How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Arkadaşlar hangi marka çeyiz seti almalıyım ? tavsiyelerinize çok ihtiyacım var :(

zeynep9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2013
108
1
38
34
İstanbul
Arkadaşlar çeyiz alışverişine başlcam ama kafam çok karışık markalar arasında sıkışıp kaldım araştırdıkça her markadan vazgeçiyorum içime sinmeyen bişeyler çıkıyo mutlaka.bir kere alınacak ve uzun süre kullanabileceğim kaliteli bi marka almak istiyorum.yemek takımı,.ÇKB,tencere takımı vs. set olarak almayı düşünüyorum.Sizce hangi marka çeyiz seti almalıyım ? hisar,bernardo,korkmaz,schafer,falez,kütahya,jumbo,karaca vs vs say say bitmiyo markalar.Sizler hangi markanın çeyiz seti ürünlerini aldınız veya kullanıyorsunuz yorumlarınızı ve bu konu hakkındaki tavsiyelerinizi bekliyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler.bu kararsız arkadaşınız yorumlarınızı bekliyo :) :44:

Arkadaşlar çeyiz alışverişine başlcam ama kafam çok karışık markalar arasında sıkışıp kaldım araştırdıkça her markadan vazgeçiyorum içime sinmeyen bişeyler çıkıyo mutlaka.bir kere alınacak ve uzun süre kullanabileceğim kaliteli bi marka almak istiyorum.yemek takımı,.ÇKB,tencere takımı vs. set olarak almayı düşünüyorum.Sizce hangi marka çeyiz seti almalıyım ? hisar,bernardo,korkmaz,schafer,falez,kütahya,jumbo,karaca vs vs say say bitmiyo markalar.Sizler hangi markanın çeyiz seti ürünlerini aldınız veya kullanıyorsunuz yorumlarınızı ve bu konu hakkındaki tavsiyelerinizi bekliyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler.bu kararsız arkadaşınız yorumlarınızı bekliyo :) :44:

Komple aynı markanın setini değilde parça parça al.
Mesela çelikte tencere ve çkb jumbo,aryıldız en iyileri
Porselen karaca,bernardo

canım benım iki çeşit var.Birini kayınvalidem aldı birini çeyizime ben.Çok begenmiş almış.Benım ki karacanın komple seti (Tencere-çatal bıcak-12 kışılık yemek takımı ve kahvaltı takımı da hediyeli)
Kv'de Hısar bıcak-tencere takımı ve gural gundelık yemek takımı almıstı..
Karaca tüm ihtiyacıma yetiyor canım...
Hisar çatal bıçak seti karacaya göre braz tuzlu. Karaca set oldugundan uygun geldi..
Bence karaca al fine bone serisi...

canım benım iki çeşit var.Birini kayınvalidem aldı birini çeyizime ben.Çok begenmiş almış.Benım ki karacanın komple seti (Tencere-çatal bıcak-12 kışılık yemek takımı ve kahvaltı takımı da hediyeli)
Kv'de Hısar bıcak-tencere takımı ve gural gundelık yemek takımı almıstı..
Karaca tüm ihtiyacıma yetiyor canım...
Hisar çatal bıçak seti karacaya göre braz tuzlu. Karaca set oldugundan uygun geldi..
Bence karaca al fine bone serisi...

canm aslında bende karacanın düşünüyodum fakat çok şikayet duydum tencere takımları hakkında.biraz caydım karacadan o yüzden

ÇKB için jumbo diyebilirim canım
diğer takımlar için de kütahya yada hisar derim canım gerçekten çok kaliteliler özellikle hisar

Canım ben çatal kaşık setimi jumbodan,yemek takımım Karacadan,tencere setim (çaydanlık nihale dahil) eternty,evde kullandığım nevresim vs englısh home,günlük yemek takımım keramika,bir de karacanın çelik çaydanlığından da aldım. Banyo takımımı da ince porselen olarak aldım ama markasını bilmiyorum.Onu da jumbo mağazasından almıştım ama markasına bakmadım hiç.Hepsi kullanışlı.Geri kalanları da mağazaları gezdim hoşuma gittikçe aldım.Ha bir de günlük sürahi saklama kaplarımı falan tupperlardan kullanıyorum.aklıma gelmiyor başka

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ÇKB için jumbo diyebilirim canım
diğer takımlar için de kütahya yada hisar derim canım gerçekten çok kaliteliler özellikle hisar

canım aslında gönül ister hepsini jumbodan almak ama oldukça pahalıya geliyo.sadece ÇKB tkmnı jumbodan almaya karar verdim.hisarın çeliği de çok iyi olduğunu duydum muhtemelen tencere takımınıda hisardan tercih edicem.teşekkür ediyorum canm :)

