Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

Pınarpin gezip duracaksın ama gelinliğini bulduğun zaman işte bu benimki diyeceksin.
Radongenisiya, kolların tombulsa mutlaka dantel güpürle kapat.Benim bir arkadaşım balık etliydi, o kadar ince görünüyordu ki gelinliğin içinde, dantellerle güzel kamufle etmişlerdi, İznini alarak gelinliğinin fotosunu ekliyorum.

model hoşmus ama kuması daha ağır olsa daha guzel olurdu sanki

pinarpin moda evlerindeki bayanlara anlat istedigin modeli çizsinler bide öyle bak

pinarpin uzulme canim bulacaksin istedigin modeli bir sekilde,ben de hala duruyorum oylece bilmiyorum ne olacak

dün çok sinirim bozuldu adaer , valla sinirden ağladım.

fatihde nüans modaya gittim son bir umut, ordada katalogdan bakıyomuşsun gelinliklere, gerçeklerine bakmak için randevu almak lazımmış , şaka mısınız dedim çıktım, zaten fiyatlarda pahalı ,

ayyy ben de hala internet başında bakmaktan kalkıp da mağazaları dolaşamadım... sanırım mağazadaki görevlilerle muhattap olmaktan korkuyorum... saol you knowcum verdiğin bilgiler eminim çok işe yarayacak...
ama yok önümüzdeki haftasonu başlıyorum gezmeye...

kesinlikle git mağazalara bak ve mümkün olduğunca çok gelinlik dene üzerine ,
bana askıda paçarva gibi gelen zorla giydirdikleri gelinlik üzerimde çok ama çok farklı durdu , kesinlikle bol bol deneme yap ..

ben sanırım ya elimdeki modeli verip gözümü kapayıp diktiricem, yada bakırköyde bi tane gördüm etekleri kat kat üst bedeni daha düz bir model vardı onu satın alıcam .. karar veremedim, bi ara kadıköyede baksam iyi olur tabi

ya bide anlamıyorum insanlar bi tek gün çıkıyolar karar verip alıp geliyolar , bende bi sorun var herhalde bu kadar gezip beğenemediğim için :):)

O ne kadar saçma bir uygulama, ben de Pronoviasa gitmiştim, biliyorum çok pahalı ama annem uğrayalım diye tutturdu, önce beğenicekmişim sonra randevu alacakmışım.İnternette de var o modeller dedi kadın bi de bana
kaydirigubbakcemile3 hadi canım deyip çıkmıştım.

adaer sen ne yaptın canım daha karar veremedinmi

you_know cum vallahi hicbir sey yaptigim yok bilmiyorum ne yapacagim.Biraz kilo vereyim oyle arastirmalara baslayayim diyorum ama verecegim de yok herkes diyor ki son zamanlarda stresten verirsin merak etme diyorlar ama bilmiyorum,senin gelinligin nerede canim bu arada kiralamayi falan dusun muyor musun hic.Dusunursen degerinde ben senden kiralayim diyecegim icine sigar miyim ki o da mechul....ay cok uzgunummmmmm

banada zayıflarsın demişlerdi ama ben 2 kilo almıstım 1 öğün yemekle mafoldumben
canım sen kaç kilosunki
bu arada benim gelinliğim mersinde satın almadım ben diktirdim ilk ben giydim tekrar yolladım satın alınca 1.250 idi gerek olmadıgını düşündüm bende sonucta defalarca giyilen bişi deil ama aklım kaldı gelinligimde gönderirken üzüldüm yaw mafoldumben

