- Konu Sahibi zeynep9292
-
Arkadaşlar çeyiz alışverişine başlcam ama kafam çok karışık markalar arasında sıkışıp kaldım araştırdıkça her markadan vazgeçiyorum içime sinmeyen bişeyler çıkıyo mutlaka.bir kere alınacak ve uzun süre kullanabileceğim kaliteli bi marka almak istiyorum.yemek takımı,.ÇKB,tencere takımı vs. set olarak almayı düşünüyorum.Sizce hangi marka çeyiz seti almalıyım ? hisar,bernardo,korkmaz,schafer,falez,kütahya,jumbo,karaca vs vs say say bitmiyo markalar.Sizler hangi markanın çeyiz seti ürünlerini aldınız veya kullanıyorsunuz yorumlarınızı ve bu konu hakkındaki tavsiyelerinizi bekliyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler.bu kararsız arkadaşınız yorumlarınızı bekliyo :) :44:
canım benım iki çeşit var.Birini kayınvalidem aldı birini çeyizime ben.Çok begenmiş almış.Benım ki karacanın komple seti (Tencere-çatal bıcak-12 kışılık yemek takımı ve kahvaltı takımı da hediyeli)Arkadaşlar çeyiz alışverişine başlcam ama kafam çok karışık markalar arasında sıkışıp kaldım araştırdıkça her markadan vazgeçiyorum içime sinmeyen bişeyler çıkıyo mutlaka.bir kere alınacak ve uzun süre kullanabileceğim kaliteli bi marka almak istiyorum.yemek takımı,.ÇKB,tencere takımı vs. set olarak almayı düşünüyorum.Sizce hangi marka çeyiz seti almalıyım ? hisar,bernardo,korkmaz,schafer,falez,kütahya,jumbo,karaca vs vs say say bitmiyo markalar.Sizler hangi markanın çeyiz seti ürünlerini aldınız veya kullanıyorsunuz yorumlarınızı ve bu konu hakkındaki tavsiyelerinizi bekliyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler.bu kararsız arkadaşınız yorumlarınızı bekliyo :) :44:
canım benım iki çeşit var.Birini kayınvalidem aldı birini çeyizime ben.Çok begenmiş almış.Benım ki karacanın komple seti (Tencere-çatal bıcak-12 kışılık yemek takımı ve kahvaltı takımı da hediyeli)
Kv'de Hısar bıcak-tencere takımı ve gural gundelık yemek takımı almıstı..
Karaca tüm ihtiyacıma yetiyor canım...
Hisar çatal bıçak seti karacaya göre braz tuzlu. Karaca set oldugundan uygun geldi..
Bence karaca al fine bone serisi...
Komple aynı markanın setini değilde parça parça al.
Mesela çelikte tencere ve çkb jumbo,aryıldız en iyileri
Porselen karaca,bernardo
ÇKB için jumbo diyebilirim canım
diğer takımlar için de kütahya yada hisar derim canım gerçekten çok kaliteliler özellikle hisar
Canım ben çatal kaşık setimi jumbodan,yemek takımım Karacadan,tencere setim (çaydanlık nihale dahil) eternty,evde kullandığım nevresim vs englısh home,günlük yemek takımım keramika,bir de karacanın çelik çaydanlığından da aldım. Banyo takımımı da ince porselen olarak aldım ama markasını bilmiyorum.Onu da jumbo mağazasından almıştım ama markasına bakmadım hiç.Hepsi kullanışlı.Geri kalanları da mağazaları gezdim hoşuma gittikçe aldım.Ha bir de günlük sürahi saklama kaplarımı falan tupperlardan kullanıyorum.aklıma gelmiyor başka
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım aslında gönül ister hepsini jumbodan almak ama oldukça pahalıya geliyo.sadece ÇKB tkmnı jumbodan almaya karar verdim.hisarın çeliği de çok iyi olduğunu duydum muhtemelen tencere takımınıda hisardan tercih edicem.teşekkür ediyorum canm :)
yorumun için teşekkürler canm jumbodan düşünüyorum bende ÇKB takımını kalitesinin çok iyi olduğunuda gördüm annem kullanıyo yıllardan beri hiç bişeyde olmadı.ama çelik tencere takımında çok kararsızım muhtemelen onuda hisardan alırım diye düşünüyorum.yarın bütün günümü bunlara ayırıcam :)
Arkadaşlar çeyiz alışverişine başlcam ama kafam çok karışık markalar arasında sıkışıp kaldım araştırdıkça her markadan vazgeçiyorum içime sinmeyen bişeyler çıkıyo mutlaka.bir kere alınacak ve uzun süre kullanabileceğim kaliteli bi marka almak istiyorum.yemek takımı,.ÇKB,tencere takımı vs. set olarak almayı düşünüyorum.Sizce hangi marka çeyiz seti almalıyım ? hisar,bernardo,korkmaz,schafer,falez,kütahya,jumbo,karaca vs vs say say bitmiyo markalar.Sizler hangi markanın çeyiz seti ürünlerini aldınız veya kullanıyorsunuz yorumlarınızı ve bu konu hakkındaki tavsiyelerinizi bekliyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler.bu kararsız arkadaşınız yorumlarınızı bekliyo :) :44:
evet canım jumbo hem adı var hem de gerçekten kaliteli o yüzden fiyatı biraz yüksek ama sadece ÇKB alacaksın
eğer istdaysan direk olarak fabrika satış mağazasından al o zaman indirim oluyo gerçekten
hisarın da dediğin gibi çeliği çok çok iyi uzun yıllar kullanabilirsin
kahvaltı takımı yemek takımı olarak kütahya porselen derim yada güral porselen de alabilirsin
kütahya porselenle güral porselen kardeşler ikisinin de çok iyi ürünleri
geçtiğimiz hafta aldım canm kütahya porselenin setini aldım çeyiz paketi halinde.hisarında ikili masa servisi tuzluk takımını ve şamdanlarını aldım :) umarım memnun kalırım :)
güle güle kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?