Arkadaşlar gebelikte genız akıntısı yasayan varmı neler yaptınız

cecege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2019
316
46
32
Kızlar genız akıntım başladı çok kötü eskisi gibi antibiyotik de alamıyorum hamılelıkten dolayı aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan var mı lutfen acilllllllll

Kızlar genız akıntım başladı çok kötü eskisi gibi antibiyotik de alamıyorum hamılelıkten dolayı aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan var mı lutfen acilllllllll
Merhaba, hamileliğimin özellıkle ilk 3 ayinda geniz akıntısı ve öksürük yaşamıştım. Buna bagli olarak o dönemde çok mide bulantısı ve kusma yaşadım. KBB doktoruba çıktım. Sinüzit tanısı konuldu. Hamilelikten dolayi antibiyotik yazamadi. Bir ilac yazdi. O da suyun içine toz katıyordum, burun deligimden içeri sıkıyordum, digerinden sıvı çıkıyordu. Yanı sinüsleri temizliyordu. O beni biraz rahatlatmıştı. Şimdi hamileligimin 24. Haftasındayım geniz akintim başladı yine malum sıcaklar sık duş alma ve klima arttırdı. Yeniden o ilaci kullanacağım 1 hafta. Doktora cikmani öneririm. O dönemde mide bulantisi da yapinca kötü oluyor.

Merhaba, hamileliğimin özellıkle ilk 3 ayinda geniz akıntısı ve öksürük yaşamıştım. Buna bagli olarak o dönemde çok mide bulantısı ve kusma yaşadım. KBB doktoruba çıktım. Sinüzit tanısı konuldu. Hamilelikten dolayi antibiyotik yazamadi. Bir ilac yazdi. O da suyun içine toz katıyordum, burun deligimden içeri sıkıyordum, digerinden sıvı çıkıyordu. Yanı sinüsleri temizliyordu. O beni biraz rahatlatmıştı. Şimdi hamileligimin 24. Haftasındayım geniz akintim başladı yine malum sıcaklar sık duş alma ve klima arttırdı. Yeniden o ilaci kullanacağım 1 hafta. Doktora cikmani öneririm. O dönemde mide bulantisi da yapinca kötü oluyor.
Merhaba öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim. Bende 21 haftadayım benımde ara ara burun tıkanıklığım oluyo genız akıntım oluyo bana da aıle hekımı söyledi genız akıntın var fizyolojik serum kullan antibiyotik kullanamazsın mahvolursun diye. Özellıkle gece çok rahatsız ediyor benı kı geceleri uyuyamıyorum hiç aşırı çarpıntı nefes alamama var bu yüzden genız akıntısı zorluyor bıraz bende yarın gıdıcem KBB ye umarım bana da rahatlatıcı bıseyler verirler. Çünkü son zamanlarda hangi Doktor'a gıtsem bısey yazamayız diyolar tamm hamıleyız çok şükür ama bızde insanız ben sağlıksız streslı olursam bebek nasıl olur. İnşallah sağlıcakla kulaklarımıza alırız

X