• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar evimisterden ilk defa alış veriş yapacağım yapanlardan bişey soracaktım?

selin66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
96
0
86
Manisa
merhaba arkadaşlar ben bilgi sahibi olmak için bu konuyu açtım sorum şu evimisterin bültenine üye oldum 2 adet 15 TL likkuponlarım var Braun Mr 570 Patisserie Multiquick5 Blender Seti alacağım 189 TL fiyatı 2 kuponu aynı anda kullanabilir miyim? bir de evimisterde sabit bir kargo ücreti var mı yoksaher ürün için ayrı ayrı kargo ücreti mi ödeniyor? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :31:

merhaba arkadaşlar ben bilgi sahibi olmak için bu konuyu açtım sorum şu evimisterin bültenine üye oldum 2 adet 15 TL likkuponlarım var Braun Mr 570 Patisserie Multiquick5 Blender Seti alacağım 189 TL fiyatı 2 kuponu aynı anda kullanabilir miyim? bir de evimisterde sabit bir kargo ücreti var mı yoksaher ürün için ayrı ayrı kargo ücreti mi ödeniyor? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :31:

Merhaba canım.İki çekini bir arada kullanamazsın sadece birini kullanabilirsin.Her ürün için ayrı kargo ücreti alıyor site.Fakat hafta sonları kargo bedava kampanyası yapıyor beklemeni ve o şekilde almanı tavsiye ederim

Merhaba canım.İki çekini bir arada kullanamazsın sadece birini kullanabilirsin.Her ürün için ayrı kargo ücreti alıyor site.Fakat hafta sonları kargo bedava kampanyası yapıyor beklemeni ve o şekilde almanı tavsiye ederim

çok teşekkür ediyorum canım bilgi verdiğin için, ben markafoniden ve hepsiburadadan alış veriş yapıyorum genelde o yüzden diğer siteleri bilmiyorum nedir nasıldır diye, haftasonunu bekleyeceğim :16:

benim aldığım ürün iki haftanın üzerine mail ve sürekli çağrı merkezini arayarak geldi. Ben üyeliğimi iptal ettirdim inşallah sende öyle bir sorun olmaz.

hadi ya... ben zaten bilmediğim sitelerden alış veriş yapma konusunda oldukça tereddütlüyüm teşekkür ediyorum bunu paylaştığın için vazgeçtim alış veriş yapmaktan :53:

hadi ya... ben zaten bilmediğim sitelerden alış veriş yapma konusunda oldukça tereddütlüyüm teşekkür ediyorum bunu paylaştığın için vazgeçtim alış veriş yapmaktan :53:

Canım ben evimisterden 7 parça ürün aldım hepsi de sorunsuz geldi.Bir ara hediye çeklerinden kaynaklı yoğunluk vardı,şimdi sorun çıkacğını sanmıyorum

ilk siparişim sorunsuz geldi ama sonra ki siparişimm 5 parça ürün vardı 4 ünü tek tek yolladılar kargocular bile bu ne dedi :D malesef fatura yollamadılar.. Bir daha zor alışveriş yaparım gibi :)

Evimister sitesinden 3 kere alışveriş yaptım. İlki sorunsuz geldi, ürün çok düzenli paketlenmişti hoşuma gitti.
2. siparişimde ürün stokta yok dediler ve sipariş iptaliyle ürün bedeli iadesini sürekli mailler ve telefon konuşmaları sonucunda 16. günde gerçekleştirdiler. 2. siparişimde kullanamadığım indirim kuponumu kullanmak için 3. siparişimi geçtiğimiz haftasonu verdim. Umarım sorunsuz gelir. Kuponum olmasa evimister sitesinden alışveriş yapmayı düşünmem, zaten evimister'de incelediğim ürünler başka sitelerde daha indirimli satılıyorlar...
15 liralık indirime değecek bir ürün alıyorsan sipariş ver canım.

sanırım 4 kez alışveriş yaptm ilkinde sorun yaşadm o dönem çeklerin kullanımına bağlı yoğnluk vardı..tedarik edemediler nevresimimi iptal ettim..ardından tedarik edildiğini öğrendm ve indrme de girmişti her işte bi hayır dedm siparişi verdm sorunsuz geldi sonraki alışeverişlermde de sorun yaşamadm çok parçalı bi siparişim olmustu farklı zmanlarda tedarik edebildiklerini söylediler ve teker teker gönderdiler ama hepsinin faturası vardı..son siparişimde korkmazn çok satan bi tenceresiydi sipariş verdm 2 günde elmde oldu..alınan ürünle ilgili bence

cevaplar için hepinize tek tek teşekkür ediyorum kızlar kafam karıştı bide küçük bişey de değil alacağım şey... belki blendır değil de başka bişey alırım , kargonun bedava olduğu bir güne denk geldiğimde. bende korkmazdan mini tencere seti almak istiyorum nilcim, homebravodan daha mı uygundu evimisterde senin aldığın tencere seti? mahsuru yoksa fiyatını sorsam :54:

cevaplar için hepinize tek tek teşekkür ediyorum kızlar kafam karıştı bide küçük bişey de değil alacağım şey... belki blendır değil de başka bişey alırım , kargonun bedava olduğu bir güne denk geldiğimde. bende korkmazdan mini tencere seti almak istiyorum nilcim, homebravodan daha mı uygundu evimisterde senin aldığın tencere seti? mahsuru yoksa fiyatını sorsam :54:

Canım ben Nil yerine cevap vereyim istersen Nil tencereleri 50 tl lik hediye çekiyle aldı ona 35 tl ye mal oldu tencereler.Homebravo nun sitesinde tabi ki bu fiyata göre daha pahalıdır

Evet ben de 2 siparişimde de 50 liralık hediye çeki kullandım ve kargo bedava zamanına denk geldi. Bu şekilde %50'nin de altına mal oldu sipariş ettiğim ürünler. 50 liranın altı alabileceğim ürünler için 15 liralık bülten üyeliğinden gelen çeki de kullanmayı düşünüyorum ara ara, kargo da bedava olursa bir işe yarayabilir... :34:

bende bugün üye oldum. 15 tl indirimim vardı 50 tl üzerinde alışverişlerde. birkaç parça birşey aldım.
Nil senin romantik tavandan bende aldım :) çok beğenmiştim senin çeyizinde...
kargo ücreti yok yani eklemediler kargo ücretini....

