Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var !!!

Ben yarın kargoyu gönderiyorum sadece laptap değil bi kaç elektronik eşyası daha var hepsini bi güzel paket yapıp ücretinide ödeyerek göndericem ve aramızdaki son bağda kopucak .Teşekkür ederim herbirinize

Bence yolla. Öyle düşünse ne olacak. bende kalmasını istemiyorum diye mesaj at.
Mesaj atmam da direk kargoluycam o anlar zaten açıklamaya gerek yok o kadar bile muhatap olmak istemiyorum

artik cok gec...evet kendinizi hatirlatmak ister gibi olursunuz...ne satin ne de atin. bir yere kaldirin dursun...yada tamamen bag olmasin diye -benim bir iliskim var suan ve odami toplarken fark ettim laptop bende kalmis bigun mesaj atip istersin ve erkek arkadasim gorurse problem cikar o yuzden sana bunu yolluyorum ..diyin ve yollayin. sonra da ararsa engellersiniz olur biter.siz gercekten barismak istiyor musunuz bilmiyorum ama istemiyorsaniz zorla barisamaz laptopu yolladiniz diye

İnşallah tek duam bu asla barışmak istemiyorum ama acısı bitsin diye hergün dua ediyorum

Yok asla barışmak istemiyorum ama o kadar teferruatlı açıklama yapıp muhatap olmak istemiyorum .Tam göndermeye karar vermiştim yine kal geldi böyle ya kendimi hatırlatıyor gibi mi olur cidden

aklına geldiği an hemen başka bi işe yoğunlaş zamanla geçecek allah sabrını versin inşallah
çok saol inşallah sen hamilesin duan daha çok kabul olur şuan içimi rahatlattın çok teşekkür ederim

Göndermelisin bence

Göndermelisin bence
Göndericem çoğunluk gönder diyor ben de öyle düşünüyorum benden çıksında ne isterse onu düşünsün zaten ayrılmışız daha kötü ne olabilir ki ?

ben olsam geri gönderirim. kendime "kıza da bilgisayar kaptırdık" dedirtmem.
bu kadar basit.
ne satıp da yiyeceğim parasını, aç mıyım, açıkta mıyım.

Bende olsam kendini hatırlatmaya çalıştığını düşünürüm.Satamicaksan ihtiyacı olan biiöğrenciye ver.Bunca zamandan sonra zaten al buda laptopundu dmekk biraz komik.

Bende olsam kendini hatırlatmaya çalıştığını düşünürüm.Satamicaksan ihtiyacı olan biiöğrenciye ver.Bunca zamandan sonra zaten al buda laptopundu dmekk biraz komik.
Onunla bir iletişime geçmeyi düşünmüorum evinin adresi var bende direkt kargolıycam pahalı bir alet yarın bugün isterse bende yok birine verdim demek daha kötü olur gibi geliyor .Zaten heryerden engelledim ancak işyeimden filan arayabilir ki onu da yapmaz zaten

ben ce yolla bir de not iliştir açıkça yaz kendini hatırlatmak için yapıyo filan sanma bir şey kalmasın diye yolluyorum diye.

guzel bi hatirlatma. gercekten insanlarin ne oldugu sonradan ortaya cikiyor

Yolla gitsin asıl satıp yersen doğru olmaz. Direkt yolla hiç düşünme bile.

ben ce yolla bir de not iliştir açıkça yaz kendini hatırlatmak için yapıyo filan sanma bir şey kalmasın diye yolluyorum diye.

İnanın birşey yazmak içimden gelmiyor tek taraflı bi rkonuşma bile yaşamak istemiyorum zaten gönderiyorum ne düşündüğünü hiç bilemiycem umrunda olacağını sanmıyırum alır bakar atar bi tarafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…