Gebeliğe Hazırlık ARKADAŞLAR HAMILE KALMAK İSTEYENLER BU DUALARI Denesin...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.791
133
33
Şöyle anlatayım arkadaşlar ben 4 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım ve ben dualarla hamıle kaldıgımı düşünüyorum sizinle de paylaşmak istedim
1.Meryem suresi her gün özellikle ilişkiden önce eşinizle birlikte okuyun
2.Allahın esmaül hüsnalarıyla dua edin
3.hz zekerrıyanın duasını okuyun (Allahım bana senin katından temız bir nesil bağışla diye dua edin)
4.Her gun istediğiniz kadar salatı tefriciye okuyun
5.Kenzül Arş duası okuyun
6.Duaya başlarken salavatla başlayıp salavatla bitirin
İnşâllah Allahın izniyle bebeklerımıze kavusursunuz rabbım bana bu dualarla nasıp etti ama benden geri aldı v Ebu benım imtihanım belkı de daha iyisini vermek için aldı benden o yuzden sabır edın dua edin tevekkül edin ve asla isyan etmeyin. Allah sabredenlerle beraberdir 🙏

Bende her persembe akşamı geceleri teheccut namazına kalkmıştım.Kk.da toplu dua bölümünde birbirimize dua ediyorduk öyle vesile olmustu banada.

Bende her persembe akşamı geceleri teheccut namazına kalkmıştım.Kk.da toplu dua bölümünde birbirimize dua ediyorduk öyle vesile olmustu banada.
Şu an hamıle mısın cnm

Evet var ama allah aldı onu benden babasiyla başka sehirde.Annemin lafidir bu bana cocuk icin Allaha yalvardin gece namazlarina kalktin ama namazi biraktin .Allahta aldi onu senden😢
Cok üzüldüm canım eşinle ayrıldınız mı hiç mi görmüyorsun evladını 😔

Cok üzüldüm canım eşinle ayrıldınız mı hiç mi görmüyorsun evladını 😔
senede 1 kere uzak sehirlerdeyiz yakinda alicam okullar acilana kadar benle.simdi2.evliyim bu seferde esim azosperm benim imtahaimda boyle allah beni boyle imtihan ediyor sabrediyorum napim hersey allahtan

Allah razi olsun aminn inşallahh.Rabbim sanada en kisa zamanda nasip etsin inş
İnşâllah ilk yavrumu aldı benden cennetine koydu nasibinde yokmuş yavrumun dogöak inşallah ikincisini nasıp eder

Back