• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar gebeliği çok kafaya takıyorum psikolojim hiç iyi değil

Yorguncicekpcoslu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2024
168
92
13
23
Merhaba şu saatte uyuyamıyorum lütfen bana yardım edecek güzel 2 söz söyleyin. Takma demeyin beynim benimle oynuyor resmen. Ben gebe kalamıyorum anne olmak istiyorum 1.5 senedir evliyim pcos var doktora çok gittim. Takviye kullanıyorum ama olmuyor. Olmadıkça kahroluyorum nolur bana olacak diyin.
Klomen kullandım ovitrele ile
2 güne bir ilişki 0 korunma.
Avokado tükettim.
Gluteni azalttım.
Balık yedim sevmememe rağmen.
Olamıyor. Dua da ediyorum ben anne olmayacak mıyım? Ben niye anne olamıyorum. Dünya malında hiç gözüm yokken neden ben anne olamıyorum anne olmak istiyorum. Hani 40 kere söyleyince oluyordu ben anne olamayacağım deyince olmaz olmak istiyorum nolur bana yardım edin hiç iyi değilim

Merhaba şu saatte uyuyamıyorum lütfen bana yardım edecek güzel 2 söz söyleyin. Takma demeyin beynim benimle oynuyor resmen. Ben gebe kalamıyorum anne olmak istiyorum 1.5 senedir evliyim pcos var doktora çok gittim. Takviye kullanıyorum ama olmuyor. Olmadıkça kahroluyorum nolur bana olacak diyin.
Avokado tükettim.
Gluteni azalttım.
Olamıyor. Dua da ediyorum ben anne olmayacak mıyım? Ben niye anne olamıyorum. Dünya malında hiç gözüm yokken neden ben anne olamıyorum anne olmak istiyorum. Hani 40 kere söyleyince oluyordu ben anne olamayacağım deyince olmaz olmak istiyorum nolur bana yardım edin hiç iyi değilim
Canım yaşın kaç

24 olacağım 1 ay sonra. 22 yaşından 24 2 senedir bir kere bile o duyguyu tadamadım şuan bile ağlıyorum çok çaresizim.
Yaşın çok genç hem de çok , hayatın ne getireceği belli olmaz , bu işlerde stres çok büyük etken. Her şey olacağına varır. İnsanlar 30dan 40tan sonra anne oluyor. Her şeyin çaresi vardır . Allah gönlüne göre en hayırlısını versin inşallah. Bu gece çok güzel mübarek bir gece çok dua et ben de sana edeceğim🤍

Çok teşekkür ederim biliyorum ama ben küçük yaştan beri anne olmak istiyorum. Hemen olur diye çok ümitlendim ama olmadı olmuyor yani ben bilmiyorum napacağımı tükenmiş vaziyetteyim. Gerçekten öyleyim. Hiçbir zaman olmayacak gibi hissediyorum ve bu beni korkutuyor

Yavrum zaten yaşın küçük, biraz akışa bırakıp yeni aktiviteler hobiler baksan kendine olmaz mı hem kasmayıp akışa bırakmış olursun hem yaşın geçer

Canım iyi geceler ben de 24 yaşındayım yaşıtız ben yeni başladım sürece ama sonuçta hepimiz aynı amaç doğrultusunda birbirimize danışmak için buradayız. İstersen biraz kendine yönelmeye çalış kafana takma diyemem çünkü inan ben de çok sabırsızım. Adet günüme yakınlaştıkça değil günler saatler geçmiyor benim için ama inanıyorum ki bu hayırlı haber biz içimizi ferah tuttuğumuzda akışına bıraktığınızda gelecek. Benim de kan testlerim normal çok şükür seninde ne güzel bir sorunun yokmuş Allaha şükürler olsun. Pcos olabilir sorun değil her 5 kadından 1 inde olabilen bir durumdur bu. Sana doktor değilim tabii ama küçük bir tavsiye prof. Saraçoğlunun soğan kürünü duymuşsundur. Doktoruna sor ama bir fikrini al muhakkak o sana uygun en iyi ek doğal tedavi için bilgi verecektir. Bir de ilaç kullanmamaya çalış mümkün oldukça adet dönemin dışında medikal ilaç(ağrı kesici, antibiyotik gibi) ayaklarını belini sıcak tutmaya çalış. Annem hep söyler kadın dediğin ayaklarını belini sıcak tutmalı diye . Bu süreçte yalnız değilsin. Çok şükür ki mühim bir engelin yok. Allahın izniyle vaktiyle eminim rabbim sana da bana da kucağımızı boş koymayacak. Biz duamızı edip tevekkülümüzü edelim. Hayırlısı rabbimden. Hakkında hayırlısı. Arada inşirah suresini dinle oku için ferahlar. Umarım bir nebze kendi yaşadıklarımı, yaptıklarımı, seni ne kadar iyi anladığımı en çok da herşeyi biraz bazen başaramasak da oluruna bırakmak mecburiyetini kabullenmemizi ifade edebilmişimdir. Kendime dua ettiğim zaman dualarımda olacaksın. Hayırlı geceler 🙏🏻🙏🏻💐💐

Avokado tükettim.
Gluteni azalttım.
Esin doktora gitti mi?

