• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar hiç kullanan varmı?

_tuba_21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
300
50
53
32
arkadaşlar rihanna rogue ve burberry brit parfüm kullanan var mı gerçeğini ama?

Burberry brit kullanmadım ama denedim birçok kez ve hakkında yorum yapacak bilgim var. Bence güzel ve şuanki mevsime çok güzel uyacak bir parfüm. Öncelikle belirtmeliyim ki ben bu yorumu "edp" olan kokusu için yapacağım.
İlk sıktığında oldukça meyvemsi bir açılış yapıyor ama bu tatlı bi meyve kokusu kırmızı meyveler falan değil. Armut gibi tatlı kokularla. Sonradan vanilya ile karışıyor böyle tatlımsı sıcak bir koku çıkıyor ortaya. Rihanna rouge denemiştim ama benı etkileyen bir parfüm olmadı, kokusu aklımda bile kalmamış.

Burberry brit Annem bu parfümün müptelası inan bundan başka parfüm kullanmıyor. İmza kokusu olmuş resmen. Yıllardır kullanmaktan bıkmadı. Çok seviyor. Başka bir parfüm kullanarak asla ihanet etmiyor. O yüzden İmreniyorum bazen anneme. Kokusunu tarif edecek olursam vanilyalı meyveli tatlı bir parfüm. Ama tatlılığı baymayacak şekilde. Vanilyası son notalarında bayağı hissediliyor. Bana göre Burberrynin vanilya notası en baskın parfüm. Bu arada annem kullanıyor deyince aklına orta yaş kokusu gelmesin. Genç kızlarında kullanabileği bir parfüm. Her yaşa uygun

Burberry brit Annem bu parfümün müptelası inan bundan başka parfüm kullanmıyor. İmza kokusu olmuş resmen. Yıllardır kullanmaktan bıkmadı. Çok seviyor. Başka bir parfüm kullanarak asla ihanet etmiyor. O yüzden İmreniyorum bazen anneme. Kokusunu tarif edecek olursam vanilyalı meyveli tatlı bir parfüm. Ama tatlılığı baymayacak şekilde. Vanilyası son notalarında bayağı hissediliyor. Bana göre Burberrynin vanilya notası en baskın parfüm. Bu arada annem kullanıyor deyince aklına orta yaş kokusu gelmesin. Genç kızlarında kullanabileği bir parfüm. Her yaşa uygun
Öyle güzel anlatmışsın ki canım hemen alaşım geldi merak ettim

ya burberyy ve 212 sexy arasında kaldım yurtdışına arkadaşım gitti bana alacak ama hangisini alsam acaba :(

Burberry cook guzeldir ama 212 sexyde nefistir harikadir :) kremsi sicacik yumusak vanilyamsidir ben burdayim der ama asla baymaz rahatsiz etmez :)) bence 212 sexy :)))

ya burberyy ve 212 sexy arasında kaldım yurtdışına arkadaşım gitti bana alacak ama hangisini alsam acaba :KK43:
Eğer burberry classic ise benım ikisi arasından tercihim burberry classic olurdu. :) eşi benzeri olmayan çok özgün bir koku bence.

arkadaşlar rihanna rogue ve burberry brit parfüm kullanan var mı gerçeğini ama?

Ben her ikisinide kullanmadim ama gözüm kapali burberry briti öneririm cünkü ünlülerin cikardiklari parfümlerden pek haz etmiyorum. Ayrica burberry briti denemistim Burberry classic, london, ve weekend gibi güzel bir koku. Burberryinin son parfümleri hakinda pek yorum yapamicam ama bu saydiklarim oldukca basarili.

arkadaşlar çok teşşekür hepinize arkadaşım geldi burberry brit almış :) ilk defa aldım kokusunu beğendim bakalımm kullanıcamm :):)

aynen canım bende bayıldım tek kelimeyle :)

Back