Mesaj atmam da direk kargoluycam o anlar zaten açıklamaya gerek yok o kadar bile muhatap olmak istemiyorumBence yolla. Öyle düşünse ne olacak. bende kalmasını istemiyorum diye mesaj at.
artik cok gec...evet kendinizi hatirlatmak ister gibi olursunuz...ne satin ne de atin. bir yere kaldirin dursun...yada tamamen bag olmasin diye -benim bir iliskim var suan ve odami toplarken fark ettim laptop bende kalmis bigun mesaj atip istersin ve erkek arkadasim gorurse problem cikar o yuzden sana bunu yolluyorum ..diyin ve yollayin. sonra da ararsa engellersiniz olur biter.siz gercekten barismak istiyor musunuz bilmiyorum ama istemiyorsaniz zorla barisamaz laptopu yolladiniz diyeDaha önceki konularım eski sevgilimle ilgili inanın son kez konu açıyorum buraya .Ayrılalı 5 ay olucak ve bende kalan bir laptopu var ayrılırken sende kalsın demişti .Bende daha fazla konuşmak istemediğimden aklımdan çıkmış .Şimdi ben ona ait tüm eşyaları attım bu bilgisayar ben de kalsın istemiyorum .Evine parasını ödeyip kargoyla göndersem diye düşündüm ama bi kaç arkadaşım kendini hatırlatmaya çalıştığını düşünür sat parasını ye filan dediler ama ben yapamam hayatta öle birşey sizce ne yapmalıyım birine versem yarın birgün çıkıp isterse bilgisayarını iyice sinir olucam napıcamı bilemedim cidden
İnşallah tek duam bu asla barışmak istemiyorum ama acısı bitsin diye hergün dua ediyorumpeşine düşünce için soğumuyor ki ben o sevgilimden zor kurtuldum ben her ayrıldığımda tehditle barışırdım psikopattı en sonunda onu çileden çıkardım o ayrıldı ben bi daha affetmediğim için koştu başka bi derdi yoktu tamamen takıntılıydı.
biraz daha zaman geçsin sen farkında olmadan için soğumuş olacak şaşırıp kalacaksın hiç tanımamışsın gibi gelecek
aklına geldiği an hemen başka bi işe yoğunlaş zamanla geçecek allah sabrını versin inşallahİnşallah tek duam bu asla barışmak istemiyorum ama acısı bitsin diye hergün dua ediyorum
artik cok gec...evet kendinizi hatirlatmak ister gibi olursunuz...ne satin ne de atin. bir yere kaldirin dursun...yada tamamen bag olmasin diye -benim bir iliskim var suan ve odami toplarken fark ettim laptop bende kalmis bigun mesaj atip istersin ve erkek arkadasim gorurse problem cikar o yuzden sana bunu yolluyorum ..diyin ve yollayin. sonra da ararsa engellersiniz olur biter.siz gercekten barismak istiyor musunuz bilmiyorum ama istemiyorsaniz zorla barisamaz laptopu yolladiniz diye
çok saol inşallah sen hamilesin duan daha çok kabul olur şuan içimi rahatlattın çok teşekkür ederimaklına geldiği an hemen başka bi işe yoğunlaş zamanla geçecek allah sabrını versin inşallah
inşallah canım ne demek :)çok saol inşallah sen hamilesin duan daha çok kabul olur şuan içimi rahatlattın çok teşekkür ederim
Göndermelisin benceBi yerde saklamıyordum zaten bendeydi ama 5 ay boyunca üzülmekle o kadar meşkuldüm ki aklıma gelmedi şimdi bende kalmasını istemiyorum diğer bütün eşaları hediyeleri çöpe attım .Ama günün birinde bunu isteyebilir pahalı birşey çünkü yoksa acımam bunu da atarım da ilede başıma bela olmasın diyorum..
Göndericem çoğunluk gönder diyor ben de öyle düşünüyorum benden çıksında ne isterse onu düşünsün zaten ayrılmışız daha kötü ne olabilir ki ?Göndermelisin bence
Onunla bir iletişime geçmeyi düşünmüorum evinin adresi var bende direkt kargolıycam pahalı bir alet yarın bugün isterse bende yok birine verdim demek daha kötü olur gibi geliyor .Zaten heryerden engelledim ancak işyeimden filan arayabilir ki onu da yapmaz zatenBende olsam kendini hatırlatmaya çalıştığını düşünürüm.Satamicaksan ihtiyacı olan biiöğrenciye ver.Bunca zamandan sonra zaten al buda laptopundu dmekk biraz komik.
Aynen tenezzül etmem böyle birşeyeben olsam geri gönderirim. kendime "kıza da bilgisayar kaptırdık" dedirtmem.
bu kadar basit.
ne satıp da yiyeceğim parasını, aç mıyım, açıkta mıyım.
ben ce yolla bir de not iliştir açıkça yaz kendini hatırlatmak için yapıyo filan sanma bir şey kalmasın diye yolluyorum diye.Daha önceki konularım eski sevgilimle ilgili inanın son kez konu açıyorum buraya .Ayrılalı 5 ay olucak ve bende kalan bir laptopu var ayrılırken sende kalsın demişti .Bende daha fazla konuşmak istemediğimden aklımdan çıkmış .Şimdi ben ona ait tüm eşyaları attım bu bilgisayar ben de kalsın istemiyorum .Evine parasını ödeyip kargoyla göndersem diye düşündüm ama bi kaç arkadaşım kendini hatırlatmaya çalıştığını düşünür sat parasını ye filan dediler ama ben yapamam hayatta öle birşey sizce ne yapmalıyım birine versem yarın birgün çıkıp isterse bilgisayarını iyice sinir olucam napıcamı bilemedim cidden
guzel bi hatirlatma. gercekten insanlarin ne oldugu sonradan ortaya cikiyorVer sahibine gitsin,sonradan çıkar ortaya hesabını sorar ,
Burada bir konu açılmıştı bayan nişanlanmıştı hatta adamlar çiçek böceği için dava açmıştı,
Muhatap olmaya değmez,ondan sana yararda gelmez zaten ,
Tanıdık birine ortak arkadaşınıza verin ulaştırsın
ben ce yolla bir de not iliştir açıkça yaz kendini hatırlatmak için yapıyo filan sanma bir şey kalmasın diye yolluyorum diye.
Yolla gitsin asıl satıp yersen doğru olmaz. Direkt yolla hiç düşünme bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?