Canım ben çatal kaşık setimi jumbodan,yemek takımım Karacadan,tencere setim (çaydanlık nihale dahil) eternty,evde kullandığım nevresim vs englısh home,günlük yemek takımım keramika,bir de karacanın çelik çaydanlığından da aldım. Banyo takımımı da ince porselen olarak aldım ama markasını bilmiyorum.Onu da jumbo mağazasından almıştım ama markasına bakmadım hiç.Hepsi kullanışlı.Geri kalanları da mağazaları gezdim hoşuma gittikçe aldım.Ha bir de günlük sürahi saklama kaplarımı falan tupperlardan kullanıyorum.aklıma gelmiyor başka

yorumun için teşekkürler canm jumbodan düşünüyorum bende ÇKB takımını kalitesinin çok iyi olduğunuda gördüm annem kullanıyo yıllardan beri hiç bişeyde olmadı.ama çelik tencere takımında çok kararsızım muhtemelen onuda hisardan alırım diye düşünüyorum.yarın bütün günümü bunlara ayırıcam :)

canım aslında gönül ister hepsini jumbodan almak ama oldukça pahalıya geliyo.sadece ÇKB tkmnı jumbodan almaya karar verdim.hisarın çeliği de çok iyi olduğunu duydum muhtemelen tencere takımınıda hisardan tercih edicem.teşekkür ediyorum canm :)

evet canım jumbo hem adı var hem de gerçekten kaliteli o yüzden fiyatı biraz yüksek ama sadece ÇKB alacaksın
eğer istdaysan direk olarak fabrika satış mağazasından al o zaman indirim oluyo gerçekten
hisarın da dediğin gibi çeliği çok çok iyi uzun yıllar kullanabilirsin
kahvaltı takımı yemek takımı olarak kütahya porselen derim yada güral porselen de alabilirsin
kütahya porselenle güral porselen kardeşler ikisinin de çok iyi ürünleri :9::9:

yorumun için teşekkürler canm jumbodan düşünüyorum bende ÇKB takımını kalitesinin çok iyi olduğunuda gördüm annem kullanıyo yıllardan beri hiç bişeyde olmadı.ama çelik tencere takımında çok kararsızım muhtemelen onuda hisardan alırım diye düşünüyorum.yarın bütün günümü bunlara ayırıcam :)

Valla çelik tencerede de karacanın ürünleri güzel.tavalar tefalden bir iki hediye geldi onları da kullanıyorum onlar da güzel çıktı onların markası Cem.

Yemek tk, çatal bıçak tk, tencere tk karaca, günlük takım kütahya porselen, tavalarım tefal, çaydanlık ve ıvır zıvır ( cezve vb. ) korkmaz. Bardak takımımı henüz almadım ama paşabahçe düşünüyorum. Kullanmak henüz nasip olmadı ama büyüklerle aldım. Bir bildikleri vardır herhalde :)) hepside içime sindi. Takım diye zorlama. İçine sineni al ;)

Ben güral porselenin çeyiz paketini aldım 😊 Sincan'da 😊

Ben de çeyizim için geçen hafta aldım . Daha kullanmak nasip olmadı , umarım güzel günlerde sağlıkla mutlulukla kullanmak nasip olur. Yemek tk(bone china), çkb tk, çelik tencere seti, cezve seti, çaydanlık, kahvaltı tk bernardo dan set olarak aldım hepsini. Bernardo yemek takımında 5 yıl parça tedarik etme garantisi veriyor, çkb takımında ise 50 yıl garantili. Hem içime sindi hem de uyguna geldi. Seramik tencere olarak ise moneta aldım. Umarım sen de gönlüne göre bulabilirsin...

ben çelik tencere,kare porselen tkımı,düdüklü tencere gibi setleri emsandan aldım. seramik tenceremi falan schafer,günlük yemek takımını schaferdan.küçük ev eşyalarınıda bievden aldım bievin ürünleri çok güzel. su takımını ve çay setini de emsandan aldım herkes bayıldı hepsi çok güzel ve birbiriyle uyumlu . bazılarını aynı markadan almanda fayda var derim bu fikrim. hepsi başka olunca aralarında pek uyum olmuyorr.:56:

karaca jasmin takımımm var benim memnunum..:ssz:
kütahya ve güral de var ..3 tane hepsi güzeLL.. :51:

evet canım jumbo hem adı var hem de gerçekten kaliteli o yüzden fiyatı biraz yüksek ama sadece ÇKB alacaksın
eğer istdaysan direk olarak fabrika satış mağazasından al o zaman indirim oluyo gerçekten
hisarın da dediğin gibi çeliği çok çok iyi uzun yıllar kullanabilirsin
kahvaltı takımı yemek takımı olarak kütahya porselen derim yada güral porselen de alabilirsin
kütahya porselenle güral porselen kardeşler ikisinin de çok iyi ürünleri :9::9:

geçtiğimiz hafta aldım canm kütahya porselenin setini aldım çeyiz paketi halinde.hisarında ikili masa servisi tuzluk takımını ve şamdanlarını aldım :) umarım memnun kalırım :)

Back