Avokado tükettim.
Gluteni azalttım.
Kullanıcı adına bile pcos mu yazdın kız

Selamlar canım herkesin derdi kendine büyük diye bir söz var. Tabii ki burada dert yarıştırmak değil niyetim ancak biraz olsun rahatlamanı istiyorum. Kendimden örnek vererek başlayayım Ben 33 yaşındayım 7 yıllık evliyim hiçbir sorunumuz yok buna rağmen maalesef ki halen anne olamadım aşılama denedik tüp bebek denedik klemen tedavileri denedik şu ana kadar nasip olmadı ama içimdeki umudu da hiçbir zaman kaybetmedim lütfen sen de kaybetme yaşın çok çok genç en verimli yaşındasın insanlar 40 yaşında 45 yaşında hamile kalıyor anne oluyor sen neden ümidini kaybettin ki bu kadar Allah'a Güven tevekkül et Allah ol der olur ve çok inanarak söylüyorum sen çok kısa zaman içerisinde hamile kalacaksın bir de benim sana tavsiyem kendine hobiler edin puzzle yapabilirsin kitap okuyabilirsin evde YouTube'dan açarak danslar öğrenebilirsin, buradaki amaç çocuk düşüncesini kafandan atmak bu arada sana bunu söylerken ben takmadan durabiliyor muyum asla ama en azından pozitif bakmayı öğrendim kafamdaki olumsuz düşünceleri attım her gün ağlayıp üzülerek kendimi kahretmiyorum daha pozitif bakıyorum lütfen sen de kendine eziyet etme

Selamlar canım herkesin derdi kendine büyük diye bir söz var. Tabii ki burada dert yarıştırmak değil niyetim ancak biraz olsun rahatlamanı istiyorum. Kendimden örnek vererek başlayayım Ben 33 yaşındayım 7 yıllık evliyim hiçbir sorunumuz yok buna rağmen maalesef ki halen anne olamadım aşılama denedik tüp bebek denedik klemen tedavileri denedik şu ana kadar nasip olmadı ama içimdeki umudu da hiçbir zaman kaybetmedim lütfen sen de kaybetme yaşın çok çok genç en verimli yaşındasın insanlar 40 yaşında 45 yaşında hamile kalıyor anne oluyor sen neden ümidini kaybettin ki bu kadar Allah'a Güven tevekkül et Allah ol der olur ve çok inanarak söylüyorum sen çok kısa zaman içerisinde hamile kalacaksın bir de benim sana tavsiyem kendine hobiler edin puzzle yapabilirsin kitap okuyabilirsin evde YouTube'dan açarak danslar öğrenebilirsin, buradaki amaç çocuk düşüncesini kafandan atmak bu arada sana bunu söylerken ben takmadan durabiliyor muyum asla ama en azından pozitif bakmayı öğrendim kafamdaki olumsuz düşünceleri attım her gün ağlayıp üzülerek kendimi kahretmiyorum daha pozitif bakıyorum lütfen sen de kendine eziyet etme
Rabbim size de hayırlısı ile tez vakitte bir evlat nasip eylesin ablacım inşallahh🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Tevekküllerinizi kabul eylesin. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻hayırlı geceler 🥹💐

Rabbim size de hayırlısı ile tez vakitte bir evlat nasip eylesin ablacım inşallahh🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Tevekküllerinizi kabul eylesin. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻hayırlı geceler 🥹💐
Ah çok teşekkür ederim 🙏🏼 uzun zamandır çocuk düşüncesini kafamdan attığımı artık uzulmedigimi falan sanıyordum önce burdaki arkadaşın yazdıklarını okudum sonra sosyal medyada karşıma bebek videoları çıktı istemsizce gözyaşlarıma engel olamazken senin yazdıklarını okudum ve bir rahatlama geldi kalbime. Allah senin duanı nasip etmiş bana ne güzel inşallah en kolayından en yakın zamanda nasip olur bana ve benim gibi dileyen herkese❤️ hayırlı geceler

S sedacamasal Kıyamam yaaa lütfen ağlamayın. 🥺😟Rabbim bu tevekküllerimizin karşılığında bizlere mutluluk gözyaşları göstersin inşallahh. İyi düşünelim iyi olsun. Rabbim geciktiriyorsa daha güzeli, daha hayırlısı içindir deyip sabretmek lazım. Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah cümle Muhammed (Sav)ümmetiyle beraber 🤲🏻🤲🏻💐🥲 Bir gün hayırlı haberlerimizi paylaşırız umarım 🥹🥹🥹 . Rabbim anne olmayı o güzel duyguyu hepimize tattırsın inşallahh🥹🥹🥹 hayırlı geceler💐💐💐

Çok güzel yazmışsınız ağlayarak okudum inşallah bir gün buraya ben PCOSA RAĞMEN GEBEYİM YAZACAĞIM İNŞALLAH 🙏
Ağlamayın lütfen, size destek olmak, yalnız olmadığımızı bunları aşarken yanınızda olduğumuzu anlatmak istedim. İnanıyorum ki Rabbimin izniyle hayırlı haberler alıp şükür gözyaşları dökülecek bu defa. Pcosu kafanıza dert edip de kendinizi sıkmayın, eğer ağrınız varsa mutlaka doktora ağrılı olduğunuzu söyleyin ona göre ağrı kesici versin. O stresini etkilemesin. Gözün aydın haberlerini bekleyeceğim. Rabbim cümlemize nasip eylesin tez vakitte hayırlı bir evlat inşallah 🥹🥹💐💐🥰🥰

Back
X