Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar evden yapabilecegim işe ihtiyacım var..
Merhaba kızlar..4 aylık kizim var ve benim acil ise ihtiyacım var evden yapabilecegim.. yardımcı olabilir misin ? Evden paketleme yapmak istiyorum ama kimseye güvenemiyorum yardmcı olabilir misiniz ?
Merhaba kızlar..4 aylık kizim var ve benim acil ise ihtiyacım var evden yapabilecegim.. yardımcı olabilir misin ? Evden paketleme yapmak istiyorum ama kimseye güvenemiyorum yardmcı olabilir misiniz ?
Çağrı merkezi bence de mantıklı. Bir ara teyzeme takı getiriyorlardı. O evde taş yerleştiyordu. Geri almaya geliyorlardı. Çok zahmetli bir iş ama aklında olsun
Paketleme işi bulmanız zor. Onun yerine el beceriniz varsa zeytinyağlı sarıp çiğ veya pişmiş olarak satabilirsiniz. Çevreniz varsa yavaş yavaş duyulur. Ben bu şekilde az çok bir şeyler kazanıyordum. Hatta lokanta tarzı yerlerle anlaşsanız güzel de kazanırsınız sarmadan.
Örgü örebiliyorsanız lif, patik, yelek, oya vs. çok kazandırmasa da harçlığınızı çıkartır.
Çağrı merkezi elemanı da olabilir ancak bebekle sanmıyorum ya. Kardeşim Telekoma girmişti ikinci gün kaçtı. Aralıksız sürekli müşterileri aramanız şart. Ev ortamında esneklik var mıdır bilemem tabii.
Keşke bebek öncesinde dikiş kursuna falan gitseydiniz. Kıyafet dikip dolap tarzı uygulamalarda satanlar var mesela.
Aklıma fazla şey gelmiyor. Umarım bulursunuz bir iş. Ama keşke bebekten önce düşünseydiniz neler yapabileceğinizi.
Yabanci dil çeviri yapabilirsiniz, sitedeyseniz küçük cocuklara ek ders verebilirsiniz, el işi beceriniz var ise el işi yaparak internetten satış yapabilirsiniz, tupper, Ersağ, Avon vb markalar ile satışlar yapabilirsiniz, hamur işi ile aranız iyi ise doğum günleri için bir şeyler hazırlayıp satabilirsiniz apartmandan baslarsiniz, cevranizden öyle öyle ilerlersiniz. İçli köfte mantı yufka vb yaparak yine bu şekilde satış gerçekleştirebilirsiniz. Bunları işletmelerle anlaşıp işletmelere de satabilirsiniz. Bebeğiniz çok küçük bunları ancak eşiniz gelince yapabilirsiniz