cnm bu geç döllenme adet günlerine yakın tarihlerde döllenme olşu muhtemelen adet tarihine yakın baı bayanların tekrar yumurtlamasıyla oluşuyor......bu arada kan tahlilini bence 3 gün sonra yenile ama şuan için gebelik yok gibi gözüksede olabilir değerin yükselebilir....kalbine göre olur inşallah:)tahminim gec döllenme cünkü 14 gün geciktim sancım ve rahim batmalarım var ama hem idrar hem kan tahlilim negatif çıktı.kan degeriyse 2 çıktı ne olduğunu anlamadım .bilgilendirirseniz sevinirim.
cnm bu geç döllenme adet günlerine yakın tarihlerde döllenme olşu muhtemelen adet tarihine yakın baı bayanların tekrar yumurtlamasıyla oluşuyor......bu arada kan tahlilini bence 3 gün sonra yenile ama şuan için gebelik yok gibi gözüksede olabilir değerin yükselebilir....kalbine göre olur inşallah:)
cnm bu geç döllenme adet günlerine yakın tarihlerde döllenme olşu muhtemelen adet tarihine yakın baı bayanların tekrar yumurtlamasıyla oluşuyor......bu arada kan tahlilini bence 3 gün sonra yenile ama şuan için gebelik yok gibi gözüksede olabilir değerin yükselebilir....kalbine göre olur inşallah:)
cnm yumurtlama 1 ay içinde 2 kez olabiliyormuş ama sen adet döngün düzenliyse hesaplama yapma ikinci yumurtlamaya göre .....2. yum a göre geç döllenme oluyo ve testlerdede geç çıkabiliyo inşallah öyledir tatlımadete uc dört gün kala yumurtlama olabiliyor mu acaba ben regl 18.günü yumurtladım ama 26.günümde yumurtlama agrım oldu tekrardan ve de akıntım böyle bişey olması mümkün müdür bilemedim canım bugün ya da yarın regl olucam idrar testim negatif şimdi ben ılk yuma göre mi ikinci yuma göre mi regl olucam onu bilemedim:44:
adete uc dört gün kala yumurtlama olabiliyor mu acaba ben regl 18.günü yumurtladım ama 26.günümde yumurtlama agrım oldu tekrardan ve de akıntım böyle bişey olması mümkün müdür bilemedim canım bugün ya da yarın regl olucam idrar testim negatif şimdi ben ılk yuma göre mi ikinci yuma göre mi regl olucam onu bilemedim:44:
olabilir canım adetten ilk 3 gün önce hamile kalma ihtimali yüksektir... sen bi kan tahlili yaptır...
cnm yumurtlama 1 ay içinde 2 kez olabiliyormuş ama sen adet döngün düzenliyse hesaplama yapma ikinci yumurtlamaya göre .....2. yum a göre geç döllenme oluyo ve testlerdede geç çıkabiliyo inşallah öyledir tatlım
canım benim bugün ya da en geç yarın normal şartlarda benim batım olmazsam yaparım bişeyler ama üç gündür hafif hafif adet sancım gibi bişeyler oldu ya da üşüttüm ama o adet ağırlığını hissedebiliyorum büyük ihtimal olucak gibi bekleyelim bakalım hayırlısı herşeyin..
ilki ay ortasıysa ilkine göre hesapla cnmyani 2.yuma göre mi adet olucam ben ilk defa ikinci kez yumurtladım da ondan soruyorum canım..:44:
ilki ay ortasıysa ilkine göre hesapla cnm
inşallah mutlu haberlerini alırız cnm :)sağol canım evet ilki 18.günümdü ovüyle yakalamıştım
inşallah mutlu haberlerini alırız cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?