MEsaj olarak atın bulamadım
Yolk kesesi nerde yazıyorNeye bakmamı istiyordun tam olarak
Yolk kesesi yazmıyor ama Crl 2 cmYolk kesesi nerde yazıyor
Yani ne demekYolk kesesi yazmıyor ama Crl 2 cm
Crl Bebek ölçümü diye biliyorumYani ne demek
Yani boş gebelik olasılığı düşük müCrl Bebek ölçümü diye biliyorum
Çok teşekkür ederimCrl bebek boy ölçümü demek baş popo mesafesi..sen sakin kalmayı dene..olmadi baska dra görün tek drun lafiyla üzülüp sıkılma..
CANIm o siyah boşluk kese oluyor ıcındekş beyazlıkta Bebek yaaa nasıl boş der bak bi namaz kılayım sana kendı ultrasonumu gösterecem içinde Bebek olmayan farkı göreceksin on dakkaya geliyorumYani boş gebelik olasılığı düşük mü
Sen tek doktor la kalmaz bir kaç doktora sor bu kese boş değil bak anneme gösterdim oda var gibi dedi nolur nolmaz bossa bile iyice emin ol canım ve lütfen sitrese yapmamaya v3 bol şu içmeye özen gösterInşallah salı gel dedi salı gitmiştim çalıştığım için haftaya cumartesi gideceğim. Bakalım 9 gün var say say bitmiyor bu günler
Hadı canım hayırlısıyla sağlıklı kucağına da alırsın inşallah cok sevındım senın adınaCanlarrrr Dr gittim bebek görüldü 6 hafta 5 agünlük kalp atışını duydum lekem fazla oldugu için düşük tehlikesi var hap verdi Dr haftaya tekrar gidecem çok mutluyummmmm
Çok teşekkür ederim kahverengi leke geliyor Dr düşük olabilir diye hap verdi bakalım kullanıyorum diğer arkadaş ne yaptı acabaHadı canım hayırlısıyla sağlıklı kucağına da alırsın inşallah cok sevındım senın adına ☺
Gebelik için kaç haftalık dediArkadaşlar en son adettimin 1 günü 27 şubat tı dün (14.04.2020) de gittim ultrasyona baktı kese var ama bebek yok dedi alttan baktı yine aynı haftaya gel dedi 2 ihtimal var dedi ya geç döllenme yad iğer ihtimal sorunlu dedi detaya girmedi kana bakmadı moralim bozuldu akşam ağladım. Bir hafta da geçmez şimdi bu durumla karşılaşan varmı
6 hafta 5 günlük dedi salı günü gitmiştimGebelik için kaç haftalık dedi
Bekleyin 8. Haftada bile gören var vajinal bakmadı mı6 hafta 5 günlük dedi salı günü gitmiştim
Yok normal baktı ve kalp atışını duydumBekleyin 8. Haftada bile gören var vajinal bakmadı mı
He iyi bende görmesiniz sanırmışımYok normal baktı ve kalp atışını duydum