İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar arkadaşlar gögsü daha büyük nasıl gösterebiliriz hilesi varmı :)))))

liabrendl

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
658
311
merhabalar kızlar ya göğsü daha büyük nasıl gösterebilirz nasıl sütyen tercih edilebilir yada bi hilesi varmo gögsüm yok değil destekli 80 kullnıyorum hani hiç yoktan iyide ama dekolte flan giyerken daha hoş dursun diye sorayım dedim önerisi olan

dekolte giyeceğin zaman altına pamuk doldur
başka türlü olmaz destekli kullanıyormusun zaten

böyle bir deredim yoktuda k bu aralar azcık daha dolgun olsun istiyorm ya bi sütyen var benim arkadasım almıştı alt tarafı daha inceydi ve meme tarafı biraz daha dekolteli adı ne oluyor adı varmıdır bu sütyenin aradım bulamadım bunun gibi

Push up sutyenler ve benim bir arkadasim asiri zayif oldugu icin hic gogusu yok iki tane sutyen takiyormus :)

Push up sutyenler ve benim bir arkadasim asiri zayif oldugu icin hic gogusu yok iki tane sutyen takiyormus :)
Aaa o nasil bir kendine iskencedir ya
Kalcasi olmayan da kat kat külot mu giyiyor acaba:)))

Konu sahibi boyundan baglamali ya da arkasi çapraz şeklinde kullanirsan destekli sutyenleri dekolten daha dolgun durur.

Konu sahibi boyundan baglamali ya da arkasi çapraz şeklinde kullanirsan destekli sutyenleri dekolten daha dolgun durur.

Bilmiyorumki hic sormadim :)

Bu bahsetigim arkadasimin ama neredeyse hic yok :) Bir büyük bir kücük takiyor herhalde :) Bence en güzel cozum push uplar.

kalçam kadar gögsüm olsaydı bu işkenceleri cekmezdim deniycem fikrini

Beterin beteri var şükürde fayda var.Arkadaşım kanser dolasıyla malesef 2 gögsünüde kaybetti ve şu dolgulu sütyenlerden kullanıyor.Silikon destekli ve dolgulu sistem gayet başarılı kamuflede dışarıdan bakınca hiç belli bile değil öyle bir iç çamaşırı alabilirsiniz.

Kompedan dan almıştım ben aynı bunun gibiydi adını bilmiyorum ama takınca dolgun gösteriyor destekli değil ama yanlardan ve alttan sikistirip üstten büyük gösteriyor.ben normal sütyen diye almıştım ama gidince farkettim öyle olduğunu

aslında benim istediğim push up sütyenmiş ama adını bilmiyordum öğrendim yaşasın pushup sütyenleriiiii hücummmm

la senza double push up çok başarılı, fiyatları 100 tl...Bir araa ben de 75 kullanıyordum gözüme çok küçük geliyor ama şimdi desteksiz 80 takıyorum gözüme batmıyor. Hatta push up bana fazla büyük geliyor...
Dekolteyi de güzel göstermek için pamuğu altlara değil yanlara koymak lazım

Lasenza candır ya. Ah bir de sırtı şeffaf olanlardan üretseler süper olacak.

Fıyat olarak cok uygun ve begenecegın bır marka var F.K adı markanın +2 desteklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…