- 2 Şubat 2025
- 16
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi dilaradiyebirii
-
Çok teşekkür ederimKuzum hamilelikte kullanımını bilmiyorum. Bunu araştır öncelikle ama sıkıntı olabileceğini sanmıyorum… koyun yünü yastık balgam ve öksürüğe iyi gelir. Çörekotu yağı, hindistan cevizi yağı bunlar iyi gelir bagısıklığı da destekler. Bal, limon, sarımsak üçlüsü cocuğa özellikle cok iyi gelir. Hastalanmayancocuk sayfası var. Orada sarımsak kürü olarak geçiyor. Çoğu kişiye şifa olmuştur. Cocuğa olur ama o kür sana uygun olmayabilir. Sen corba içinde, yemeklerin içinde limon, sarımsak vs ekleyebilirsin. Ya da sarımsaklı yoğurtla bir mantı yapabilirsin. Peşine 1 kaşık bal tüketebilirsin.. cocuğa da kendine de ıhlamur, bal. Meyveler. Tavuk suyu corba, pekmez limon ikilisi… yoğurt, kefir. Yiyeceklerle toparlamaya bakacaksın yapacak bir şey yok kuzum bildiğin gibi. Aklıma gelenler bunlar. İnsallah faydası olur. Cok geçmiş olsun
Teşekkür ederim nebülizatör aklıma gelmemişti bir de onu demeyeceğimMustelanın göğüs rahatlatıcı balsamı bi tık rahatlatabilir. Onun dışında sıcak suya ucucu yağlardan (nane, kajuput vs.) damlatabilirsiniz. Nebül cihazınız varsa izotonik koyup kullanabilirsiniz. Geçmiş olsun gebelikte zor ilaç kullanamamak..
Rica ederiim. Ventolin ve cortair gebelikte kullanılabiliyor muydu ? Onda sıkıntı olmuyorsa onlar da cok rahatlatırÇok teşekkür ederim
Her ikisini de hekimler yalnızca kronik astım ve bronşiti alan hastaların gebelikte devamını güvenli buluyorlar. Harici kullanımı pek doğru değilRica ederiim. Ventolin ve cortair gebelikte kullanılabiliyor muydu ? Onda sıkıntı olmuyorsa onlar da cok rahatlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?