Uyku hali belirti olabiliyor canim.Benim ilk hamileligimde oyleydi.ikinci hamileligimse 10gunlukken daha testte gorunmustu
Peki Teşekkürler hala test yapamaya cesaret edemiyorum cok ÜzgünümCanim benim 2 bebegimdede hic belirti olmadi regl gunum 5 gun gectimi yaptim ikinci cizgi cok silikte olsa cikiyor
Subatta hic olmadim en s on ocak ortasinda oldum bazen cok kotu agri giriyor kasiklarimda batma var inşallah hhamileyimdirSuphe insani kemirir yap test dunyanin sonu deilya kac gun gecti regl
inşAllah canımSubatta hic olmadim en s on ocak ortasinda oldum bazen cok kotu agri giriyor kasiklarimda batma var inşallah hhamileyimdir
inşAllah canım
ama günün geçmiş eğer varsa testte çıkar bugun test yap bence
Inşallah kesin sonuc icin sabah idrari daha iyiymis sanırım dogru mudurGel sen dinle bizi yap bi test sonucuda paylas hayirlisi ise vardir..allah gonlunden geceni versin
Herkesin belirtileri farkli olabiliyor.Bende de adet sancisi olmustu,sevinmistim regl oluyorum diye:)Bide sabah idrarinin alakasi yok bence,esim testi aldigimizda bana zorla bi suru sivi icirtip testi yapmami saglamisti:)ikincideyse aksamustu yapmistim testi...Kasiklarinizda batma olmuşmuydu?
Olabilir nolmus öldün mü bi sıkıntın mi varYa anlamıyorum? Burası genel sorular, sorunlar bölümü değik ki? Evle ilgili sorunların ve tavsiyelerin paylaşıldığı topicte gebelik ile ilgili konunun ne işi var?
Olabilir nolmus öldün mü bi sıkıntın mi var
Küfür mu ettim ki düzgün konusacam senle olmus bi yanlışlik abartma sanki devlet meselesi isine bak hanim teyzeOlabilir değil olamaz işte, her bölüme istediğiniz konuyu açamazsınız çünkü yasak.
Kayıt olduktan sonra azıcık forum kuralları okusaydınız bunu biliyor olurdunuz ayrıca düzgün konuşun.
Küfür mu ettim ki düzgün konusacam senle olmus bi yanlışlik abartma sanki devlet meselesi isine bak hanim teyze[/QUOTE