slm kızlar bende ınternetten bakabaka bıtırememıstım gelınlıklerı en son aslında ılkbasta bı gelınlıkcıye gttım özel dıkımoldugundan denencek gelınlık yktu bı model cızdırdım ve onun super olacagına cok ınandım snra kayınvalıdemler ve annemle hazır gelınlıkcılere gttık ve cok degısık modellerle karsılastım hele bırının altını bırının ustunu cok begendgm bı gelınlıkvrdı kadın dedı sana göre dıktırırız 1800 dedı ama provasız dıkılcek cunku baska yerde dıkılıo bende gözum onda kalaraktan cıktım o ılk gıttıgım gelınlıkcıye anlattm modelı cızdı kadın yenıden ustunu tam anlatamadım ıcımede sınmedı amakadın dedıkı eger o tam sana göreyse gıt al hıc dıkelım demıcem ama hazır dıkılıp gelcekse duzeltme ve almama sansın yk dedı burda begenmedıgın yerlerı duzeltrız felan dedı mantıklı geldı banada ust modelı tamanlatamadım gıdın vıtrınden bakın dedım:)1100e dıkılcek aksesuarlar dahıl carsamba ılk prova hadı hayrlısı bu arada ben tam 78 kıloyum ama genede gycemo ıstedgmmodelı:)

eheueh canım ya çok tatlısın tam 78 kiloyum diyon ya :) ben de 80 kiloyum ben de istediğim şeyi giycem alalala laelaelaelaelae

karar vermene ve dikime de başlamana çok sevindim. umarım gönlünden geçen gelinliği dikerler... kolay gelsin :)

evt vlla 1 kere oluyo ıstedıgımızı gıyelım tabı ya modacılarıda anlamadımkı bırıne gıdıon sen irisin :)) sadebıseyler secmelısın duz ınenlerden dıo bırısıne gıdıom tam ıstedgm gıbı ışıl ışıl kapkabarık cıkarıo kesınlıkle bu tıp almalısın vucudun kaldırır mınyonlaa önermıoz dıo:))) darısı basına valla hele bı sekıllensın fotografını koyucam hemen:))

hani mesela pantolon almaya gidersin, olduğumdan zayıf göstercek dersin bi pantolona giyersin ve hiç tahmin etmediğin gibi bişi çıkar hemen atıverirsin üstünden... bazen de bişi denersin ölesine, laf olsun diye; anaaaa ne kadar da zayıf gösterdi diyip hiç aklında yokken alıverirsin... her türlü kılık kıyafet işi böyle bence... bu nedenle giyip gözlerinle görceksin, kendini hangisinin içinde güzel hissedersen de onu alıverceksin...
yoksa gelinlikçilerin zevkine ya da fikrine kalırsa bu iş, ohoooo yandın...ben de mesela beğendiğim fotoların çıktısını aldım az önce you_know cumun tavsiyesine uyarak... bu haftasonu gezcem gelinlikçi gelinlikçi... giycem çıkarcam bakalım nolcak... sonra da baktım beğenemiyom yok güzel bişi tavsiye edilen bi yer var oraya gitcem diktircem ama diktimek zor ya bi sürü prova ve sonuçtan da emin olamıyosun umarım hazır bişiler beğenirim

Kızlarr gelin olurken saçınızı hangi renge boyatıcaksınız ya? temmuz da benim düğünüm ama şimdiden düşünüyorumfisfisfis

Kızlarr gelin olurken saçınızı hangi renge boyatıcaksınız ya? temmuz da benim düğünüm ama şimdiden düşünüyorumfisfisfis

Açık kumralım ben.. Düğüne iki ay kaldı.
Ama son birkaç aydır koyu kahveye,çikolataya boyatmaya başladım bile..
Zevk meselesi elbette ama ben gelinliğe koyu saçı daha çok yakıştırıyorum.

benim saçlarım kızıl yıllardır... yine kızıl olcak belki biraz daha kırmızıya dönük cesur bi ton yaparım.. kızıl, beyaz gelinlikle güzel durur gibime geliyo... hem zaten nişanlım saçımın rengini değiştirirsem çok bozulur

Evet bencede koyu tonlar daha iyi durur bende kahverengi boyatıyım diyorum içine bakırlık kattırıp kendim beyaz tenliyim olur heralde bi denicem bakalım. yakın bir arkadaşım sarı gölge yaptırmıştı ama kızın saçı sapsarı olmuş hiç beğenmedim bikere insanı olduğundan büyük gösteriyor dimii:sm_confused:

Katılıyorum yaşlı gösteriyor,ülkenin yarısı çakma sarışın.
Ama yakışan%5'i geçmez
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…