arkadaşlar hamileyim ama size bir sorum olacak bir bakarmısınız

narin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
65
2
kızlar ben aşılama yaptırmıştım 22 eylülde şimdi bugün 2. günüm ama ben hala adet olmadım az önce test yaptım çift çizgi çıktı ama çok şaşkınım şu anda yarın kan testi yaptıracam hemen ama acaba idrar testi yanlış çıkabilirmi hastalığıma 4 gün kala yine yapmıştım o zamanda pembe çizgi çıkmıştı nolur bana cevap yazın şuan çok şaşkınım

TEBRiKLER HAMİŞSİN SEN ARTIK.
ALLAH İSTEYEN KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN...

canım sağol ya allah olmayanlarada nasip etsin ama gerçekten vardı demi bir yanlışlık olursa işte o zaman kötü olurum

narin süperhamişsin tebrik ediyorum kendine çok dikkat et sağlıkla bebişini kucağına al bizlerede dua et

canım sağol ya allah olmayanlarada nasip etsin ama gerçekten vardı demi bir yanlışlık olursa işte o zaman kötü olurum

CANIM TESTLER NEGATİF SONUÇTA YANLIŞ OLABİLİYOR AMA,
POZİTİFTE YANLIŞ OLMUYOR.
BİRDE DAHA ÖNCE DEN DAHA AÇIK RENKMİŞ,
ŞİMDİ BELİRGİNLEŞMİŞ.
BU DA BETA HCG DEĞERİNİN YÜKSELDİĞİNE BİR İŞARET...

SEVGİLER...

ÇİFTE BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN...

çok sağolun kızlar ya içime su serptiniz biraz ama ben yarın yinede kan testi yaptırıp emin olmak istiyorum bayrama kayınvalideme müjdeyi vermek istiyorum o çok üzülüyordu olmuyor diye allahım sizlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Sonucu merakla bekliyoruz.Narin kaçıncı aşılamandı canım birde problemleriniz nelerdi kısaca özet geçip bize ışık olurmusun?Nazar değmesin sonucuna

GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
TABİİ Kİ KAN TESTİ YAPTIR.
İNŞALLAH YAVRUCUĞUNU SAĞLIKLA ALIRSIN KUCAĞINA...

Sonucu merakla bekliyoruz.Narin kaçıncı aşılamandı canım birde problemleriniz nelerdi kısaca özet geçip bize ışık olurmusun?Nazar değmesin sonucuna

ilk aşılamam dı canım aslında problem hem eşimde hem bendeydi eşimde sperm hareket yavaşlığı vardı benimde sağ kanalım tıkalı çıkmıştı çok ümitsizdim ama allahım bu sevincimi inşallah yarım bırakmaz

inşallah narin yarın kanda güzel değerlerle dönersin bize canım. bir de adana da nerde yaptırdın aşılamanı öğrenebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…