Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var !!!

ojess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
1.801
979
73
Daha önceki konularım eski sevgilimle ilgili inanın son kez konu açıyorum buraya .Ayrılalı 5 ay olucak ve bende kalan bir laptopu var ayrılırken sende kalsın demişti .Bende daha fazla konuşmak istemediğimden aklımdan çıkmış .Şimdi ben ona ait tüm eşyaları attım bu bilgisayar ben de kalsın istemiyorum .Evine parasını ödeyip kargoyla göndersem diye düşündüm ama bi kaç arkadaşım kendini hatırlatmaya çalıştığını düşünür sat parasını ye filan dediler ama ben yapamam hayatta öle birşey sizce ne yapmalıyım birine versem yarın birgün çıkıp isterse bilgisayarını iyice sinir olucam napıcamı bilemedim cidden

Ver sahibine gitsin,sonradan çıkar ortaya hesabını sorar ,
Burada bir konu açılmıştı bayan nişanlanmıştı hatta adamlar çiçek böceği için dava açmıştı,
Muhatap olmaya değmez,ondan sana yararda gelmez zaten ,
Tanıdık birine ortak arkadaşınıza verin ulaştırsın

Ben olsam geri vermek istediğime, evine kargolayacağıma dair mesaj atar sonra da kargoyla gönderirdim. Kimsenin bir şeyi bende kalsın istemem.

Tabi ki de göndereceksin. Kendini hatırlatmaya çalışmadığıni da muhatap olmayarak göstereceksiniz
Ya da 5 aydır Nerede sakladiysan artik oraya koy

Sizde kalan laptopu hediye mi etti geçici süre mi sizde kalacaktı?
Hediyeyse göndermeyin değilse verin kargoya gönderin ne düşünürse düşünsün..

O laptop ara ara bende oluyordu zaten kendisi onu kullanmıyordu bana vermişti tamamen .Ama benim huyumu bildiğinden ben söylemeden sen de kalsın dedi laptopu bahane edip onu görmeye çalışıcamı düşündü sanırım .O yüzden hem bende kalmasın istiyorum hem de kendimi hatırlatmaya çalıştığımı düşünmesini istemiyorum yeterince gururum incindi zaten

Bana gönder
Şaka bi yana evine postaları gitsin saklayıp napıcan kimsenin malını özellikle eski sevgili malını kullanma bence yolla ve muhatap olma belki laptopun arasına bi kağıt sıkıştırabilirsin bende kalmasını istemedim gibi veya başka bişi

Ben olsam geri vermek istediğime, evine kargolayacağıma dair mesaj atar sonra da kargoyla gönderirdim. Kimsenin bir şeyi bende kalsın istemem.

Ben de aynı şekilde düşünüyrum ama mesaj atmadan direk kargo yapayım diyorum

Tabi ki de göndereceksin. Kendini hatırlatmaya çalışmadığıni da muhatap olmayarak göstereceksiniz
Ya da 5 aydır Nerede sakladiysan artik oraya koy

Bi yerde saklamıyordum zaten bendeydi ama 5 ay boyunca üzülmekle o kadar meşkuldüm ki aklıma gelmedi şimdi bende kalmasını istemiyorum diğer bütün eşaları hediyeleri çöpe attım .Ama günün birinde bunu isteyebilir pahalı birşey çünkü yoksa acımam bunu da atarım da ilede başıma bela olmasın diyorum..

Yok hiç bişey yazmam ona sadece kargo ya vereyim diorum ev adresi var ben de telefonunu filan hep sildim zaten bilmiyorum

Kargo yapayım diyorum ortak arkadaşlarla filan da görüşmüyorum ben tamamen yabancıyız artık birbirimizden haberimiz yok

O zaman göndermeyin..

bence gönder gitsin başkasına verirsin sonra ister falan.
benzerini yaşadığım için söylüyorum

bence gönder gitsin başkasına verirsin sonra ister falan.
benzerini yaşadığım için söylüyorum

Evet ama isemez aslın da öyle malına kıymet veren biri değildir .Ben göndersem bile umursamaz biliyorum işte o da bana son darbe olucak son kez sarsılıp acı çekip yoluma devam edicem sanırım beklemiyorum tabi ki beni hatırlatmasını ben herşeyin bittiğini artık sevilmediğimi biliyorum ama işte gurur da var

öyle düşünme malı kıymetli olmasada dank eder bi gün kafasına eser ister.
eski erkek arkadaşım fotoğraf makinesi hediye etmişti bana ayrıldıktan 1 yıl sonra geri istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…