• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri arkadaşlar gelinliğim hakkında yoruma ihtiyacım var

elendilll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
13
0
86
41
İzmir
$gel 1.jpg $gel2.jpg

arkadaşlar dream on crazy model bu gelinlik nasıl acaba?

Kesinlikle çok güzel, tek takıldığım o omuzdaki zincirler düğün sırasında kopma falan yapıp huzursuz eder mi? Onu bilemedim ama onun dışında aylardır gördüğüm o klasik straplez altı tül ve prenses gelinliklerden sonra bu nasıl güzel geldi anlatamam :)

Son düzenleme:
çok teşekkürler :) gerçekten mutlu oldum... o konuda konuştuk inşallah düşme, çıkma gibi bir problem olmayacak elime aldığımda baya 1 sağlam dikildiğini gördüm... tekrradan sağol güzel yorumun için :)

çok teşekkürler :) gerçekten mutlu oldum... o konuda konuştuk inşallah düşme, çıkma gibi bir problem olmayacak elime aldığımda baya 1 sağlam dikildiğini gördüm... tekrradan sağol güzel yorumun için :)

Rica ederim mutlulukla giyin inşallah. Eğer sağlamsa sıkıntı olmayacaktır sanırım.

canım bana biraz abartı geldi sanki buldukları herşeyi kullanmışlar gibi :// biraz daha sadeleştirebilirsen daha hoş olur gibime geldi belkide ben sade sevdiğim içindir... :)

bu gelinliğin aynısını bir tanıdığım giydi ve gerçekten kötü olmuştu belki de ona yakışmamıştı, modeli biraz karışık gibi geldi bana da buldukları her şeyi kullanmışlar gelinlikte. umarım size yakışmıştır keşke kendi üzerinizde nasıl durduğunu görebilseydik

Objektf olmam gerekirse ben pek beğenmedim. Birbiriyle alakasız şeyler kullanılmış, omuzunun eteğiyle alakası yok mesela, bütünlük yok gelinlikte.
Ama üzerinizde hoş duruyor olabilir bir de öyle görmek lazım

Eki Görüntüle 783694 Eki Görüntüle 783695

arkadaşlar dream on crazy model bu gelinlik nasıl acaba?

Üstünde görebilseydik yorumlarımız daha anlamlı olurdu :))

Uzun boylu, ince belli gelinlere yakışabilecek bir model gibi gözüküyor. Topuz gelin saçı yapılması lazım. Takı olarak da çok az ve sade modeller kullanılabilir. Gelinlik detaylı olduğu için diğer herşey sade olmalı ki göz yormasın :)

sizi kırmak asla istemem gelinlik mankende ciddi anlamda çok güzel durmuş. Eğer baseniniz varsa, hafif kiloluysanız daha doğrusu incecik cıtı pıtı ve uzun boylu biri değilseniz ben çok kilolu göstereceğini düşünmekteyim.

dikkatli olun. böyle mankenlerde görüp aa şahane falan da. acaba yakışacak mı acaba bedenimde nasıl olur diye düşünmek lazım.

mutluluklar. ^^

profesyonel çekim olduğu ıcın güzel durmus bence.o yandan çıkan kıvırcık fırfırları hıc sevmedim yoksa ustu guzel

Back