arkadaşlar fikrinizi merak ediyorum yardım

B

bebegimgelartık

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi bebegimgelartık
canlarım selam.bu ay 5 gün geciktim.yani adet olmadım.bizdeki sorun tüplerden biri kapalı.eşimdeki sperm sayısı 28 mil.bu şekilde normal yolla hamile kalabilirmiyim ben.umutlanabilirmiyim.gerçi hiç böle geçmemeişti.aslında hafif karın ağrımda var ama malum umut işte .sizce test yaptırayımmı.yada bekleyimmi.hepinizin fikrini düşüncesini ve yardımını bekliyorum.dualarım sizinle.sevgiler.(ALLAH'IM BURADAKİ BÜTÜN ARKADAŞLARIMA VE BANA EVLAT SAHİBİ OLMAYI NASİP ET)

merhaba

eşinin sperm sayısı iyi senin de tek tüpte sorun var bence hamile olma olasılığın var

aklında kalmasın kan testinde anlaşılır hamilelik test yaptır istersen

inşallah hamilesindir

İnşallah hamilesindir canım

28mil. iyi eğer sperm hareketindede birsorun yoksa hamiş kalma olasılığın olabilir :)) inşallah oyledri.

bence de normal yolla kalma şansın var.
test yap anla.kan testi daha çabuk sonuç
veriyor ama.umarım hamilesindir arkadaşım.

arkadaşlar çok saolun yarına kadar adet olmazsam doktora gidicem.inşallah hamileyimdir başka bi sorun yoktur.belirttiğim gibi hafif karın ağrımda var.umarım düşündüğümüz ve sizin iyi dilekleriniz gibi hamileyimdir.teşekkürler.allah hepimizin yardımcısı olsun.bana dua edin.sevgiler

inşallah hamilesindir canım kan testi yaptır bence iyi şanslar

inşallah hamilesindir canım hadi bakalım hayırlısı olsun

inşallah hamilesindir canım yarın bize burda güzel haberler verirsin.ne diyelim hayırlı olsun...

hamile kalma olasılığın yüksek , kan testi tam sonuçu verir yada 2 gün daha bekleyip sabah ilk idrarala
idrar testi yapabilirsin.Fakat kantesti kafandaki tüm soruları çözer ve sonuç kesindir.İnşallah hamişsindir.

hamile olma şansın var inşallah hamişsindir bizimle sevincini paylaşırsın

inş hamişsindr...benimde seninle aynı durumda bi arkadaş vardı,2 yıl çocukları olmadı,sonra tüp bebek yaptırmaya gittiler,ilk muayenede hamile olduğu ortya çıktı...hiç beklemiyorlardı,Rabbimin nasıl vereceği hiç belli olmuyor...:)

inşallah hamişsindir
ben dört yıldır bekliyorum ve sürekli internette araştırma halindeyim ne mucizeler okudum inşallah sende hamişsindir

Canim Allah Gönlüne Göre Versin Hayirlisi Inşallah

haber vermedın bebeğim gel artık bebiş gelıyomu inşallah hamişsindir.

haber vermedın bebeğim gel artık bebiş gelıyomu inşallah hamişsindir.

malesef kızlar hamiş değilim.tam doktora gitmeye hazırlanırken adet oldum ya.moralim çok bozuktu haber vermemdim özür.çok öpüyorum sizi dualarım sizinle.:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…