Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle güzel anlatmışsın ki canım hemen alaşım geldi merak ettimBurberry brit Annem bu parfümün müptelası inan bundan başka parfüm kullanmıyor. İmza kokusu olmuş resmen. Yıllardır kullanmaktan bıkmadı. Çok seviyor. Başka bir parfüm kullanarak asla ihanet etmiyor. O yüzden İmreniyorum bazen anneme. Kokusunu tarif edecek olursam vanilyalı meyveli tatlı bir parfüm. Ama tatlılığı baymayacak şekilde. Vanilyası son notalarında bayağı hissediliyor. Bana göre Burberrynin vanilya notası en baskın parfüm. Bu arada annem kullanıyor deyince aklına orta yaş kokusu gelmesin. Genç kızlarında kullanabileği bir parfüm. Her yaşa uygun
Eğer burberry classic ise benım ikisi arasından tercihim burberry classic olurdu. :) eşi benzeri olmayan çok özgün bir koku bence.ya burberyy ve 212 sexy arasında kaldım yurtdışına arkadaşım gitti bana alacak ama hangisini alsam acaba
arkadaşlar rihanna rogue ve burberry brit parfüm kullanan var mı gerçeğini ama?
Güle güle kullan doğru seçim canımarkadaşlar çok teşşekür hepinize arkadaşım geldi burberry brit almış :) ilk defa aldım kokusunu beğendim bakalımm kullanıcamm :):)