ilk teklifi ben yapayım henüz yorum yazılmamış. Ne kadar sıfır gibi yazsanızda sonucta ikinci el oluyor. Yarı fiyatını yazardım. Bu zamana kadar sattığım her üründe ben öyle yapmıştım. Aldığımın yarısı veya altı. Iyi satışlar. Inşallah gönlünüzden gecen rakama satarsınız.
cok teşekkür ederim bana tuzlu gelir. kargo ile 100 ü buluyor. 120 liraya sıfırı var. size iyi satışlar.teşekkürler eğer ilgilenirsen 80 e kargo senden verebiliirm.bende seninki yapıyorum yarısını genelde
Arkadaşlar
masa nerdeyse sıfır ben netten 149 almıştım .ne kadara alırsınız tekliflerinizi yapın ben satım sizde alın
gerçekten kullanışlı ve eğitici .ne olur abartı uçuk rakamlar yazmayın bazen 3 ay giyecekleri ayakkabıya 30 tl veriyoruz benim kızım hala oynuyor 28 aylık ama azaldı oynaması o yuzden satıyorum.siz olsaydınız kaça satardınız diyorm ya sıfır nerdeyse
valla ben playskool ikili egzersiz arkadaşımını sattım.sıfırına bakarsan 80 tl civarı ve benimkide sıfırdan farksızdı.ben 20 tlye verdim.alıcıda 13 lira gibi bir kargo ödicek mantıklı oluyor.bence yarısından aşağıya vermediğiniz sürece satamazsınız.
adam gider sıfırını alır hemde taksitle alır çünkü.
yine chicco telsiz sattım mesela sıfırı 125 tl.sıfırdan farksız 40 tlye verdim.
Çok da kar etmeye çalışınca satılmazki.Ben olsam almam şahsen.Çocukların kırdığını düşünün bitti geçti onu bile kazanamazsınız.
Canim merhaba nasilsn
Foto yukleyebilir misin.?
iyiyim canım
sen de iyisindir umarım sattım hayatım ürünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?