• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Gebelik Sonrası Sağlıklı Zayıflama ile İlgili Yardım İstiyorum.

Didemucar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2016
45
40
3
35
Arkadaşlar, gebeyim şu an 4.5 aylık şu ana kadar 5 kilo aldım ve mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum ama ikiz annesi olucam ve elden ayaktan kesilmemem için güçlü yemekler yemem lazım diye düşünüyorum. Gebelik sonrası nasıl sağlıklı kilo veririm. Önerisi olan varmı?

biraz erken degil mi bunlari dusunmek icin..gebeligin sonu nasil gelirki bu sekilde?? :S

Çok kilo almamaya calış doğumdan sonra hem iki bebekle uğrasip hem emzirerek kilolari rahatlikla verirsin diye dusunuyorum. Emzirmek çok iyi kilo verdiriyor.

Bence de fazla kilo almamaya bak benimde 4 aylık bebegim var 35 kilo aldım hamileliginde 10 kilosu doğumda gitti hala 25 kilo vermek gereken kilom var çocuk kilo alsın diye herşeyi yedim sonuç bu özellikle çok şekerli şeylerden uzak dur ben onun çilesini şimdi çekiyorum

Lr aloe vera jel içecekleri var tamamen bitkisel sadece kilo vermek için değil bütün sindirim sisteminize yardımcı olur. Özellikle onu tavsiye ederim almak isterseniz yardımcıda olurum diyet yapmadan daha sağlıklı olabilirsiniz

Back