Sizde kalan laptopu hediye mi etti geçici süre mi sizde kalacaktı?
Hediyeyse göndermeyin değilse verin kargoya gönderin ne düşünürse düşünsün..
Ben olsam geri vermek istediğime, evine kargolayacağıma dair mesaj atar sonra da kargoyla gönderirdim. Kimsenin bir şeyi bende kalsın istemem.
Tabi ki de göndereceksin. Kendini hatırlatmaya çalışmadığıni da muhatap olmayarak göstereceksiniz
Ya da 5 aydır Nerede sakladiysan artik oraya koy
Bana gönder
Şaka bi yana evine postaları gitsin saklayıp napıcan kimsenin malını özellikle eski sevgili malını kullanma bence yolla ve muhatap olma belki laptopun arasına bi kağıt sıkıştırabilirsin bende kalmasını istemedim gibi veya başka bişi
Ver sahibine gitsin,sonradan çıkar ortaya hesabını sorar ,
Burada bir konu açılmıştı bayan nişanlanmıştı hatta adamlar çiçek böceği için dava açmıştı,
Muhatap olmaya değmez,ondan sana yararda gelmez zaten ,
Tanıdık birine ortak arkadaşınıza verin ulaştırsın
O laptop ara ara bende oluyordu zaten kendisi onu kullanmıyordu bana vermişti tamamen .Ama benim huyumu bildiğinden ben söylemeden sen de kalsın dedi laptopu bahane edip onu görmeye çalışıcamı düşündü sanırım .O yüzden hem bende kalmasın istiyorum hem de kendimi hatırlatmaya çalıştığımı düşünmesini istemiyorum yeterince gururum incindi zaten
bence gönder gitsin başkasına verirsin sonra ister falan.
benzerini yaşadığım için söylüyorum
öyle düşünme malı kıymetli olmasada dank eder bi gün kafasına eser ister.Evet ama isemez aslın da öyle malına kıymet veren biri değildir .Ben göndersem bile umursamaz biliyorum işte o da bana son darbe olucak son kez sarsılıp acı çekip yoluma devam edicem sanırım beklemiyorum tabi ki beni hatırlatmasını ben herşeyin bittiğini artık sevilmediğimi biliyorum ama işte gurur da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?