi dedi