• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler arkadaşlar hele bir bakın :))

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

nxixnxixm

nınım ve ata'm herşeyim
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
2.721
7
116
51
İstanbul
selam ,
sevgili prematüre anneleri ne yazık ki
biz anneler bebeğimize sütümüzü sağarak veriyoruz..
ben 2.5 aydır günde 6 kez sağıyorum 600 cc civarında..
şimdilik yetiyor gibi bazı geceler 1 öğün mama verbiliyorum..
neyse benim merak ettiğim en UZUN KAÇ AY SAĞABİLDİNİZ?
inşallah 6 ay sağan vardır aramızda..
bende diğer anneler gibi 6 ay sadece anne sütüyle beslemek istiyorum..
sağarak..bebeğim almıyor göüsümü..bazen tatlı niyetine..:ecrin_bebek:

ve güçlü bebeklerin güzel anneleri bu a.s. size

benim bu ayın 18.de 6 ay olacak kızım ama 20 gündür ek gıdalara başladık yavaş yavaş ama bazen günde bir yada iki kere mama veriyorum çünkü ilk zamanlardaki gibi gelmiyo artık süt önceden çok canım sıkılıyodu ya gelmezse ya yetmezse diye ama artık üzülmüyorum ben elimden geleni yaptım ama benimde emmiyo keyfi isterse bi çekiyo bırakıyo

benim bu ayın 18.de 6 ay olacak kızım ama 20 gündür ek gıdalara başladık yavaş yavaş ama bazen günde bir yada iki kere mama veriyorum çünkü ilk zamanlardaki gibi gelmiyo artık süt önceden çok canım sıkılıyodu ya gelmezse ya yetmezse diye ama artık üzülmüyorum ben elimden geleni yaptım ama benimde emmiyo keyfi isterse bi çekiyo bırakıyo

mecbue 20 gün öncesine kadar hep sağıp mı verdin ????????????
eğer öyleyse ne güzel opuyorumnanaktan
delikafadulden 5 aya kadar verebiliriz..
günde kaç kere sağdın canım???

Merhaba nınım.
Ben oğlumu 6 ay emzirdim sonra işe başladığım için 6 ay da sağarak 1 yaşına kadar anne sütü verdim. Evet sağma emzirme gib olmuyor ama herşey yine de senin elinde. Günde bıkmadan en az 6 kere sağmalısın. Ne kadar çok sağarsan o kadar artar. Bol sütlü günler diliyorum canım.

canım saol cevap verdiğin için
evet günde 6 kez sağıyorum şimdilik geliyor yani yetiyor
ama sen daha önce emzirdiğin için gelmiş olabilir bir 6 ay daha

Back