Arkadaslar hamile miyim yardimci olur musunuz

nedenmikubizm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
39
53
38
Merhaba sevgili arkadaslar,

Uzun zamandir uye oldugum kadinlar kulubunde ilk kez yardim icin baslikaciyorum ama iki gundur artik icime ata ata yoruldum konusacak birilerine ihtiyac duyuyorum.

Biri 3 biri 1 yasinda iki cocugum var, ikinci cocugumun dogumunun uzerinden 1 yil gecmis olmasina ragmen adet olamamam nedeniyle dun doktora gittim. Cocugumu emziriyorum muhtemelen bu nedenle adet olamiyorumdur diye dusunurken doktorum bhcg testi istedi. Test sonucunda cikan deger 38.23. Doktorum supheli ciktigini ve 2 gun sonra tekrar test yaptirmam gerektigini soyledi.

Yani yarin gidip test yaptiracagim ve bu degerin artip artmadigina bakilacak.

Sunu da belirtmek istiyorum, korunmadan hic iliski yasamadik esimle ve dedigim gibi adet de gormuyorum. Ama buna ragmen supheli cikmasi nasil mumkun olabiliyor anlayamadim.

Sizce durum nedir, aranizda boyle bir sey yasayan var mi? Varsa netice ne oldu?

İnanin vakit gecmiyor. Vaktinizi aldim kusura bakmayin ama dedigim gibi ailemden akrabalarimdan uzakta sadece bir cift soz duymaya ihtiyacim var.

Hakkinizi helal edin.

Ek: ultrasonda kese falan gorunmedi

Son düzenleme:
Kese hcg degeri 5000-6000 lere ulasinca goruluyor ve bu degerde ciiddi hamilelik suphesi tasidigin anlaminda hayirlisi olsun problem yaratma su topiklerde ne evlat diye cirpinanlar var nasipte varsa korun yada korunma oluyor zaten

Yanlis anlasilma olmasin, bu duruma asla karsi degilim ve uzulerek ya da istemeyerek yaklasmiyorum. Sadece merakim beni iki gundur tek basima yordu o nedenle buraya yazmak istedim.

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim.

Tabiki uzulmezsin tedirginligin olmasin en bastan rahat etmen icin soylemistim ama buyuk ihtimal yeni olabilir yarinda 50 veya uzeri cikarsa bilki var biseyler testi bugun mu yaptirdin bu arada

Adet olmadan yumurtlama olabilir. Zaten adet demek dollenmeyen yumurtanın vücuttan atılması demek, yani eğer hamile kalmasaydin adet olacaktın. Emzirirken hcg hormonu vücutta yüksek olur mu bilemiyorum eğer böyle birşey yoksa hamilesin gibi canım. Ama tabi doktor değiliz bilgilerimiz kesin değil. Bir de kese zaten bu değerde görünmez. Hayırlısı hakkında inşallah

Testi cumartesi yaptirmistim. Yarin sabah tekrar gidecegim ama su vakti bir turlu geciremedim heyecandan.

Cocuklari cok seviyorum ve 3ncu bir hamilelik beni tum arkadaslarim gibi cok mutlu eder ama iki dogumum da sezaryen ile oldu. Beni telaslandiran da bu kisim aslinda.

Allah hayirlisini nasip etsin ve isteyen tum arkadaslarima da hayirli zamanda saglikla kismet etsin insallah.

Canim korunduk diyorsun ama iyi korunamamışsın belli ki , sonuçta hamile kalmışsın olacak la öleceğin önüne geçilmez derler .. Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah....!!!

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Yazdiklarinizi okumak bile benim icin su an ilac gibi geliyor

Haklisiniz Allah yazmissa aldigimiz onlemler de onune gecemiyor.

Etrafimdan duyup da sasirdigim bir olayin basima gelmesinin verdigi heyecani yasiyorum belki de

Ayrica iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.

Yarini bekleyip gorelim insallah hayirli saglikli neticeler almak nasip olur. Dualarinizi eksik etmeyin.

Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.

Allah size de hamileliginizi saglikla tamamina erdirip evladinizi en guzel sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…