Arkadaşlar gebeliğin son haftalarinda bebeğe kilo aldıran için neler yedinizz😞

Cgdmaln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2022
47
31
31
Merhabalar arkadaşlar geçtiğimiz cuma günü 35+4 haftalıkken doktora gittim ve bebeğimin kilosu normale göre iki hafta gerideymis çok üzgünüm 2200 gram falan cuma günü tekrar gidecem sizce neler yemeliyim siz neler yediniz bebeğe kilo aldırabilmek için yardımcı olursanız çok sevinirim..

Doktorum bana muz,balık önermişti..Hafta da iki kere fırınlanmış balık yiyordum..Sağlıkla gelsin bebeğiniz

Kaşar peyniri, ceviz, aslında genel olarak kuruyemis ye kaju badem kabak çekirdeği antep fistigi findik vs
Tahin pekmez
Bol meyve
Et , balık
Yumurta
Sebze
Baklagiller
Ben hamileligim boyunca genel olarak bunları tüketmeye çalıştım

Teşekkür ederim bu hafta kaşar peyniri yumurta muz süt tahin pekmez kuruyemiş kabak çekirdeği meyve birer porsiyon tüketiyorum dikkat ediyorum inşallah ise yarar kilodan ziyade inşallah saglikli olur evlatlarımız. Tekrar çok teşekkür ederim

Amin inşallah bak göreceksin çok kısa sürede hemencik kilo alacak bebegin

İki hamileliğimde de çok fazla soda içtim. Günde 2 kesin iciyodum. Kaşar peynir muz ve bulgur pilavı çok yemiştim. Biri 4.500 doğdu dgeri 4.100 gr

Kaşar peynir yemiştim ilkinde
İkincide de hiç kasmadan her seyi yedim
İlki 3060 gr
İkincisi 3700 gr doğdu
Yani kafaya takınca kilo almıyor ben ilkinde çok takmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…