Kızlar bugün evimister den 12 de siparişi verdim 18 de kargoladılar.
bu kadar hızlı olacaklarını sanmıyorum wallahi :)
inş. herşey tam gelir...

korkmaz tencerelri sormussunuz kızlar ama cvp verilmiş bile:))
evt sitede 85tlydi 50 tllik çek kullandm kargo bedavaydı 35 e geldi bana
bende bugün üye oldum. 15 tl indirimim vardı 50 tl üzerinde alışverişlerde. birkaç parça birşey aldım.
Nil senin romantik tavandan bende aldım :) çok beğenmiştim senin çeyizinde...
kargo ücreti yok yani eklemediler kargo ücretini....

güle güle kullan cnm..romantik kahvaltılarımız olur inşşş zevkle kullanırızzz:69:
benmde 15tllk çekm var kızlar 50tlüzerinde kullanabilicem..henüz bişi bulamadm alıcak ama uygun bişi bulursam onu da kullanmak istiorm gerçkten iyi çalışan bi site yalnız tam sistemleri oturmadğından bi kaç sorun yaşanmıs olabilir..onun dışında bi sorun yok..
ben korkmazn doğrama tahtasını bide bi kaç servis gerecini istiorm çelik olrak kevgir kepçe ve spatula olabilir..plastik olanlarndan aldm ama çelklerinden de bulunsn diorm çeki harcarsam bunları alırım ama su an için deil..çeyiz alışverişlermi durdurdm bi süreliğine..nasıl olsa bi kaç ay sonra yine özel günler var o zamn kullanmak dha mantıklı bence..

duygu_onur teşekkürler canım cevap verdiğin için :) ben sizler sayesinde bişeyler öğreneceğim kk sağolsun varolsun :kkk:

senin çeyizin çok güzel nil :) bende bayıla bayıla takip ediyorum. ben internet alış verişleri hakkında çok tecrübesizim neyin ne olduğunu bilmeyince cesarette edemiyorum açıkçası, biraz fazlaca soru soruyorum o yüzdende anlayışınıza sığınarak. çok uygun fiyata denk getirmişsin alış verişini bu 50 TL lik çekler nerde oluyor nasıl kullanılıyor bide onu öğrensem süper olacak :)

duygu_onur teşekkürler canım cevap verdiğin için :) ben sizler sayesinde bişeyler öğreneceğim kk sağolsun varolsun :kkk:

senin çeyizin çok güzel nil :) bende bayıla bayıla takip ediyorum. ben internet alış verişleri hakkında çok tecrübesizim neyin ne olduğunu bilmeyince cesarette edemiyorum açıkçası, biraz fazlaca soru soruyorum o yüzdende anlayışınıza sığınarak. çok uygun fiyata denk getirmişsin alış verişini bu 50 TL lik çekler nerde oluyor nasıl kullanılıyor bide onu öğrensem süper olacak :)

Canımm benim o çekleri önceden şehirfırsatı sitesinden almıstık ama şu anda yoklar 4 tl ye aldık ve kullandık ;)

Bu konuya da ben cevap vereyim cnm :) biz onları şehirfırsatı sitesinden almıştık ama süresi doldu malesef...

duygu ve gülçin arkamı topluolar benm saolsnlar:))
kızlarn da dedği gibi sehirfırsatını çok iyi takip etmek gerekio en güzel kampanya fırsatlar bence orda..sanırım 2-5 ay önce dağıtıldı o çekler çnkü son kullanımına 10gün var hala..hem şehir frsatını hemde burdaki kampanyaları paylaşalm tpiğini takip edersen hiç bişiyi kaçırmazsn cnm burdaki gelncikler ajan gibi çok seviorm onlarıı:69:
bi gün bizde senin çeyiz topiğini takip ederz inşşş:69:

duygu ve gülçin arkamı topluolar benm saolsnlar:))
kızlarn da dedği gibi sehirfırsatını çok iyi takip etmek gerekio en güzel kampanya fırsatlar bence orda..sanırım 2-5 ay önce dağıtıldı o çekler çnkü son kullanımına 10gün var hala..hem şehir frsatını hemde burdaki kampanyaları paylaşalm tpiğini takip edersen hiç bişiyi kaçırmazsn cnm burdaki gelncikler ajan gibi çok seviorm onlarıı:69:
bi gün bizde senin çeyiz topiğini takip ederz inşşş:69:

inşallah canım :69: elimden geldiğince takip edeceğim kampanyaları benim daha çok eksiğim var, ne yapacağımı bilemiyorum bazen, düğünü kendimiz yapmayı düşünüyoruz o nedenle sevgilim eşyaları evlendikten sonra alalım önceliğimiz düğün olsun para biriktirelim diyor bende çeyiz alış verişi yapmadan duramıyorum, hayırlısı artık

Back
X