• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar genital bölgede alt kısımlara mukoza bölgesi diye atış yapmıyor doktor

chosen84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
6
0
36
İstanbul
arkadaşlar genital bölgenin alt kısımlarına mukoza olan kısımlara yani hassas olan bölgeler atış yapmak zararlı diye atış yapmıyprlar bu kalan kıllar nolcak dediğimde jiletle kesersin diyorlar ne anüs çevresi ne vajina çevresine dokunmuyor bile bana çok saçma geldi bu doğru mudur sizin nasıl yapıldı

ben komple yaptırdım ama ne olursa olsun bitmiyor zaten..

arkadaşlar genital bölgenin alt kısımlarına mukoza olan kısımlara yani hassas olan bölgeler atış yapmak zararlı diye atış yapmıyprlar bu kalan kıllar nolcak dediğimde jiletle kesersin diyorlar ne anüs çevresi ne vajina çevresine dokunmuyor bile bana çok saçma geldi bu doğru mudur sizin nasıl yapıldı

evet hep aynı şeyi söylüyor yaptıranlar.para tuzagı bunlar bence.

Ben xxxxxxxxx de yaptırıyorum. Oralarda pigment olamdığı icin yanık vs hic sorun olmaz dediler ve lazer yaptılar. Tertemiz oldu hiç sorun da yaşamadım. İşi bilen yerde yaptırın derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende yapıyorlar şimdilik temiz görünüyor ama daha tek seans gittiğim için fayda konusunda yorum yapamam

ben de yaptırıyorum tamamına.. ama bazı kadınların cildi aşırı hassasiyet gösterdiğinden dayanamadıkları için yaptırmayanları biliyorum ama normalde yapmaları lazım

Ben de yaptırıyorum heryerine. Zararı olur mu bilemiyorum artık. Bu türlü şeylerin zaten sonradan zararı anlaşılıyor. Ama öyle açık açık oraya zararı var diyeni de duymadım.
Ama diode lazer için sorduğum bir merkezde o kısımlara yapmıyoruz dediler. Hem hijyenik olmaz direk temaslı olduğu için cihaz, hem de çok acı olur heralde. Ama senelerce ben de yaptırmadım zararlı olur lazer epilasyon diye şimdi artık yaptırıyorum, bıktım tüylerle uğraşmaktan...

Back