dün çok sinirim bozuldu adaer , valla sinirden ağladım.
fatihde nüans modaya gittim son bir umut, ordada katalogdan bakıyomuşsun gelinliklere, gerçeklerine bakmak için randevu almak lazımmış , şaka mısınız dedim çıktım, zaten fiyatlarda pahalı ,
adaer sen ne yaptın canım daha karar veremedinmi
slm kızlar bende ınternetten bakabaka bıtırememıstım gelınlıklerı en son aslında ılkbasta bı gelınlıkcıye gttım özel dıkımoldugundan denencek gelınlık yktu bı model cızdırdım ve onun super olacagına cok ınandım snra kayınvalıdemler ve annemle hazır gelınlıkcılere gttık ve cok degısık modellerle karsılastım hele bırının altını bırının ustunu cok begendgm bı gelınlıkvrdı kadın dedı sana göre dıktırırız 1800 dedı ama provasız dıkılcek cunku baska yerde dıkılıo bende gözum onda kalaraktan cıktım o ılk gıttıgım gelınlıkcıye anlattm modelı cızdı kadın yenıden ustunu tam anlatamadım ıcımede sınmedı amakadın dedıkı eger o tam sana göreyse gıt al hıc dıkelım demıcem ama hazır dıkılıp gelcekse duzeltme ve almama sansın yk dedı burda begenmedıgın yerlerı duzeltrız felan dedı mantıklı geldı banada ust modelı tamanlatamadım gıdın vıtrınden bakın dedım:)1100e dıkılcek aksesuarlar dahıl carsamba ılk prova hadı hayrlısı bu arada ben tam 78 kıloyum ama genede gycemo ıstedgmmodelı:)
Kızlarr gelin olurken saçınızı hangi renge boyatıcaksınız ya? temmuz da benim düğünüm ama şimdiden düşünüyorumfisfisfis
Kızlarr gelin olurken saçınızı hangi renge boyatıcaksınız ya? temmuz da benim düğünüm ama şimdiden düşünüyorumfisfisfis
Evet bencede koyu tonlar daha iyi durur bende kahverengi boyatıyım diyorum içine bakırlık kattırıp kendim beyaz tenliyim olur heralde bi denicem bakalım. yakın bir arkadaşım sarı gölge yaptırmıştı ama kızın saçı sapsarı olmuş hiç beğenmedim bikere insanı olduğundan büyük gösteriyor dimii:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?