Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ersağ markasına bakın, içinize sinerse kullanın. İçerik olarak diğerlerine nazaran daha temiz.Parfüm,deodorant
Tamam bakıcam mutlaka çok teşekkür ederimersağ markasına bakın, içinize sinerse kullanın. İçerik olarak diğerlerine nazaran daha temiz.
Valla canım bende yeni yeni öğreniyorum fazlada yok bulmakta zor en iyisi bebek parfümleriHamilelere özel parfüm mü var? Arkadaşım 7 aylık hamile normal kullandığı parfümünü kullanıyor. İlk defa duydum:)
Olabilir canım bebek parfümü kullanabilirsinValla canım bende yeni yeni öğreniyorum fazlada yok bulmakta zor en iyisi bebek parfümleri
Evet canım öyle yapıcamOlabilir canım bebek parfümü kullanabilirsin
Hamilelere özelden ziyade hani hamilelikte kimyasal kullanımı filan sıkıntılı ya ondan bu arayış sanırım.Hamilelere özel parfüm mü var? Arkadaşım 7 aylık hamile normal kullandığı parfümünü kullanıyor. İlk defa duydum:)
Bilmiyorum ki benim çevremde hamileler genelde kullanıyor parfüm o yüzden şaşırdımHamilelere özelden ziyade hani hamilelikte kimyasal kullanımı filan sıkıntılı ya ondan bu arayış sanırım.
Genelde herkes öyle yapmış canım bende bilmiyordum bende onlarda karar kıldım şampuanda onlardan kullanıyorum sağol canımbende hamileliğimde hep normal bildiğimiz parfümleri kullandım hamileler için ayrı bi parfüm olduğunu bilmiyodum :) dalinin birde johnsons baby nin bebek kolonyalarını kullanabilirsin :)
çok mantıklı bebek ürünleri kullan bencede hamileyken çatlak oluşmasın diye bebek yağı sürerdim bende karnıma baya faydasını gördüm hala daha vücut nemlendiricisi olarak bebek yağı kullanıyorum ben hiç eksik etmem :)Genelde herkes öyle yapmış canım bende bilmiyordum bende onlarda karar kıldım şampuanda onlardan kullanıyorum sağol canım
Bebek yağı onu hiç düşünmemiştim çatlak için ondanda alayım kaçıncı aylarda sürmüştün canım benim daha çok erken ama ne zaman başlayım sürmeyeçok mantıklı bebek ürünleri kullan bencede hamileyken çatlak oluşmasın diye bebek yağı sürerdim bende karnıma baya faydasını gördüm hala daha vücut nemlendiricisi olarak bebek yağı kullanıyorum ben hiç eksik etmem :)
daha çok erken senin ben 5 aylıkken karnım çıkmaya başladığı andan itibaren sürdüm hep son anlarda çok kaşındı kaşınmasının sebebide çatlak oluşumun habercisiymiş o yüzden kaşınıyomuş öyle duymuştum ve kaşımamak gerekirmiş aklında bulunsun ben kaşındıkça sürerdim bebek yağını anca öyle rahatlıyodum çünkü :)Bebek yağı onu hiç düşünmemiştim çatlak için ondanda alayım kaçıncı aylarda sürmüştün canım benim daha çok erken ama ne zaman başlayım sürmeye
Hadi ya tamam aklımda Buda canım kaşımak yok çatlak oldu mu peki senindaha çok erken senin ben 5 aylıkken karnım çıkmaya başladığı andan itibaren sürdüm hep son anlarda çok kaşındı kaşınmasının sebebide çatlak oluşumun habercisiymiş o yüzden kaşınıyomuş öyle duymuştum ve kaşımamak gerekirmiş aklında bulunsun ben kaşındıkça sürerdim bebek yağını anca öyle rahatlıyodum çünkü :)
yok canım çatlak oluşmadı hiç baya dikkat ettim ihmal etmedim hiç yağ sürmeyii şuan hiç çatlağım yok çatlak olduktan sonra geçmiyor yani çatlak oldu yağ süriyim dersen geçmez çatlak oluşmaması için devamlı yağ sür ki çatlak olmasın :)Hadi ya tamam aklımda Buda canım kaşımak yok çatlak oldu mu peki senin
Tamam canım çok teşekkür ederim bunların hepsini uygulayacağımyok canım çatlak oluşmadı hiç baya dikkat ettim ihmal etmedim hiç yağ sürmeyii şuan hiç çatlağım yok çatlak olduktan sonra geçmiyor yani çatlak oldu yağ süriyim dersen geçmez çatlak oluşmaması için devamlı yağ sür ki çatlak olmasın :)