tatlım selam.ben hem hamileyim hem ev toplaıdm ama kendimi hiç yormıycak işleri yaptım.eğer herhangi bir karışanın yoksa hiç kendini yorma yavaş yavaş yap temizliğini.
Bu işler hiç belli olmaz bana kalırsa. Günlük hafif temizlik neyse de halı koltuk silme işine hiiç girme derim. burada bazı bebeğini kaybeden annelerin tavsiyelerini okurken denk gelmiştim ve hiç çıkmaz aklımdan, şöyle diyordu; tabak almaya dahi uzanmayın kızlar!!
Boşver kirli kalsınlar koltukların, ne misafirlerin ne de koltuklar, senden ve bebeğinden daha değerli değil..
tatlım selam.ben hem hamileyim hem ev toplaıdm ama kendimi hiç yormıycak işleri yaptım.eğer herhangi bir karışanın yoksa hiç kendini yorma yavaş yavaş yap temizliğini.
o zaman boşver canım yaaa.hiç yorma kendini.ben adetime 1 haft akala hamile olduğumu öğrendim.kanda bhcg baktırdım.sonra kendime dikkat etmeye başladım.umudunu hiç kaybetme canım.ben 1 senedir deniyorum.Allah ım yeni nasip etti.
ben hamileyken 7. aya kadar çalıştım.son iki ay evimi temizledim evimi boyadım.kimsem yok.yapım gereğide hiç duramam zor şartlara alıştım.yada kendi işimi kendim yapmaya.biliyorum bebeğim için yapmamalıydım ama kontrollü olduktan sonra hareket hamilelikte daha iyidir...kızım 9 aylık
bende dayanamıyorum işte önceden her hafta yapardımtemizliğimi şimdi 2 haftada bir yapıyorum çalışıyorum ve bu hafta misafir gelicek koltuk silmem lazım
ama korkuyorum yinede
koltuklar okadar da acil olan temizlikten değil bence..sonra pişman olmaktansa Allah korusun bence ya eşine sildir eğer illa temizlik olsun diyorsan yada boşver günlük rutin işleri bile çok dikkatli yapmak lazım bu haftalarında