• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Arkadaşlar fisher price sıfır gibi aktivite masasını ne kadar olsa alıcaksınız?:)

yunlu1976

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
1.000
3
118
İstanbul
Arkadaşlar
masa nerdeyse sıfır ben netten 149 almıştım .ne kadara alırsınız tekliflerinizi yapın ben satım sizde alın
gerçekten kullanışlı ve eğitici .ne olur abartı uçuk rakamlar yazmayın bazen 3 ay giyecekleri ayakkabıya 30 tl veriyoruz benim kızım hala oynuyor 28 aylık ama azaldı oynaması o yuzden satıyorum.siz olsaydınız kaça satardınız diyorm ya sıfır nerdeyse

ilk teklifi ben yapayım henüz yorum yazılmamış. ne kadar sıfır gibi yazsanızda sonucta ikinci el oluyor. yarı fiyatını yazardım. bu zamana kadar sattığım her üründe ben öyle yapmıştım. aldığımın yarısı veya altı. iyi satışlar. inşallah gönlünüzden gecen rakama satarsınız.

ilk teklifi ben yapayım henüz yorum yazılmamış. Ne kadar sıfır gibi yazsanızda sonucta ikinci el oluyor. Yarı fiyatını yazardım. Bu zamana kadar sattığım her üründe ben öyle yapmıştım. Aldığımın yarısı veya altı. Iyi satışlar. Inşallah gönlünüzden gecen rakama satarsınız.

teşekkürler eğer ilgilenirsen 80 e kargo senden verebiliirm.bende seninki yapıyorum yarısını genelde

bi kaç gün arayla aynı konuyu tekrar açıyorsunuz sanırım.bende arıyorum tam buldum derken aynı oyuncakmış meğersem...

valla ben playskool ikili egzersiz arkadaşımını sattım.sıfırına bakarsan 80 tl civarı ve benimkide sıfırdan farksızdı.ben 20 tlye verdim.alıcıda 13 lira gibi bir kargo ödicek mantıklı oluyor.bence yarısından aşağıya vermediğiniz sürece satamazsınız.
adam gider sıfırını alır hemde taksitle alır çünkü.
yine chicco telsiz sattım mesela sıfırı 125 tl.sıfırdan farksız 40 tlye verdim.
Çok da kar etmeye çalışınca satılmazki.Ben olsam almam şahsen.Çocukların kırdığını düşünün bitti geçti onu bile kazanamazsınız.

Arkadaşlar
masa nerdeyse sıfır ben netten 149 almıştım .ne kadara alırsınız tekliflerinizi yapın ben satım sizde alın
gerçekten kullanışlı ve eğitici .ne olur abartı uçuk rakamlar yazmayın bazen 3 ay giyecekleri ayakkabıya 30 tl veriyoruz benim kızım hala oynuyor 28 aylık ama azaldı oynaması o yuzden satıyorum.siz olsaydınız kaça satardınız diyorm ya sıfır nerdeyse

Canim merhaba nasilsn

Foto yukleyebilir misin.?

arkadaşlar burası zannedersem özgür bir ortam ve herkes elindekine ne fiyat isterse isteyebilir.pazara gittiğinizde de öyledir yanindaki 2 der hemen arkasındaki 5 der senin kimden alacağın sana kalmış .o yüzden bu konuda böyle yorumlar yapıp gereksiz polemik yapmayalım kimse üzülmesin baktın uymuyor geçer gidersin

BU ARADA ÜRÜN BAŞKA BİR SİTEDE 85 TL YE SATILDI .İLGİLENEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR

valla ben playskool ikili egzersiz arkadaşımını sattım.sıfırına bakarsan 80 tl civarı ve benimkide sıfırdan farksızdı.ben 20 tlye verdim.alıcıda 13 lira gibi bir kargo ödicek mantıklı oluyor.bence yarısından aşağıya vermediğiniz sürece satamazsınız.
adam gider sıfırını alır hemde taksitle alır çünkü.
yine chicco telsiz sattım mesela sıfırı 125 tl.sıfırdan farksız 40 tlye verdim.
Çok da kar etmeye çalışınca satılmazki.Ben olsam almam şahsen.Çocukların kırdığını düşünün bitti geçti onu bile kazanamazsınız.

canım herkesin satışı kendine .ben 1 tl isterim sen 10 tl gelip te senin satışının üzerine bunları yazmam bakarım geçer giderim di mi?
zaten uyan alır uymayanın cebinden parasını almıyorumki:)
bu arada eminim aktivite masasını biliyorsundur 4-5 çeşit oyuncak barındırıyor gibi.

neyse uzatmayalım birbirimizide üzmeyelim .ben zaten 85 tl ye başka bir siteden sattım .

alana hayırlı olsun.
yok amacımz aten polemik yaratmak değil.ancak ben kendi fikrimi söylüyorum.karşı tarafda sebeplensin diye düşünerek çok fahiş fiyatlar kendim yazmam şahsen.bu anlamda söylüyorum.

Back