Güneş Kremleri Arkadaşlar garnier güneş kremi kullanan var mı? memnun musunuz?

Güneş kremleri, bronzlaşma

mayaaaa

🍀🍀🍀
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
978
488
slm arkadaşlar ben bugün garnierin 30faktörlük güneş kremini aldım fiyatı uygundu bikaç kullanan kişi de önerdi ama sizlerden kullanan var mı ben geçen sene nivea kulanmıştım ama yanmaktan kurtulamadım sırtımın üzerine yatamadım yani ilk günlerde bana pek ii gelmedi.bu sene de garnier denicem bakalım.kullanan arkadaşlar öneriomusunuz

Yaglı ciltliler için asla derim mahvetti yüzümü kudurttu sivilcelerimi çok çok yaglı bir ürün sürerken bile yapış yapış çok agır belki kuru cilt yapısına sahip olanlar için olabilir

ben spreylisini kullanıyorum bana da yağsız geldi belki kapaklılarla spreyliler farklıdır yağ açısından

teşekkür ederim cevaplarınız için ben bikez sürdüm dışarı çıkarken fena deil gibi bakalım inş. bi yan etksi olmaz

aynını kullanıyorum 30 faktör benimkide cok ta memnunum =) nemlendirici losyon üzerine makyajımı yapamazdım özellikle kapatici sürmek iskence gibiydi kapaticiyi göz altlarima yediremiyordum küçük noktacıklar şeklinde beyazlik kaliyordu ama şimdi garnier güneş sütünün üstüne makyajımı kolaylıkla yapabiliyorum evet biraz yaglı benim cildimde kuru oldugu icin tencere kapak gibi uyduk:) tavsiye ederim:87:

Bende sprey 50 faktorunu ilkkez kulladim..Cildim kuru o yuzden yagli olmasi hosuma gitti AMA daha yaymadan vücuduma anında emdi..

Garnier diger urunlerini oneririm ama gunes kremi cok kotu ya. Hic begenmddim cilt yapima uygun degildi. Normal ve sorunsuz bir cildin varsa kullan problemliyse cildin cildine uygun birtamne sec derim. Gozeneklerin tikanmasin bos yere.

yüz için fazla yağlı tavsiye etmem..vücut için kullanılır..
fakat yüz için la roche posay ın ürünlerini tavsiye ederim

ben kullandım canım hemde 1 yaşında ki bebeğim için çok memnun kaldım benim kızım beyaz tenli bu sene ilk tatillimizi yaptık çok korkmuştum güneş zarar veriri die ama krem çok iyi geldi çok şükür sorunsuz geçirdik tatili:)

slm arkadaşlar ben bugün garnierin 30faktörlük güneş kremini aldım fiyatı uygundu bikaç kullanan kişi de önerdi ama sizlerden kullanan var mı ben geçen sene nivea kulanmıştım ama yanmaktan kurtulamadım sırtımın üzerine yatamadım yani ilk günlerde bana pek ii gelmedi.bu sene de garnier denicem bakalım.kullanan arkadaşlar öneriomusunuz

Ben güneş kremini değilde yağsız olan güneş spreyini kullandım. Çok memnun kaldım fakat cildin kuruysa yüzüne uygulama derim. İçeriğinde alkol bulunduğu için iyice kurutabilir.

onceki mesaji yazarken o sirada gunesleniyordum:))simdi de 30 faktorlu yagini kullaniyorum.hem fiyati hemde gunes urunleri guzel.yuzum icin nivea kullandim.cokta memnun degilim.

ben yüzüm için 50 faktörlük olanını kullanıyorm yani memnunum bundan önce roc kullanıyordum yapıları aynı bi yan etkisi olmadı bende gayet güzel bi ürün.:KK1:

kızlar bende tatile gidicem. roaccutane kullanmıstm yeni bitti. yüzüm için daylong actinica alıcam. eczacı vücudunada onu kullan dedi ama pahalı oldugu için içi gider insanın , biter hemencecikk:2: garnier in güneş koruyucusu nasıl iyi korurmu beni?
bide suan ilaçtan dolayı yüksek faktörlü ürünler kullanacagım için yanamıcam ama ,güneşe çıktıktan 1-2 gün sonra vücuduma güneş koruyucumu sürüp biraz bekledikten sonra bronzlaştıran yagdan da sürsem 15 faktör. yanmasamda bronzluk saglarmı biraz? hazır tatile gitmişken hoşlaşıyım birazz:KK12:

X