Arkadaşlar gebelikte kese var ama bebek görülmedi bu durumu yaşayanınız var mı?

Crl bebek boy ölçümü demek baş popo mesafesi..sen sakin kalmayı dene..olmadi baska dra görün tek drun lafiyla üzülüp sıkılma..

Yani boş gebelik olasılığı düşük mü
CANIm o siyah boşluk kese oluyor ıcındekş beyazlıkta Bebek yaaa nasıl boş der bak bi namaz kılayım sana kendı ultrasonumu gösterecem içinde Bebek olmayan farkı göreceksin on dakkaya geliyorum

Inşallah salı gel dedi salı gitmiştim çalıştığım için haftaya cumartesi gideceğim. Bakalım 9 gün var say say bitmiyor bu günler
Sen tek doktor la kalmaz bir kaç doktora sor bu kese boş değil bak anneme gösterdim oda var gibi dedi nolur nolmaz bossa bile iyice emin ol canım ve lütfen sitrese yapmamaya v3 bol şu içmeye özen göster

Canlarrrr Dr gittim bebek görüldü 6 hafta 5 agünlük kalp atışını duydum lekem fazla oldugu için düşük tehlikesi var hap verdi Dr haftaya tekrar gidecem çok mutluyummmmm

Canlarrrr Dr gittim bebek görüldü 6 hafta 5 agünlük kalp atışını duydum lekem fazla oldugu için düşük tehlikesi var hap verdi Dr haftaya tekrar gidecem çok mutluyummmmm
Hadı canım hayırlısıyla sağlıklı kucağına da alırsın inşallah cok sevındım senın adına

Gebelik için kaç haftalık dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…