• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar hem tipsiz hem hamileyim?

Benbenben56

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2022
5
-3
0
25
Okb rahatsızlığım var bunun uzerıne bide hamile kaldım hem cok yaşlı ve hem 5 aylık hamileyim kafayı yemek üzereyim hiçbir ilac etki etmiyor nervium ve grex kullanıyorum diazemde arada sırada hicbısey etki etmiyor?

Minelbgcc kullanıcı adı ile de böyle bir konu açmışsıniz hemde 2 kez, bununla 3 oluyor. Anlaşılan tek sorununuz tipiniz değil !

Okb rahatsızlığım var bunun uzerıne bide hamile kaldım hem cok yaşlı ve hem 5 aylık hamileyim kafayı yemek üzereyim hiçbir ilac etki etmiyor nervium ve grex kullanıyorum diazemde arada sırada hicbısey etki etmiyor?
Hamileyken diazem öyle mi hmmm doktor mu kullan dedi bunları hamile olduğunu bile bile

Hesap pasif olmuş ama hamileyken nervium kullanılabiliyormuymuş ben gözüm kapalı hamile kalayım o zaman bünyeme en iyi gelen ilaç ve bağımlılık yaptığı için uzun süreli kullanımını Öner miyor dr

Bana tuhaf geldi. İlk olarak diazemin OKB'de kullanıldığını bilmiyordum, anksiyete atakları için daha çok kullanılır ve öyle herkese kolay kolay verilmez. Çünkü bağımlılık yapıcı etkisi çok fazla. Hele hamilelikte kullanımını doğum kusurlarıyla ilişkilendiren çalışmalar var. Bir doktorun hamile bir kadına diazem reçete edeceğine inanamıyorum ben. Zaten yeşil reçeteli ilaç, doktor yazmadığı sürece eczaneden alamazsınız. Kafamda deli sorular...

Back